• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim o yas donemiyle ilgili benim oglumda kucukken babasiyla konussa gelir ortamiza otururdu ya da bizi farkli koltuklara oturtmaya calisirdi hepsi zamanla geciyo
Evet evet aynen öyle yapıyor.. gelip ortamıza oturuyo benim ağzımı kapatıyo. Bikere yeni uyanmıştık babası sarıldı bana beşikten kalktı babasını yataktan kovdu git annem benim diyerek :D daha neler göreceğiz bakalım. Çocuklar bi alem

Yok canım benim 1 oğlum var 2.5 yaşında. ama bizde senin gibiydik oğlumuzda kalp atışları ultrason görüntüleri var flaş bellekte 9 ayın.. bunda yapmadık hiç bikaç tane kaydedeyim bari bende ilerde sorar falan :)
Kaydet kaydet ilerde niye abimin var da benim yok demesin:)

Biz de esimle Patnos'ta görev yapıyoruz. Su an izindeyim ama gecen sene riskli gebelik olup Van'da dogum yapan 2 arkadaşımız var. Memnunlardi doktorlarindan. Sanirim yüzüncü yil universitesindeydi hocalar. Onlardan kendim icin de bilgi alip en kisa sürede burada paylasayim insallah.
Sevinirim canım bende şuan Erciş’te değilim tatil için memleketime geldim bayramdan sonra geçeceğim Erciş’e ancak

Canım şimdi değilde doğuma iki ay kala falan o dediklerini yapıcaz inşallah.. birde çok çok kıskanç yani inşallah çok etkilenmez ilk torun birde ilgi alaka hep onun üstündeydi bakalım bizlerde merak ediyoruz doğumdan sonra neler olacağını.. olmazsa pedagogtan yardım alırız.. zaten ilk 1 yıl zor oluyormuş sonrası kolaylık.. seninkininde aklı erecek doğuma kadar işimiz zor Allah yardımcımız olsun.. ilk zamanları zorluk sonrası çok güzel olacak inşallah.
Amin canım herşey onların daha iyi olması için zaten. İnşallah hiç zorluk yaşamayız bu konuda. Tabi eğer gerekirse pedagog çok iyi bir tercih olur. Zor ama güzel bir süreç, ilerde en büyük desteği birbirlerine kenetlenerek verecekler kardeş olarak. Ay zaten duygusalım aklıma ne gelse ağlayacak gibi oluyorum :) ah annelik :anneadayı::anne::KK200:

Amin canım herşey onların daha iyi olması için zaten. İnşallah hiç zorluk yaşamayız bu konuda. Tabi eğer gerekirse pedagog çok iyi bir tercih olur. Zor ama güzel bir süreç, ilerde en büyük desteği birbirlerine kenetlenerek verecekler kardeş olarak. Ay zaten duygusalım aklıma ne gelse ağlayacak gibi oluyorum :) ah annelik :anneadayı::anne::KK200:
:D ağlama benide ağlatacaksın:)).
Zaten o yüzden kardeş istiyoruz ya onlara brbirlerine kenetlensinler diye.. biz 5 kardeşiz hergün dua ediyorum Allahım kardeşlerime sağlık ver diye.. çok güzel bir duygu yaa kardeşlik. Oğlumun adı kardeşimin adı oldu mesela.

:KK70: ağlama benide ağlatacaksın:)).
Zaten o yüzden kardeş istiyoruz ya onlara brbirlerine kenetlensinler diye.. biz 5 kardeşiz hergün dua ediyorum Allahım kardeşlerime sağlık ver diye.. çok güzel bir duygu yaa kardeşlik. Oğlumun adı kardeşimin adı oldu mesela.
Hadi yaaa ilk kez duydum, kardeşinin adını verdiğin he ne güzel her eş kabul etmez maşallah . Şu ağlama işine hiç girmeyelim:D sabah oğlumun çizgi filmine ağlayacaktım, gözlerim doldu:D

Sağol canım insallah gümbür gümbür duyarsın miniğinin kalp atışlarını :KK200:
Ay ne güzel bir dua, Aminnn kocamann ,hep duyalım miniklerimizin seslerini. :KK19::KK36:

Halsizlik varmı sende de maşallah ev işide hal oldu, birilerine çok ihtiyaç oluyor böyle anlarda.

