• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba
Yok canım onların da daha belli olmamıştır drlar genellikle 16. Haftadan önce söylemiyor özellikle 14. Haftada ciddi benzerlik gösteriyor cinsel organlar. Benim kızıma 14. Haftada erkek denmişti 16 da kız oldu. İlk çocuğu koz istiyordum zaten. Rabbim gönlüme göre verdi elhamdülillah şimdi benim için fark etmez ama babamız biraz erkekçi. Hatta eşim ekimde izne gelecek onunla beraber öğreniriz cinsiyeti..

6CA7D9B9-0B74-434F-82CD-3C337F86ED55.webp
Eki Görüntüle 2175486 Kızlar bu benim ilk kese görüntüsü sizce içinde birşey var bi kılçık gibi iyice yaklaştırıp bakılırsa belli oluyor sizce o nedir anlarsanız yorum yaparsanız sevinirim

Merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım. Mart ayında ilk bebegim olacak inş. Fakat biraz korkuyorum sanirim prolaktin hormonum yuksekti ilac kullandim. 3 aydir da ozbekistanda yasiyorum. 5 haftalıkken doktora gittik kan da cikti fakat kese görünmedi. Testlerde bazı enfeksiyonlarım cikti fakat rusça konuştukları ve sonuçlar rusça çıktığı icin hic bisi anlamadim. Bir hemşire saolsun kendince türkçeye çevirmeye çalışmış az buçuk multivitamin ilacı verdiler ve iyot ilaci bu normal mi? Iliskiyi de yasakladı. Ama neden bilmiyorum. Korkuyorum burada bisi olur da tek başıma ne yaparim diye. Turkiyeye de
gelirsem kocam yalnız kalıcak ne yapacagimi sasirdim.

Merhaba kızlar bende araniza yeni katıldım. Mart ayında ilk bebegim olacak inş. Fakat biraz korkuyorum sanirim prolaktin hormonum yuksekti ilac kullandim. 3 aydir da ozbekistanda yasiyorum. 5 haftalıkken doktora gittik kan da cikti fakat kese görünmedi. Testlerde bazı enfeksiyonlarım cikti fakat rusça konuştukları ve sonuçlar rusça çıktığı icin hic bisi anlamadim. Bir hemşire saolsun kendince türkçeye çevirmeye çalışmış az buçuk multivitamin ilacı verdiler ve iyot ilaci bu normal mi? Iliskiyi de yasakladı. Ama neden bilmiyorum. Korkuyorum burada bisi olur da tek başıma ne yaparim diye. Turkiyeye de
Canım hayırlı olsun ama ben bu süreçte eşimin yalnız kalmasını tercih eder Türkiye’ye gelirdim. Enfeksiyon olayı ciddi bir şey. Dilini anlamadığım bir memlekette zor bu işler cnm

Kızlar cinsiyetleri ne zaman yazmaya başlarız acaba buraya şubat ayı annelerinin belli olmuş mu acaba
Ben ara ara orayi da takip ediyorum cogunun belli olmus
eylül3te 4 boyutlu teste giricem. 12+4 olmuş olacak o zaman. doktora sordum belli olurmu cinsiyet diye. çok erken dedi. :dondurma:16.haftada söylenebilir dedi. önce görsemde söylemem dedi. erkek kesin belli oluyorda kız sanılıp sonradan pipi ortaya çıkabiliyor. :duduk: ben 12 haftalık cinsiyet ultrason videosu çok izledim,pipiyi görsem tanırım artık :KK48:
Devlet genelde 16 haftadan once soylemiyor
Diger iki hamileligimdede 10 haftalikken ozelde ogrendim.Devletteki doktorum soylememisti 16 haftayi bekle demisti bende sirf ogrenmek icin ozele gitmistim onlar soylediler

Canım bendede ilk haftalarda yoğun enfksyon vardı. İlişki yasajktı ilaç içtim geçti ilaç vermedimi.

merhaba bende öyleyim, koskaca pazar gününü sadece kahvaltı için yataktan kalkarak geçirdim.Elim kolum kilitleniyor sanki eve gidince işyerinde bir nebze daha iyiyim oda mecburiyetten sanırım ama evde çok halsiz oluyorum

Bende sizin gibiyim. İşyerinde birşekilde idare ediiyorum midem bulanıyor, afferddersiniz çıkardığımda oluyor ama geçiyor bişekilde. Ne zamanki mesai bitiyor bende inanılmaz yorgunluk başlıyor eve zor atıyorum kendimi. Annem ve eşim sağolsun yemek işleriyle ilgileniyorlar yoksa ben hiçbirşey yapamıyorum. Haftasonu ise tümgün yataktayım ve inanılmaz iştahım kesiliyor

Canım bu durumda herkes birşey söyler kayınvalide kendi annemiz çevremiz bile. Önemli olan çocuğun hazırım. Eğer hazır değilse işkenceye dönüşür anne ve çocuk için. Kabızlık oluşur inat eder tutar. Eğer hazıırsa hiç yormaz.fiziksel olarak tutma refleksleri anca gelişiyor. bende bez bırakma sürecinden yeni geçtim oğlum 2.5 yaşında.ön hazırlık olarak sürekli anlattım, lazımlığına isim taktım severek yapmasını sağlamaktı amacım. Sonra bıraktık 2 gün sürdü geceyide gündüzüde bıraktı. Önemli olan evladının hazır olması. kulağını tıka çocuğunu en iyi sen tanırsın. Ne zaman hazır olduğunu anlarsın, zaten o zaman da kolayca bırakırsınız canım.
İşte bendekı heves kalmadı ilk başladgmda heveslı heyecanlydm halıylede kızıma ıyı yanstyrdum am smdı oyle degılm bıraz saknleyım tekrar yenı heyecnla baslayacgım

Back
X