• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seninkiler ikiz ya doğru tutmayabilir canım bence de bir kızın bir oğlun olacak içimden öyle geçti
Bilemedınn benım ıkız degil ki biri kiz dedı bırı erkek derken o gruptakı bayanların bırı bebegıme erkek biri kız dedı demk istedım :KK66:

Kızlar sizce benimkinin cinsiyeti ne oluyor bu durumda :)) hiç farketmez ama yine de merak :))

Eklentiler

• F1E7F9D7-A16B-45B3-B8E4-C7265DBE75D6.webp
    F1E7F9D7-A16B-45B3-B8E4-C7265DBE75D6.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 75
Ogluma kasimin son haftasi hamile kaldim sadece agrim vardi
Kizima eylulun basinda hamile kaldim biseyim yoktu buna haziranin sonunda hamile kaldim resmen yogun bakima yatirin beni diye bagiriyo vucudum
Ilki 9 nisandi son adet, bunda 25 haziran. Ilkinden bi farki yok. Ayni kokular ayni bulanan dunya. Erken bile basladi dunya, nasil ozendim o hicbiseyi olmayan canim hamilelere hep :63:

Kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari :KK43:
Ayy kendimi gördüm resmen :KK48: tatli agzima anlamıyorum ekşide migdem mafoluyor bir tek tuzlu yiyebiliyorum

bu ramziye merak sardık buaralar.
ultrason kağıdınızı elinize alıyorsunuzzz
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,

bu teoriye göre benimki kız:KK76:

Bu teori sadece tahmin meselesi..

Benim oğlum sağ tarafta gözükmüştü karından bakınca.

Kızlar bir şey sorucam. Benim tsh 3.14 çıkmış. Gebelikte 2-2.5 arasında olması gerekir diye duydum doktor da bir şey demedi sizin tsh lar kaç merak ettim. Acaba başka doktora danışmam gerekir mi?

Back
X