• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım duymam lazım çünkü aynı gün yola çıkıcaz bi daha bayram sonuna kadar gidemem dr a.
İnşallah canım gittiğin yerde baktırırsın olmazsa. Ben olsam dayanamam :KK48: haftaya pazartesi gidecez bizde kanama ne durumda görecez geçmiştir inşallah

Güzel ev olsa yeni yapı 1.500 vermeye razıyız ama o da yok hepsi satılık evlerin. Kimse kiralamıyor
İnşallah bulursunuz canım çok özledim ben antebi burnumda tütüyor resmen gurbete gelin geldim hemen hamile kaldım hamilelik çok zor geçiyor bulantı kusma yüzünden hemen hemen hergün ağlıyorum:110:

İnşallah bulursunuz canım çok özledim ben antebi burnumda tütüyor resmen gurbete gelin geldim hemen hamile kaldım hamilelik çok zor geçiyor bulantı kusma yüzünden hemen hemen hergün ağlıyorum:110:
Bende Antep’te okudum valla bende özledim oraları. :) sen nerde yaşıyorsun

İnşallah canım gittiğin yerde baktırırsın olmazsa. Ben olsam dayanamam :KK48: haftaya pazartesi gidecez bizde kanama ne durumda görecez geçmiştir inşallah
Bende de var kese altında hafif kanama olağan demişti dr um.bende meraktayım salı gitsem nolur diyorum bir gün bir gündür :KK76::KK17:

Hepimiz aynı demek ki ben ilk gebeliğimde de hamileliği sevmemiştim şimdi de. Herkes çok güzel bir duygu diyor ama bana göre değil. İlk aylar sıkıntı son aylar iskonto geri kalan 2 ayda da bir güzelliğini göremedim.
Benimde ilk gebeligim. Peşpeşe yapicam kısmetse diyordum. Bu mide bulantisi hayallerimi bile degistirdi sağlıkli doğsun ve bir an once doğsun istiyorum.

Kızlar ben hiç tatlı yiyemiyorum görmek bile istemiyorum hakkı gelmiyor anlaşılan. Ama ekşi de yiyemiyorum sadece tuzlu giyebiliyorum. Hakkı yok Ayşe yok ortası gelmese bari :KK43:
Canım bu sanirim mide bulantisindan. Benim bulantidan hic birşey canım istemiyor. Tatlı görünce daha çok bulaniyor hatta. O yuzden biraz daha bekle zamanla duzelir

Canım bu sanirim mide bulantisindan. Benim bulantidan hic birşey canım istemiyor. Tatlı görünce daha çok bulaniyor hatta. O yuzden biraz daha bekle zamanla duzelir

bende bir kilo baklavayı yerdim öğrendiğimden beri bırak tatlıyı çikolata bile yemedim :kusmuk:

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.
cnm ben dun 5 saatlik yol gittim gecede aynı yolu geri döndüm doktorumun izniyle tabi ama cok rahatsız oldum belim aşırı ağrıdı bugun hala kendime gelemedim ama arabamız biraz rahatsızdı ondan

Ben de memleketimden 17 saat uzaklıktayım uçak bileti bulamadım bulsam da aşırı pahalı gidersen otobüsle gidecem ama gözüm kesmiyor hiç valla o kadar yolu. Şehir içi bir yere gidince bile belim ağrıyor arabayla olmasına rağmen

Kızlar siz yazdıkça şaşırıyorum ya ben de ne mide bulantısı ne kusma var arada kaşık kısmında batma oluyor o kadar. Hayatım rutin devam ediyor
Ne güzel ya ben bütün gün midemde kıl yumağı bir tip varmis gibi dolanıyorum evde. Kacinci haftandasın? Benim 6. Haftada başladı yani bu hafta

cnm ben dun 5 saatlik yol gittim gecede aynı yolu geri döndüm doktorumun izniyle tabi ama cok rahatsız oldum belim aşırı ağrıdı bugun hala kendime gelemedim ama arabamız biraz rahatsızdı ondan
Benim gideceğim yol molalarla 6-7 saat. Kendi arabamızla gideceğiz. Gittiğimiz yerden de 2-3 saatlik deniz düşüncemiz var. Umarım hemen toparlarsın canım.

Ben de memleketimden 17 saat uzaklıktayım uçak bileti bulamadım bulsam da aşırı pahalı gidersen otobüsle gidecem ama gözüm kesmiyor hiç valla o kadar yolu. Şehir içi bir yere gidince bile belim ağrıyor arabayla olmasına rağmen
Senin yolun çok uzakmış canım. Bende şehir içi 30-40 dakikalık mesafelere gittim. Daha uzun yolculuğum olmadı.

Back
X