Hadi yaaa ilk kez duydum, kardeşinin adını verdiğin he ne güzel her eş kabul etmez maşallah . Şu ağlama işine hiç girmeyelim:KK70: sabah oğlumun çizgi filmine ağlayacaktım, gözlerim doldu:KK70:
Eşimin istediği isim eymendi. Özgür eymen oldu..

Bende haberlerde çok ağlıyorum ya eşim artık bana haber izletmiyo.. sen çizgi filmde bile ağlıyorsan sende duygular tavan yapmış bence :D

İlk hamileliğimde Doğumdan sonra leş gibi ter kokuyordum kimseye yanaşmak istemiyordum. Günde iki kez duş alıyordum koltuk aşto deodorantı falan dişe yaramıyordu. Bunda çok erken başladı. Şimdiden leş gibi ter konuyorum. Normal hayatımda hiç böyle kokmam. Bu hormonlarla ilgili olsa gerek. Allahtan yanımda yöremde kocam yok :KK43:
Yaaa ben sadece bende mevsimsel sanıyordum ben de koltuk altı deodorant ve günlük duş alma ama yok yine de kendi kendime ter kokuyorum demek hamilelikle ilgili

Eşimin istediği isim eymendi. Özgür eymen oldu..

Bende haberlerde çok ağlıyorum ya eşim artık bana haber izletmiyo.. sen çizgi filmde bile ağlıyorsan sende duygular tavan yapmış bence :KK70:
Oğlumuz adaş he benimkinin de Eymen Ayaz :KK200: :nazar: İsimleri ile sağlıkla huzurla yaşasınlar inşallah :dua:

Ahahahaa sorma, ilkinde de böyleydim eşim gülüyordu artık halime:KK53::KK45::deli:

Yaaa ben sadece bende mevsimsel sanıyordum ben de koltuk altı deodorant ve günlük duş alma ama yok yine de kendi kendime ter kokuyorum demek hamilelikle ilgili
Evet canım hamilelikle ilgili hele ilrleyen aylarda gör bende oğlumda sürekli duştaydım.. off bide ter kokusu normal insan gibi kokmuyodu bana neyse midem bulanmasın en iyisi susayım :)))

Kızlar bu haftalarda uzun yolculuk yapan varmı? Doktora soracağım ama size de sormak istedim
Canım ben 7-8. Haftada baya bi yol yaptım taaa kışın ayarlayıp kayıtyaptırıp ücretini ödediğimiz için iptal edemedim İtalya ya gittim baya bi uçak yolculuğu ve kara yolculuğu yaptım ama gitmeden doktora sordum o gönlü rahatlığıyla git dediği için gittim ama tabi çok yorucu ve stresli oldu bişey oldu olacak diye ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadım

İlk hamileliğimde Doğumdan sonra leş gibi ter kokuyordum kimseye yanaşmak istemiyordum. Günde iki kez duş alıyordum koltuk aşto deodorantı falan dişe yaramıyordu. Bunda çok erken başladı. Şimdiden leş gibi ter konuyorum. Normal hayatımda hiç böyle kokmam. Bu hormonlarla ilgili olsa gerek. Allahtan yanımda yöremde kocam yok :KK43:
Canım sadece koltuk altınsa garantili neredeyse bir ürün var. Söylebilirim.

Ay ne güzel bir dua, Aminnn kocamann ,hep duyalım miniklerimizin seslerini. :KK19::KK36:

Halsizlik varmı sende de maşallah ev işide hal oldu, birilerine çok ihtiyaç oluyor böyle anlarda.
Kimse de gelemedi yardıma ne annem ne kayınvalidem ikisinin de misafirlerine denk geldi eşimle tek başımıza halletmek zorunda kaldık çok yoruldum ama yerleşmeyi bitirince gideyim doktora demiştim öyle yaptım şükür bi sorun olmadı halsizlik ve sürekli uyku isteği var cabuk yoruluyorum bi yemeği yapana kadar sırtım agriyor sanki tas taşıyorum sen de mi öylesin

Oğlumuz adaş he benimkinin de Eymen Ayaz :KK200: :nazar: İsimleri ile sağlıkla huzurla yaşasınlar inşallah :dua:

Ahahahaa sorma, ilkinde de böyleydim eşim gülüyordu artık halime:KK53::KK45::deli:
Aaaa çok sevindim yaa bak adaş çıktı bizimkiler.. amin inşallah adlarıyla büyüsünler.

Valla aynen gülünecek haline ağlamışsın..
Bide Oğlumda çok aşeriyordum bunda canım hiçbişey istemiyo yaa.. şu günler geçsede aşersem.

Back
X