• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar :halay:kilo durumlarınız nasıl ?
Maalesef bu abuk mide hallerimden dolayı atıştırıp durdum sonuç nurtopu gibi 2 kilocuk şimdiden :işsiz: Kızımda 25 kilo almıştım bu gidişle 30 alıcam gibi duruyor :KK1:

Bizim sülalede de dayımın ikiz kızları var bir de benim ikiz kardeşlerim var. Ben de bazen ikiz olsa ne iyi olur kısa yoldan 3leyiveririz diyorum ama annemin yaşadıklarını hatıtladıkça da çok çok zor mutlaka yanında destek olacak birileri olmalı.

Kızlar benim usg de6+6 haftalık diyor ben 7+1 imi 2 gün artı eksisi var zaten.. tammyumırtşaöa dönemine denk gelmiş demek ki.. crl 8.9 mm diyor merak eden arkadaşlara bebekte iki art arasındakiymiş
Canım o ölçümler net olmuyo genelde zaten birkaç hafta geri yada ileri

Maalesef bu abuk mide hallerimden dolayı atıştırıp durdum sonuç nurtopu gibi 2 kilocuk şimdiden :işsiz: Kızımda 25 kilo almıştım bu gidişle 30 alıcam gibi duruyor :KK1:
Ben de oğlumda 85 le hamile kaldım sonra 82 ye düştüm ve 97 ile doğuma girdim. Bu sefer 95-96 kiloyla hamile kaldım sonum hayrolsun:kk77::KK70:

Eki Görüntüle 2175360
İnternetten araştırdım hamilelikte rahim düzeliyormuş bebek büyüdükçe, Doğumdan sonra geri eski haline geliyormuş tek eksisi görüntü netliği olmuyormus fena değil ama ultrason görüntüsü zaten çok net olmuyorlar ki ekledim ilk fotosunu miniğimin :anne:
bak benimki fr böyle

Eklentiler

• 20180724_132854.webp
    20180724_132854.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar doktor bana bugün aspirin yazdı ama kullanıp kullanmamakta kararsızım ya zararlı gibi geliyor
Ben ilk hamileliğimde baştan sona kadar bebe aspirini kullandım
Kan ı sulandırıyor ve bebek daha iyi beslene biliyor
Birnevi kan pıhtılaşman varsa, kan ın sulansın bebeği kaybetme diye vermiş doktorun. Korkmadan kullan ben şimdi ikincide de kuşlanıyorum Aspirin Protect diye. Ama Türkiye de nasıl gidiyor ismi bilmiyorum eczacıya sorarsın

MErhaba kızlar tam bir hafta önce 4+6da 5mm kesemi gördüm,iki kayıptan sonra şans getirsin diye hamilelik takvimi ekledim martın sonunu ucundam yakalamışım.inşallah haftaya cuma yavrumun pıt pıtlarını duyarım
İnşallah

Merhaba biz de genetik olarak ikiz olma ihtimali var benim babam eşimin de annesi ikiz.O yüzden öyle söyledim gerçi bugün tek kese gördük bakalım ne olacak
Tek kesedede iki bebek olabilir hayirlisi olsun

Eki Görüntüle 2175360
İnternetten araştırdım hamilelikte rahim düzeliyormuş bebek büyüdükçe, Doğumdan sonra geri eski haline geliyormuş tek eksisi görüntü netliği olmuyormus fena değil ama ultrason görüntüsü zaten çok net olmuyorlar ki ekledim ilk fotosunu miniğimin :anne:
Canim hangi lokman hekime gidiyorsun hangi doktor memnunmusun

Ay sorma bende 1.5 kilo almışım şimdiden moralim bozuldu.oğlumda 16 kilo aldım ben ama onda mide bulantım çoktu.bunda sadece mide yanması var yemelerime engel degil.oğlumda takip ettiğim topicte kızlar ceviz yiyin süt için dedikçe ben okur okumaz banyoya kosardim :eek:o yüzden ilk zamanlar hiç takip etmemiştim topigi

Malesef hic bisey yiyemiyorum :cry:mide bulantilari beni bitirdi artik dayanamiyorum iki kilo verdim

Kizimda ve oglumda boyle degildi 47 kiloyla hamile kaldim ikisinede 20 kilo almistim
Bunda habire veriyorum:cry::cry:

valla cnm cıktı ya böyle rahım bolgesınde ayva gobegım var benım oglumdada böyle oldu hemen pıt cıktı karnım ve cok hızlı buyudu:oops:
Bazı kadınların iç karnı dar olurmuş ,o yüzden fırlarmış o göbek dışarı. Benim karnım çıktı şimdi baksan 4 aylık gibi duruyor ,işin aksi yanı kimseden saklıyamıyorsun

Bazı kadınların iç karnı dar olurmuş ,o yüzden fırlarmış o göbek dışarı. Benim karnım çıktı şimdi baksan 4 aylık gibi duruyor ,işin aksi yanı kimseden saklıyamıyorsun
Bende aslında kilo almadım yeme tarzım çok değişmedi iştahım bi var bi yok ama bu göbek neyin nesi anlamıyorum gaz mı yoksa bebek mi anlayamadım bu sebepten mi acaba

Heyecandan uyuyamayanlar burdamı bugün randevuları olan inşallah iyi haberlerle dönmek nasip olur cümlemize :dua::dua::dua::dua:
Aynen ne gece uyuya bildim nede sabah heyecandan sabah 11 :00 randevum
Hepimize iyi haberler insallah
Artık kanama alanım geçmiş olsun ve ben normal hayatıma döneyim

kızlar bilmeden küflü ekmek yemişim, birşey olmaz dimi? :KK43:
Olmaz heralde :KK43:
ben de henüz kilo yok ay olmasın da.. sürekli hamur işi yemek istiyor canım.. tost falan gibi zaten çorvçba içince 1 saate tekrar acıkıyorum. ÖZellikle akşamdan yememek için uğraşıyorum ilk 3 ayı kilo almadan atlatabilmek niyetim

Back
X