• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi yapmışsın her bulduğun fırsatta dinlenmen gerek.. iki canlısın sen ve bence temponuda ona göre ayarla artık.. zaten bebiş tempoya müsade etmiyo belli:)) oturarak çalışmıyormusun
Haklısın canım musaade etmiyor sanirim anne hep uyusun istiyor :) Oturarak calisiyorum seri bir ortamda. O anlamda rahatım ama yazısmalarim, telefon gorusmelerim, toplantılarım falan cok oluyor :)

Önce doktorda duydum canım 8 haftalıkken almıştım zaten. Öyle deme çok işime yaradı :KK66: sağlık ocaklarında da var aynısı bir kaç hafta sonra isteyince gidip dinlersin. Zaten millet akıllı biliyorlar kadınlar evhamlı işi dökmüşler ticarete, hem biz memnun hem onlar :KK70:
Anladım canim düşüneyim benim işim de belli olmaz alabilirim :KK49:

Haklısın canım musaade etmiyor sanirim anne hep uyusun istiyor :) Oturarak calisiyorum seri bir ortamda. O anlamda rahatım ama yazısmalarim, telefon gorusmelerim, toplantılarım falan cok oluyor :)
Allah yardımcın olsun, biz evdeyken böyleyiz seninki daha ağır bir sorumluluk. Kolaylıklar seninle olsun :KK200:

image.webp

Allah yardım etsin canım yine ayakta çalışmaktan iyi.. bide üst kademeymişsin kendine göre ayarlarsın bazı şeyleri.

Kızlar ben de bugün keseyi görmeye gittim. Çok minicik bir kese görebildik nihayet 8.3mm:KK16: Doktora kaç haftalık dedim. Kap atışını duymadan haftasını bilemeyiz dedi 10 gün sonra tekrar kontrole geleceksin dedi. O zaman duyarmıyız dedim. Belli olmaz bir 10 gün daha gerekebilir dedi:KK43: İnşallah bayram dan önce duyarım pıtpıtlarını:anneadayı::KK200:

Canim bence hic acele etme. Bebek hazir olunca 1 gunde ogreniyor zaten. Ben erken ogrettim cok pisman oldum. Kendinin istemesini bekleyince cok daha kolay ve zahmetsiz oluyor, kacak sayisi da minimuma iniyor.
Bu konuda cok dertlıyım kv 1.5 yasına esıme gecelı gndzlu bıraktrms bendende onu bekledıler hem bekledıler hem karıstılar başlamıstım gece gunduz bezını cıkardım ılk başlarda gece yaptı altına sonra baktım uyanmaya başladı kendısıneyse gndzde yarıdan cgunu vcye yapıordu eşime dedmki en axından 2 hafta evden cıkmayalım yok dınlemedı o oyle benım dzenımı bozdu kv deye gttık ne oldu cocuk full altına işedı bide orda vcye grmeye korktu başta .sonra kv demex mi gwce nie baglamıon ben baglardım saatınde bezını açar yaptrrdım dıe bende oyle ogrenmez dedysemde eşim bunuda duydu bu sefer gece baglasana nıe baglamıon baglattrdı bana sonuc ne oldu çocuk ilk başladğim gunden bıle beter hale geldı tabıkı bemım işime karısldgı için bende de ne heves ne bişey kaldı bana kalsa seneye bırakacam ama bu seferde olurda ogrenemz yataga yaprsa. Nebılım altına yaparsa cenelernden kurtulamam sen erkn oğretmedn dıe

Hayırlı olsun canım benimse haftaya 2 yaşına girecek kızım var. 2016 ağustos annelerindeydim benim ordan güzel dostluklarım oldu. Hala devam eden görüştüğüm. Benimki der kaza oldu önce üzüldüm sonra kabullendim. Çok takma kafana büyüyünce çok rahat edeceksin ben 34 yaşındaolacağıö 2. Doğunca önümüzden iyi tarafından bakmaya öçalışıyorum. Birbirlerine arkadaş olurlar. Kardeş güzel bir şey benim de koz kardeşimle aramda 1.5 yaş var ve her şeyim o.
Fatos ayni gruptaydik zaten kiz ben hatirliyorum srni. benm kiz 26 temmuz ama agustos annelerine takiliyordum ben de. Bizim.arkadslarin kizlar da hep 23 24 25 27 temmuz dogumlular 2 oglumuz var 9 10 agustos olan. Bnm 4 kiz kardesim var v3 hep hayattaki en buyuk sansim derim onlar icin. De keske planlafigim gibi seneye olsaaydi kariyerimi askiya belki de tamamen birakmis olmayacaktim... okdr okudum okdr seviyordum ama.kismet...

Allah yardım etsin canım yine ayakta çalışmaktan iyi.. bide üst kademeymişsin kendine göre ayarlarsın bazı şeyleri.
Amin canım benim tabii cok sukur halime... memnunum zaten sadece bu kadar uyku halim normal mi bu donemler? size de oluyor mu?

Amin canım benim tabii cok sukur halime... memnunum zaten sadece bu kadar uyku halim normal mi bu donemler? size de oluyor mu?
Olmaz mı. Valla oğlum ilgi alaka istemese hiç kafamı kaldırmıycam desem yeridir.. sağolsun eşim çok yardımcı çünkü bütün gün halsiz sersemleşmiş bir anne var evde.. bu günler çabucak geçsede oğlumla doya doya oynasam eskisi gibi.

Back
X