• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim gideceğim yol molalarla 6-7 saat. Kendi arabamızla gideceğiz. Gittiğimiz yerden de 2-3 saatlik deniz düşüncemiz var. Umarım hemen toparlarsın canım.

Senin yolun çok uzakmış canım. Bende şehir içi 30-40 dakikalık mesafelere gittim. Daha uzun yolculuğum olmadı.
Aynen uzak canım hamile olmasam da çekilecek gibi değil aslında. Gitmem sanırım belki bayramdan sonra uçakla giderim

Arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. Yolculuğa çıkmayla ilgili ne düşünüyorsunuz? Haftaya doktora da soracağım ama yola çıkmak beni korkutuyor.
Ben doktorumla konuştum 1000km yol yapıcaz bayramda bende kan pıhtılaşması olduğu için 1,5 saatte bir mola verip hareket etmen gerekir dedi. Normal gebelerde de bu süre 2,5 saatmiş

Ben doktorumla konuştum 1000km yol yapıcaz bayramda bende kan pıhtılaşması olduğu için 1,5 saatte bir mola verip hareket etmen gerekir dedi. Normal gebelerde de bu süre 2,5 saatmiş
Normalde yolumuz 5.5 saat falan sürüyor. Molalarla 6-7 saat sürer diye düşünmüştüm. Gidersek dediğin gibi yaparım canım. Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

F Ftszynp cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin.

Ben surekli okuyorum forumu ama bulantilardan yazamiyorum pek. Bulanti ilacimi duzenli kullandigimdan beri yemek yiyebilir hale geldim. Kusmam da bitti. Ama her an midem agzimda yasiyorum resmen. Surekli icten icteb bulaniyorum. Yasamak icin yasayacak kadar besleniyorum. Canimin cektigi hic birsey yok. Insaallah kisa zamanda biter bulantilar da rahatlariz.
Ya işin garibi ben açken de kötü oluyorum tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor bu nasıl iş anlamadım.

Merhaba güzel anneler. Doktor bana multivitamin ilaç verdi (özbekistan) ilacı araştırdım eskiden Türkiye'de de varmis ama sonra dama açılmış içeriğinde domuz maddesi bulunmuş. Burada araştırdım multivitamin ilaçları hep rus yada ozbek yapımı. Bana verdiği ilacı da attim çöpe. Doktorunuz size multivitamin ilaç verdimi hic yani kullanmak şartmı, doktor bana bebek gelişmeli diyerek verdi. sonuçta vitamin ilacı bende yarin Turkiyeden buraya getirticegim birisiyle

Güzel ev olsa yeni yapı 1.500 vermeye razıyız ama o da yok hepsi satılık evlerin. Kimse kiralamıyor
Allah aşkına ya sanki bu kiracılar parayı yatarak kazanıyor millet ucuza ev alıp sonradünya pahasına kiraya veriyor. Haktır bu ya. Ben trabzonda yaşıyorum şuanda Araplardan dolayı ev kiraları uçmuş durumda. Br se evi verdiğim gibi isterim diyor o zaman o kirayı niye alıyorsun. Kullanma bedeli olarak veriyoruz ya... ben de ev sahibiyim ama ev sahiplerine gıcığım.

Merhaba güzel anneler. Doktor bana multivitamin ilaç verdi (özbekistan) ilacı araştırdım eskiden Türkiye'de de varmis ama sonra dama açılmış içeriğinde domuz maddesi bulunmuş. Burada araştırdım multivitamin ilaçları hep rus yada ozbek yapımı. Bana verdiği ilacı da attim çöpe. Doktorunuz size multivitamin ilaç verdimi hic yani kullanmak şartmı, doktor bana bebek gelişmeli diyerek verdi. sonuçta vitamin ilacı bende yarin Turkiyeden buraya getirticegim birisiyle
En güzeli Türkiye’den getirtmek.. iyi yapmışsın benim değerlerimde bir sorun yoktu o yüzden kullanmıyorum. Depolar bitince kullanırım.

Bu bir süre böyle olcak ama bence sonra gecicek yani geçmeli ya inş geçer ya
Ben Doğum yaptığım gün eşim hastane çalışanlarına 1 kilo çikolata almıştı Doğumdan sonrakş 1 saatte yedim hepsini.. lohusalık dönemi boyunca da hemen hemen her gece yarım kilo ya da 1 kilo ekler yedim onu bulamazsam 2-3 Canga yiyordum. Daha kötüsü gece uykudan kalkıp yeme huyum var.

Back
X