• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı
Saol canım bakayım bi

Kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari :KK43:
Benim de canım hiç tatlı istemiyor aslında hiç bişey istemiyor. Ağzımın içi acı acı sürekli karnım şiş mide bulantım var. Hayal ettiğim bu değildi :(

Benim de canım hiç tatlı istemiyor aslında hiç bişey istemiyor. Ağzımın içi acı acı sürekli karnım şiş mide bulantım var. Hayal ettiğim bu değildi :KK43:
Salatalık ağzımdaki acı tadı alıyor dene istersen. Kızımda evde domates bitince ağlardım bunda da salatalık :(

Salatalık ağzımdaki acı tadı alıyor dene istersen. Kızımda evde domates bitince ağlardım bunda da salatalık :KK43:
Deneyeyim evdeki salatalık da hiç güzel değil eşim almıştı. Sıcaklarla beraber bu bulantılar vs çok zor oluyor ne zaman geçecek acaba :(

Selam kızlar
Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim bende kusmadığım zaman dünyalar benim oluyo ama mide bulantısı hep var
Dün karnım çok ağrıdı lekelenmem de oldu acile gittik progestan iğne yapıldı serum aldım
Bu sabahta afedersiniz ağrıyla uyandım kabız olmuşum çok zorlanınca yine lekelenmem oldu uzanıyorum bende şimdi
Allah yardımcımız olsun inşallah

Allah yardımcısı olsun herkesin benim tek sıkıntım lekelenmelerim onun dışında rahatsız olduğum hiçbir şey yok çok şükür.. Ama hep yatıyorum işte, hamilelik aslında gerçekten hastalık gibiymiş ya eski hayatımı bende özler oldum ama bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım günleri de sabırsızlıkla bekliyorum..

Canım her hamilelik bir olmuyor sanırım.inşallah allah gönlüne göre verir. İnstagramda birgebenin günlüğü var usg fotoğrafını da göte cinsiyet tahmini yapıyor tabii ki tahmin sadece bin ramzi teorisiyle. Çok inanmamakla birlikte gönderdim bana erkek gibi dedi. Ama usg görüntüsü 5-6-7 . Haftalardan birine ait olmalı
Bende o sayfayı takip ediyorum yolladım bana da kız dedi canımm. Amam benim evladım yok inşallah rabbim sağlıklı hayırlı şekilde hepimizin kucağuna almayı nasip etsin cinsiyet hiç önemli değil benim için 2 kaybım olduğundan

Kızlar gebelik şekeri sorunu yaşayan oldumı geçen hafta şekerim sınırda çıktı doktor tekrar aç karnınla gel bakalım dedi gebelik şekeri olabilirmiş bende ne zor geçiyor yarabbim sonu hayır olsun

Ya kızlar mide bulantısı halsizlik ne zaman geçecek yaşamaktansa soğudum. Dün kızımı 2 saat anneme bıraktım 2 saat boyunca ağlamış hiç durmamış kaşınacağız ne yapacağını şaşırmış. Kimseye gitmiyor nedense bir iki ay önce böyle değildi iyice yapıştı bana. Benimde uğraşacak gücüm olmuyor
Benımkı hiç annecı degıldı normalde ama hamıle kaldıktan sonra bana düşmeye başladı ben yanında olmayınca aglıyor kv deyı severdı simdi onlara gdıyoruz kahvaltıda faln benı istıyor benım yedrmemı istıyor karnımda yuvarlanıor bende dıorum sıpa anladı kardesının gelecegını çocuğu şmdiden ezıyor dıe :KK70:Sanada Allah kolaylık versın canım

12 saat boyunca ağzıma hiçbir şey koymadığını oluyor tam bayılacağım anlıyorum ayakları havaya dikip azcık tuzlu azcık tatlı yiyorum ama bunaldım. Beklemediğim bi gebelik olması da beni daha kötü etkiliyor eşime kızıyorum kavga ediyorum. Dün de kaza yaptım iyice gerildim.
Kazamı Allah korusun bişey yoktur umarım geçmiş olsun

Burdada var vanım yorumlayanlar 12. Hafatda yyumluolar
hay ben bu yazımın ya tobe tobe yanlş yazuo sılmıo adamı delı edıo ya

F Ftszynp benımkınıde gonderebılırımn benım instgram yokda burdakılere sordum 12.haftada daha net bısey soylerız dedıler bırı kz bırı erkek dedı

Herkes bu kadar rahat olamıyor hayatta keşke olabilsek ama elimizde değil...
Rahatliktan degil canım benim bahsettiğim allaha tevekkül etmek le alakali yazdım ben onu vat yada yok bunun sonucuna ulastiniz allah korusub vat cikti bebekte sıkıntı var napcaksin gebeligimi dursurcaksin eeee bunu yapmiycaksan bu kadar araştırma içine girme diyorum ben ;) yok sa tabiki herkes kadar benimde endişelerim var ama dua ediyorum güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum leke goruyorum buna bile başka anlamlar yukluyorum ikinci geneligim çünkü cinsiyet farklı belki ondan oluyordur vs vs her zaman dedegim gibi rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah bütün bebekler sağlıkla sıhatle annesine babasına kavuşsun inşallah sizi elestirmedim bu arada polemik için de yazmadim bende sizin gibi endişelerim ve kaygılarım vat ondan bahsetmek istedim ;)

Selam kızlar
Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim bende kusmadığım zaman dünyalar benim oluyo ama mide bulantısı hep var
Dün karnım çok ağrıdı lekelenmem de oldu acile gittik progestan iğne yapıldı serum aldım
Bu sabahta afedersiniz ağrıyla uyandım kabız olmuşum çok zorlanınca yine lekelenmem oldu uzanıyorum bende şimdi
Canım çok geçmiş olsun.ben iğneyi yatırmadım dün.salı yaptirmistim.salıyı bekliycem.bugün dünkü kadar gelmedi kahverengi leke çok şükür bakalım .bebeği göremezsen hamileyim diyemiyorum.çünkü ocakta boş gebelikten kürtaj oldum

Selam kızlar
Sulu ve lifli meyveler ye canim kabizligin için ayaklarinin altına minder yastık birsey koy ve yat bol bol su iç allah yardımcınız olsun cok geçmiş olsun

Gecen hamileligimde de bu ilk aylari yaza denk gelmisti, fairy’i gordugum anda bi ogurme geliyo. Sicaklarla garanti alakasi var bu bulantilarin ama kisa gelse bu ilk zamanlar nasil olurdu acaba .... merak ediyorum kisin hamile kalip midesi hic bulanmayan varmidir acaba :işsiz:

Back
X