- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
- 133
Canim 1.5 yas cok erken degilmi ben ogluma 2.5 yasinda ogrettim ne ortaliga cis yapti ne gece altina yapti hic sorunduz atlattik o donemi cocuk psikolojik olarak ve kaslari hazir oldugu zamani beklemek lazim yoksa anne icinde cocuk icinde yipratici oluyoBu konuda cok dertlıyım kv 1.5 yasına esıme gecelı gndzlu bıraktrms bendende onu bekledıler hem bekledıler hem karıstılar başlamıstım gece gunduz bezını cıkardım ılk başlarda gece yaptı altına sonra baktım uyanmaya başladı kendısıneyse gndzde yarıdan cgunu vcye yapıordu eşime dedmki en axından 2 hafta evden cıkmayalım yok dınlemedı o oyle benım dzenımı bozdu kv deye gttık ne oldu cocuk full altına işedı bide orda vcye grmeye korktu başta .sonra kv demex mi gwce nie baglamıon ben baglardım saatınde bezını açar yaptrrdım dıe bende oyle ogrenmez dedysemde eşim bunuda duydu bu sefer gece baglasana nıe baglamıon baglattrdı bana sonuc ne oldu çocuk ilk başladğim gunden bıle beter hale geldı tabıkı bemım işime karısldgı için bende de ne heves ne bişey kaldı bana kalsa seneye bırakacam ama bu seferde olurda ogrenemz yataga yaprsa. Nebılım altına yaparsa cenelernden kurtulamam sen erkn oğretmedn dıe