- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.011
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de seni hatırladım cnm. Her şeyin hayırlısı hayatta her şey bizim için..Fatos ayni gruptaydik zaten kiz ben hatirliyorum srni. benm kiz 26 temmuz ama agustos annelerine takiliyordum ben de. Bizim.arkadslarin kizlar da hep 23 24 25 27 temmuz dogumlular 2 oglumuz var 9 10 agustos olan. Bnm 4 kiz kardesim var v3 hep hayattaki en buyuk sansim derim onlar icin. De keske planlafigim gibi seneye olsaaydi kariyerimi askiya belki de tamamen birakmis olmayacaktim... okdr okudum okdr seviyordum ama.kismet...
Sağol cnmMaşalllah çok net
Hayırlı olsun ben de gördüm bugün.. duyamadan ama gördüm şükürKizlar bende doktordan geldim kalbini gordum minnakimin tam 8 haftalik dedi ama 2 hafta sonraya tekrar randevu bu sefer tam olcecekler benimki tup bebek oldugu icin biraz fazla bakicaklar sanirim
Ama cok mutluyun guclu guclu pitpitlarini gordum
Canim benimkisi de zor görünüyor baya saklanıyor rahim ters dedi bana doktor, arkada oluyormus ondan zor görünüyor dedi bana, belki seninkisi farklı bir durumdur yine de gittiğinde sor bence
Hoşgeldin canm 7+5 te duydum ben daha erken duyanlarda var.kızlar merhaba bende mart 2019 annesiyim :)
adete göre 8+ 5 haftalığım :)
ilk dr muayenemi 14 temmuzda yapmıştık, kalp atışı için alttan bakmak istedi müsade etmedim 20 gün sonra gel dedi.çalışıyorum cumartesi gidebilecektim ancak ama arkadaşım gelmek istedi, ne zamandır görüşemiyoruz çeviremedim
haftaya cumartesiye kaldı artık
kalp atışlarını sizler kaçıncı haftada duydunuz ?
7. Haftadayim hala öyle devamli acıkıyorum midemin bulantısndan birşeyler yemek sorundaym umarim boyle devam etmez yoksa baya kilo alicamMerhaba. Benim de acıkınca bulanıyor. Yalnızım saniyordum :) hatta psikolojik mi falan diyordun..
hoşbulduk :) bende çok merak ediyorum ama aksi bi belirtim yok inşallah herşey yolundadır.Hoşgeldin canm 7+5 te duydum ben daha erken duyanlarda var.
merhaba bende öyleyim, koskaca pazar gününü sadece kahvaltı için yataktan kalkarak geçirdim.Elim kolum kilitleniyor sanki eve gidince işyerinde bir nebze daha iyiyim oda mecburiyetten sanırım ama evde çok halsiz oluyorumKızlar selam... Her sabah 07:00 de uyanıyorum hızlı bir kahvaltı ve arkasından ise koyuluyorum.. 08:00-18:00 arasında isteyim, iste dinlenme vb fırsatım olmuyor 250 kisilik bir firmada yoneticiyim ve yogun bir is hayatım var.. 18:30 gibi evde oluyorum eşimle yemek hazırlama yeme falan derken 20:00'de direkt uyukluyorum.. Son bir haftadır boyle kızlar bu durum normal mi?.. Normalde cok aktif biriyim her haftasonu ayrı aksamları ayrı planlarımız olurdu is cıkısı aksamları yerimden kıpırdayamıyorum.. Haftasonumuz yine yogun sehirdisinda gecti gerci de..
Sorun yoktur canım merak etme.Öğürme yok ama bulantı iştahsızlık bendede var.. birde aşırı halsizlik..hoşbulduk :) bende çok merak ediyorum ama aksi bi belirtim yok inşallah herşey yolundadır.
