• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu konuda cok dertlıyım kv 1.5 yasına esıme gecelı gndzlu bıraktrms bendende onu bekledıler hem bekledıler hem karıstılar başlamıstım gece gunduz bezını cıkardım ılk başlarda gece yaptı altına sonra baktım uyanmaya başladı kendısıneyse gndzde yarıdan cgunu vcye yapıordu eşime dedmki en axından 2 hafta evden cıkmayalım yok dınlemedı o oyle benım dzenımı bozdu kv deye gttık ne oldu cocuk full altına işedı bide orda vcye grmeye korktu başta .sonra kv demex mi gwce nie baglamıon ben baglardım saatınde bezını açar yaptrrdım dıe bende oyle ogrenmez dedysemde eşim bunuda duydu bu sefer gece baglasana nıe baglamıon baglattrdı bana sonuc ne oldu çocuk ilk başladğim gunden bıle beter hale geldı tabıkı bemım işime karısldgı için bende de ne heves ne bişey kaldı bana kalsa seneye bırakacam ama bu seferde olurda ogrenemz yataga yaprsa. Nebılım altına yaparsa cenelernden kurtulamam sen erkn oğretmedn dıe
Canim 1.5 yas cok erken degilmi ben ogluma 2.5 yasinda ogrettim ne ortaliga cis yapti ne gece altina yapti hic sorunduz atlattik o donemi cocuk psikolojik olarak ve kaslari hazir oldugu zamani beklemek lazim yoksa anne icinde cocuk icinde yipratici oluyo

Kızlar sindirim boşaltım sisteminiz ne durumda? Kabızlık sorunu yaşıyorum, bu hamilelik önce de oluyordu bende ama simdi artış gösterdi, doktoruma söylemiştim geçen hafta kontrole gittiğimde kayısıya aban dedi, yemeye çalışıyorum pek faydasını göremedim midem de kaldırmıyor onu zaten. Var mi oneriniz bol su içmek meyve yemek dışında falan,sizde de var mi ayni durum acaba? Su an karnım fena şiş :(

C
Kızlar sindirim boşaltım sisteminiz ne durumda? Kabızlık sorunu yaşıyorum, bu hamilelik önce de oluyordu bende ama simdi artış gösterdi, doktoruma söylemiştim geçen hafta kontrole gittiğimde kayısıya aban dedi, yemeye çalışıyorum pek faydasını göremedim midem de kaldırmıyor onu zaten. Var mi oneriniz bol su içmek meyve yemek dışında falan,sizde de var mi ayni durum acaba? Su an karnım fena şiş :KK43:
Canım biliyosun 2 gündür vinalac vitamini araştırıyorum.bugün dayanamayıp doktora sorna ya gittim hemde yanına.o da bana içinde faydalı probiyotiklarinde olduğunu söyledi.ilacı ben 2 gündür içiyorum.kavuz değilim şükür.

Kızlar sindirim boşaltım sisteminiz ne durumda? Kabızlık sorunu yaşıyorum, bu hamilelik önce de oluyordu bende ama simdi artış gösterdi, doktoruma söylemiştim geçen hafta kontrole gittiğimde kayısıya aban dedi, yemeye çalışıyorum pek faydasını göremedim midem de kaldırmıyor onu zaten. Var mi oneriniz bol su içmek meyve yemek dışında falan,sizde de var mi ayni durum acaba? Su an karnım fena şiş :KK43:
Ben kahvaltıda zeytinyağı tüketiyorum baya iyi geliyor. Doğradığım salatalık ve domatesin üzerinde gezdiriyorum.

Ara ara kabız oluyorum ama çok kuru yiyorum. Bir de bu sıralat bulantıdan su içemiyorum.

