2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Benim düşük çıktı ama zaten gercekten umudum yok cunku hiçbirsey hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden başka.
Üzülmeni de istemem ya, boşver ne zaman istersen o zaman yap
Ya bende ilacın yan etkileride geçti biliyo musun bende hiçbirşey hissetmiyorum . Ama bence sen 2 gün arayla yapmaya devam et yükseliyor mu görelim

Benim düşük çıktı ama zaten gercekten umudum yok cunku hiçbirsey hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden başka.
bence çokta düşük değil. artabilecek bir değer. umudunuzu kaybetmeyin.

Teşekkkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım pozitif sonucu alırım buradan mutlaka yazarım umarım sizin de değeriniz yükselir ve bebeğinize kavuşursunuz

Umarım değerin yükselir dün seni okuyunca pınar arkadaşın değeride biraz düşük çıkınca bende umutsuzluğa kapıldım tüm gün uyudum üzüldüm umarım düzelirde kimsenin tedavisi olumsuz sonuçlanmaz

Canım niye umutsuzluğa kapılıyorsun ki kendini böyle strese sokma ben hamileyim gözüyle bak ve o duyguyu hisset kendini motive et, pınar arkadaşımız testi erken yaptığı için öyle çıktı umarım doğru günde senin de onun da ve diğer birçok arkadaşında güzel sonuçlarını görürüz burda ben şuan hala hamileyim sadece değerim düştü bakalım yarın daha da düşük çıkarsa üzülücek birşey yok hayırlısı buymuş diyip 2. denemeye başlarım napalım sağlığımız iyi olsunda elbet zamanı bellidir, sen moralini yüksek tut en önemli günlerdesin :)

Teşekkkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım pozitif sonucu alırım buradan mutlaka yazarım umarım sizin de değeriniz yükselir ve bebeğinize kavuşursunuz
Burda takipteyim herkesin pozitif sonuçları olur inşallah :) ben de teşekkür ederim hayırlısıyla yarın öğrenmiş olucam değerimi

Bence senin değerin çok normal Umutlandırmak istemem ama bence hamilesin 11. Gün tekrar test yap değerin artmış olur

Ya bende ilacın yan etkileride geçti biliyo musun bende hiçbirşey hissetmiyorum . Ama bence sen 2 gün arayla yapmaya devam et yükseliyor mu görelim
Ben ilk hamileligimi hiç hatırlamıyorum, normal olmustu o tabii ama belirti yasadım mı bilmiyorum hiç çünkü çok beklemeden hamile kalmıştım ve kendimi dinleyememiştim hiç.
Bende de bir belirti yok, normal halimdeyim valla suanda

Merhaba kan sonucum çıktı 9.gün 11.8 malasef kimyasal hayırlısı ne diyelim nasip değilmiş inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel çıkar sağlıkla ilerler

Hiçbirimiz mutsuz sonuçlanmayalım inşallah birimize değil hepimize versin rabbim

Galiba bende yarın bi kan vericem acilde

İnşallah canım benim tedavi başlangıcım Nisan sonu olucak o şekilde karar aldık eşimle umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize :)
meraba değerlerimiz hemen hemen aynı sizinle. morfoloji normalde bizim sayı 6 milyon hareketlilik 0.proxeed plusu bizde kullanıyoruz yanında bikaç kürde uyguluyoruz.20 gün oldu henüz test yaptırmadık.siz tüp bebeğe geçmişsiniz olumlu sonuç alırsınız inşallah alırsanız da paylaşın olur mu.

Kizlar bu gece yumurta catlatma igne mi vurucam pazar gunu de opu islemi olucak.bana tecrubelerinizi anlatir msniz ben cok korkuyorum ya kotu bisey olursa diye.oncesi ve sonrasi neler oluyor agriniz oldu mu islemden ne zamn sonra kendinize geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…