senin bulantın vs varmı canım ? benim sadece öğürmem var afedersin wc girdiğimde , mutfakta filan ama çıkaramıyorum
birde inanılmaz iştahım kesilmiş durumda. Çok abur cubur severdim 5 haftadır açılmamış çikolata paketleri duruyor öylece şaşırdım cidden
maşallah canım bıdık duruyor orda :)
Canım bu durumda herkes birşey söyler kayınvalide kendi annemiz çevremiz bile. Önemli olan çocuğun hazırım. Eğer hazır değilse işkenceye dönüşür anne ve çocuk için. Kabızlık oluşur inat eder tutar. Eğer hazıırsa hiç yormaz.fiziksel olarak tutma refleksleri anca gelişiyor. bende bez bırakma sürecinden yeni geçtim oğlum 2.5 yaşında.ön hazırlık olarak sürekli anlattım, lazımlığına isim taktım severek yapmasını sağlamaktı amacım. Sonra bıraktık 2 gün sürdü geceyide gündüzüde bıraktı. Önemli olan evladının hazır olması. kulağını tıka çocuğunu en iyi sen tanırsın. Ne zaman hazır olduğunu anlarsın, zaten o zaman da kolayca bırakırsınız canım.Bu konuda cok dertlıyım kv 1.5 yasına esıme gecelı gndzlu bıraktrms bendende onu bekledıler hem bekledıler hem karıstılar başlamıstım gece gunduz bezını cıkardım ılk başlarda gece yaptı altına sonra baktım uyanmaya başladı kendısıneyse gndzde yarıdan cgunu vcye yapıordu eşime dedmki en axından 2 hafta evden cıkmayalım yok dınlemedı o oyle benım dzenımı bozdu kv deye gttık ne oldu cocuk full altına işedı bide orda vcye grmeye korktu başta .sonra kv demex mi gwce nie baglamıon ben baglardım saatınde bezını açar yaptrrdım dıe bende oyle ogrenmez dedysemde eşim bunuda duydu bu sefer gece baglasana nıe baglamıon baglattrdı bana sonuc ne oldu çocuk ilk başladğim gunden bıle beter hale geldı tabıkı bemım işime karısldgı için bende de ne heves ne bişey kaldı bana kalsa seneye bırakacam ama bu seferde olurda ogrenemz yataga yaprsa. Nebılım altına yaparsa cenelernden kurtulamam sen erkn oğretmedn dıe
Şu her şeye karışan çok bilmişler hayatımıza burnunu sokmasa olmaz. B.ku temizleyen benimbrze parayı veren benim size ne oluyor kardeşim diyebilsek keşke. Benim kızımda. Beİ çıkarıp her yere çiş yapıyor ama tuvalete yapmıyor denedim bi süre YÖK yaptıramadım tuvalete ne zaman çıkarsa çıksın umursamıyorum artık :)Bu konuda cok dertlıyım kv 1.5 yasına esıme gecelı gndzlu bıraktrms bendende onu bekledıler hem bekledıler hem karıstılar başlamıstım gece gunduz bezını cıkardım ılk başlarda gece yaptı altına sonra baktım uyanmaya başladı kendısıneyse gndzde yarıdan cgunu vcye yapıordu eşime dedmki en axından 2 hafta evden cıkmayalım yok dınlemedı o oyle benım dzenımı bozdu kv deye gttık ne oldu cocuk full altına işedı bide orda vcye grmeye korktu başta .sonra kv demex mi gwce nie baglamıon ben baglardım saatınde bezını açar yaptrrdım dıe bende oyle ogrenmez dedysemde eşim bunuda duydu bu sefer gece baglasana nıe baglamıon baglattrdı bana sonuc ne oldu çocuk ilk başladğim gunden bıle beter hale geldı tabıkı bemım işime karısldgı için bende de ne heves ne bişey kaldı bana kalsa seneye bırakacam ama bu seferde olurda ogrenemz yataga yaprsa. Nebılım altına yaparsa cenelernden kurtulamam sen erkn oğretmedn dıe
Ebet canım bazı hamilelerde aşırı uyku olabilir. Hatta benim derste uyuyakalma arkadaşım vardı. Çocuklarda hiç rahatsız etmemişler hamile diye:)Amin canım benim tabii cok sukur halime... memnunum zaten sadece bu kadar uyku halim normal mi bu donemler? size de oluyor mu?
Verir cnm 2.50 ün altında olması lazimKızlar tsh hormonu 3.36 çıkmış sizce ilaç verir mi bana
bende oyle yapayim bi deneyim midem agriyor benimde.Ben folik asiti uyumadan hemen önce içiyorum bulantı sorunu olmuyor
benim de senin gibi az yuksek cikti endokrine yonlendiridi gebelige bagli triod cikti ilac verdi 1 ay kullanacagim. cok az bi fark var ama kullan dedi kullabiyorum 10 gündür. bence sende hemen git onemli bir hormon diye biliyorum.Kızlar tsh hormonu 3.36 çıkmış sizce ilaç verir mi bana