• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşllh bebeğimi sağlıkla kucağıma alana kadar ve tabi sonrasında da şansım böyle gider:)) ben Balıkesirliyim ama burda kalıcı değilim yurtdışında yaşıyorum bakalım oralarda nasıl olacak bu işler
İnşallah canım..
Yurt dışında doğum biraz daha zor olur ama sağlıkla kucağına al tabiki yinede daha iyi çift vatandaş olur.

Canım bizimde tayin Antep’e çıktı hangi doktora gidiyordun hangi hastane? Ben medicalpark a gideyim diyorum ama.
Ben Bahar Cebesoy a gidiyordum özel kliniği vardı orası epey pahalıydı
Ama hastane olsun diyorsan Ncr hastanesinde Yurdanur Açılmışı öneririm bizim ailenin doktoru diyebilirim çok ilgili bir doktor

Ben Bahar Cebesoy a gidiyordum özel kliniği vardı orası epey pahalıydı
Ama hastane olsun diyorsan Ncr hastanesinde Yurdanur Açılmışı öneririm bizim ailenin doktoru diyebilirim çok ilgili bir doktor
Bayan doktor istemiyorum canım :/ erkek doktora gitmek istiyorum genelde daha anlayışlı oluyorlar. Şuanki doktorum erkek çoook memnunum. Doğuda böyle bir doktor bulmak zor. İlkini onda doğurdum keşke yine onda Doğum yapabilseydim. Ama Antep’e taşıncaz ha bu arada ev bulamadık biz Antep’te :/ kaç gün baktık emlakçı gezdik resmen ev bulamadık. Akkent ve ibni sina tarafında istiyoruz yeni yapı. Resmen kiralık ev yok koca yerde.

F Ftszynp cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin.

Ben surekli okuyorum forumu ama bulantilardan yazamiyorum pek. Bulanti ilacimi duzenli kullandigimdan beri yemek yiyebilir hale geldim. Kusmam da bitti. Ama her an midem agzimda yasiyorum resmen. Surekli icten icteb bulaniyorum. Yasamak icin yasayacak kadar besleniyorum. Canimin cektigi hic birsey yok. Insaallah kisa zamanda biter bulantilar da rahatlariz.

Benimde son adet 25 haziran. Normalde 6. Haftaya şuan girmiş olması lazım ama doktorun dediğine göre şuan 6+4 sen neye göre hesapladın
1 nisan yaziyodu tahmini dogum tarihi. Benim ilki sezaryen, e buda oyle olcak :) nisana kalmayacagi icin 2-3 gun tarihle oynadim marta yazdim kendimi :D

Kızlar yoğundum gelemedim, şükür bebeğimizi gördük kalp atışını duyduk. Bu gece yola çıkacağız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Tiroidler baya Yükselmiş ilacı yükselttik. Zaten hep gebeliğimin başında yükseliyor sonra iniyor.
Cnm troid kaç cıktı ve kaç mg kullanıyorsun ilacini

Kızlar benimde tahminde bulunun bakalım cinsiyetini benim vajinal bakıldı IMG-20180803-WA0002.webp

Kızlar siz yazdıkça şaşırıyorum ya ben de ne mide bulantısı ne kusma var arada kaşık kısmında batma oluyor o kadar. Hayatım rutin devam ediyor
Ben de kendime çok şaşırıyorum:silah: Ne bulantı ne kusma sadece halsizlik. azıcık naz yapayım diyorum ama sanki hamiş değilmişim gibi davranıyor benimki inandıramıyorum adamı halsiz olduğuma:KK48:

Back
X