Canim daha onceki mesajlarina baktimda henuz hic doktora gitmemissin ikiz ihtimalin nasil var peki
Merhaba biz de genetik olarak ikiz olma ihtimali var benim babam eşimin de annesi ikiz.O yüzden öyle söyledim gerçi bugün tek kese gördük bakalım ne olacak

Kizlar ben sabah ve öglen daha rahatim.ama aksam uzeri basliyo sıkıntılarim.midem fena oluyo sol tarafim agriyo hic rahatim olmuyo.karnim desen davul gibi.erkenden uyumak istiyorum bu yuzden.niye böyle oluyorki.artik aksam olsun istemiyorum resmen

7. Haftadayim hala öyle devamli acıkıyorum midemin bulantısndan birşeyler yemek sorundaym umarim boyle devam etmez yoksa baya kilo alicam
Aynen bende öyleyim çok iştahsızım ama acıkınca midem bulanıyor ve bayılacak gibi oluyorum. Sürekli birşeyler atıştırıyorum. Ve acı gerçek bugün tartıldım 2 kilo almışım

Bu konuda cok dertlıyım kv 1.5 yasına esıme gecelı gndzlu bıraktrms bendende onu bekledıler hem bekledıler hem karıstılar başlamıstım gece gunduz bezını cıkardım ılk başlarda gece yaptı altına sonra baktım uyanmaya başladı kendısıneyse gndzde yarıdan cgunu vcye yapıordu eşime dedmki en axından 2 hafta evden cıkmayalım yok dınlemedı o oyle benım dzenımı bozdu kv deye gttık ne oldu cocuk full altına işedı bide orda vcye grmeye korktu başta .sonra kv demex mi gwce nie baglamıon ben baglardım saatınde bezını açar yaptrrdım dıe bende oyle ogrenmez dedysemde eşim bunuda duydu bu sefer gece baglasana nıe baglamıon baglattrdı bana sonuc ne oldu çocuk ilk başladğim gunden bıle beter hale geldı tabıkı bemım işime karısldgı için bende de ne heves ne bişey kaldı bana kalsa seneye bırakacam ama bu seferde olurda ogrenemz yataga yaprsa. Nebılım altına yaparsa cenelernden kurtulamam sen erkn oğretmedn dıe

Insanlar karisip annenin duzeni bozmasalar ne iyi olacak, hele de babalae sagdan soldan duyduklariyla anneye mudahake edip can sikiyolar. Allah kolaylik versin canim.

Ben uzun sure dogru duzgun beslenemedim zaten o yuzden tuvalete de cikamiyordum. Pztesiden beri duzenli ilac kullanmaya baslayinca yiyebilir hale geldim sukur ama hala tuvalete cikamiyorum. Acayip siskinlik ve rahatsizlik var bu yuzden de.

Merhaba biz de genetik olarak ikiz olma ihtimali var benim babam eşimin de annesi ikiz.O yüzden öyle söyledim gerçi bugün tek kese gördük bakalım ne olacak

Cogul gebelik geni kadindan geliyormus canim. O yuzden esinin tarafinda olmasinin anlami yokmus. Annelerden geliyormus. Babanin olmasi da onemli degil yani. Annen, anaannen vs onlarda olmasi olasiligi artiriyormus.

B9AFA6A1-3622-40D6-978F-143BDC81A0DC.webp
Banada aynısıni dedi canim bakalim ne olacak:)
İnternetten araştırdım hamilelikte rahim düzeliyormuş bebek büyüdükçe, Doğumdan sonra geri eski haline geliyormuş tek eksisi görüntü netliği olmuyormus fena değil ama ultrason görüntüsü zaten çok net olmuyorlar ki ekledim ilk fotosunu miniğimin :anne:

İkizlik geni anneden gelir canım. Benimde Annanem ikizdi banada nasip oldu

Benim hem anaannemin hem de annemin ikiz bebekleri var. Ilk bebegim tekti, simdiki de en son 6+3 tu gordugumuzde yine tekti. Sonradan belli olanlar olabiliyor, nasip bakalim. Bir dahaki kontrolumuzde bir supriz cikar mi cikmaz mi gorucez :rolleyes:

Bende tam tersi hamilelikten önce sürekli kabızlık yasardım bebis iyi geldi bana suan çok iyi çalışıyor sindirim sistemim ama karnım çok sisiyor azıcık yesem bile davul gibi özellikle akşamları, onca kabızlık çektiğim zamanlar böyle şişmezdi

Back
X