• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Olmaz mı. Valla oğlum ilgi alaka istemese hiç kafamı kaldırmıycam desem yeridir.. sağolsun eşim çok yardımcı çünkü bütün gün halsiz sersemleşmiş bir anne var evde.. bu günler çabucak geçsede oğlumla doya doya oynasam eskisi gibi.
Masallah canım benim Allah bagıslasın :)
Peki ilk gebeliginizden tecrübenizle ne zaman geciyor bu hal ?
Ebet canım bazı hamilelerde aşırı uyku olabilir. Hatta benim derste uyuyakalma arkadaşım vardı. Çocuklarda hiç rahatsız etmemişler hamile diye:)
Canım benim ne masum cocuklar :) ne kadar guzel :)

merhaba bende öyleyim, koskaca pazar gününü sadece kahvaltı için yataktan kalkarak geçirdim.Elim kolum kilitleniyor sanki eve gidince işyerinde bir nebze daha iyiyim oda mecburiyetten sanırım ama evde çok halsiz oluyorum
Ah canım ya hamilelik bizi uykudan vurdu herhalde :) dün esimin zoruyla birbucuk saat yürümüsüm ama iyi geldi derin bir uyku cektim

Ara ara kabız oluyorum ama çok kuru yiyorum. Bir de bu sıralat bulantıdan su içemiyorum.
Canım bana doktorum kabızlıgın normal oldugunu, yürüyüş, sebze vb lifli tüketimle, su tüketimi ile gececgini soyledi.. Proteine agırlık verdiysen de olur dedi. Gercekten de yumurta hic yemezdim her gün yemeye basladım, yürüyüş, 3 lt su, sebze tuketiyorum ama hala ara ara oluyor....

günaydın kızlar. bulantım sanki biraz az bugün:KK52: bi arkadaşımın 9.haftada kesilmişti inş ona benzerim:rapci: dün kasık bölgem çok gergindi,birazda üşüttüm ondan sanırım. 8.haftada başlayan kabızlık hala devam ediyor:kızgın:

Gunaydin arkadaslar cok uyuyan hamilelerin kizi olurmus oyle derler bizde.
Yaaa bu hesapla benim kızım mı olacak acaba :))

Ben hamileliğimi bata 6 gun kala rüyamda rahmetli dedemi görerek ogrendim, sabah uyandım ve hamileyim dedim.. dedem haber verdigi icin acaba erkek mi diyordum :)

Canım bana doktorum kabızlıgın normal oldugunu, yürüyüş, sebze vb lifli tüketimle, su tüketimi ile gececgini soyledi.. Proteine agırlık verdiysen de olur dedi. Gercekten de yumurta hic yemezdim her gün yemeye basladım, yürüyüş, 3 lt su, sebze tuketiyorum ama hala ara ara oluyor....
Yumurta peynir yoğurt ağzıma koyamıyorum. Yetimden kalkacak halim olmuyor çoğu zaman

Masallah canım benim Allah bagıslasın :)
Peki ilk gebeliginizden tecrübenizle ne zaman geciyor bu hal ?

Canım benim ne masum cocuklar :) ne kadar guzel :)
Teşekkür ederim canım.. malesef hiç bilmiyorum ne zaman geçeceğini çünkü oğlumdaki gebeliğimle hiç alakası yok bu gebeliğimin.. tamamen farklı şeyler yaşıyorum..

Kızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba

Kızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba
eylül3te 4 boyutlu teste giricem. 12+4 olmuş olacak o zaman. doktora sordum belli olurmu cinsiyet diye. çok erken dedi. :dondurma:16.haftada söylenebilir dedi. önce görsemde söylemem dedi. erkek kesin belli oluyorda kız sanılıp sonradan pipi ortaya çıkabiliyor. :duduk: ben 12 haftalık cinsiyet ultrason videosu çok izledim,pipiyi görsem tanırım artık :KK48:

eylül3te 4 boyutlu teste giricem. 12+4 olmuş olacak o zaman. doktora sordum belli olurmu cinsiyet diye. çok erken dedi. :dondurma:16.haftada söylenebilir dedi. önce görsemde söylemem dedi. erkek kesin belli oluyorda kız sanılıp sonradan pipi ortaya çıkabiliyor. :duduk: ben 12 haftalık cinsiyet ultrason videosu çok izledim,pipiyi görsem tanırım artık :KK48:
Birkaç hafta önce kalp sesini duyalım heyecanlanıyorduk şimdi sıra bunda çok heyecanlı şeyler gerçekten acaba doğduktan sonra neler hissediyor insan hiç öngöremiyorum..:)

Back
X