Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayır kesenin konumuna bakmıyoruz bebeğin kesenin içindeki konumuna bakıyoruz diye biliyorumcanım teoriye göre seninki erkekkkk.
kesenin konumuna bakıyoruz sağmı solmu diye
Bebeğin kesedeki konumuna bakıyoz seninki sağd duruyor kız canım bu teoriye göreEki Görüntüle 2176277 karından . bebek mi sag sol yoksa kesemı canım
Doğrudur arkadaş atmış ben yorumladimUsg görüntüsü 5-6-7. Haftalardan birinde olmalı yemiş daha büyükse olmuyor
Bilemedınn benım ıkız degil ki biri kiz dedı bırı erkek derken o gruptakı bayanların bırı bebegıme erkek biri kız dedı demk istedımSeninkiler ikiz ya doğru tutmayabilir canım bence de bir kızın bir oğlun olacak içimden öyle geçti
Ya kurban olurum nasıl güzel maşallahh yaa kuzum o teoriye göre kız seninkiKızlar sizce benimkinin cinsiyeti ne oluyor bu durumda :)) hiç farketmez ama yine de merak :))
Kaç haftalık görüntü bu inşallah bizese nasip olsun böyle ya çok güzel maşallahhKızlar sizce benimkinin cinsiyeti ne oluyor bu durumda :)) hiç farketmez ama yine de merak :))
Ilki 9 nisandi son adet, bunda 25 haziran. Ilkinden bi farki yok. Ayni kokular ayni bulanan dunya. Erken bile basladi dunya, nasil ozendim o hicbiseyi olmayan canim hamilelere hepOgluma kasimin son haftasi hamile kaldim sadece agrim vardi
Kizima eylulun basinda hamile kaldim biseyim yoktu buna haziranin sonunda hamile kaldim resmen yogun bakima yatirin beni diye bagiriyo vucudum
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşllh hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu görüntü 7haftalıkkenKaç
Kaç haftalık görüntü bu inşallah bizese nasip olsun böyle ya çok güzel maşallahh
O zaman tezimiz dogru yaza denk gelmesiyle alakaliIlki 9 nisandi son adet, bunda 25 haziran. Ilkinden bi farki yok. Ayni kokular ayni bulanan dunya. Erken bile basladi dunya, nasil ozendim o hicbiseyi olmayan canim hamilelere hep![]()
:) ben o grubu bilmiyorum cnm instagramdan bi bayana attımmfotoyu benBilemedınn benım ıkız degil ki biri kiz dedı bırı erkek derken o gruptakı bayanların bırı bebegıme erkek biri kız dedı demk istedım![]()
Ayy kendimi gördüm resmenKızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari![]()
Bana da oyle geliyo, kisin hamileydim bulaniyodu midem diyen varsa gelsin buyursunO zaman tezimiz dogru yaza denk gelmesiyle alakali

Bende tuzlu yiyorum sadeceAyy kendimi gördüm resmentatli agzima anlamıyorum ekşide migdem mafoluyor bir tek tuzlu yiyebiliyorum
Canm sen özele mi gidiyorsun devlete mi ultrason çok net çıkarmış maşallah çok güzel.. ben özele gidiyorum 8 haftalıkken bu kadar net değildi görüntü..Kızlar sizce benimkinin cinsiyeti ne oluyor bu durumda :)) hiç farketmez ama yine de merak :))
hayirlisiyla sağlıklı olsunda hatçe mi hayrettin mi fark etmezBende tuzlu yiyorum sadece
O zaman ne oluyo hatçe mi hayrettin mi![]()
bu ramziye merak sardık buaralar.
ultrason kağıdınızı elinize alıyorsunuzzz
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
bu teoriye göre benimki kız![]()
Bende ayniyim ne eksi ne tatli yiyebiliyorum sadece tuzlu.Kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari![]()