- 7 Ekim 2016
- 1.354
- 1.342
- 133
- 37
ben de cuma aksamina randevu aldim . ins duyarizcuma gidicem canım 6+3 olucam inş duyabiliriz bir aksilik çıkmaz sen peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de cuma aksamina randevu aldim . ins duyarizcuma gidicem canım 6+3 olucam inş duyabiliriz bir aksilik çıkmaz sen peki?
Aynen oyle dusunmemeye calisiyorumya inş hepimiz hayırlı haberlerle geliriz büyük gerginlik ya
yok ben de bitek kese gozuktu oyle gittim bugunBende cuma devlete gidicem ozeldeki doktor oteki cumartesi cagirdi imi hafta sonra o kadar bekleyemem. Saglik.ocagi icim bebehin gozukmesini kalp atisini bekliyorum tahlilleri o zaman yapiyolarmis sanirim.
Tahlil mi verdin naptin ?yok ben de bitek kese gozuktu oyle gittim bugun
yok yaptırmadım ama özeldeki doktor tahlil istedi o yüzden yarın gidip tahlilleri vericem mecburAynen oyle dusunmemeye calisiyorum
Gerci zaman geciyor bana anlamiyorum oglum bire basladi okula getir götür odev yemek derken zaman geciyor.
Saglik ocagina kayit yaptirdin mi
sabah gittim erkenden . bilgilerimi aldi hemsire ad soyad kacinci hamilelik kilo tlf falan . kendi numarasini verdi . ardindan da kan aldi . yarin gel dedi aonuclar icin bu kadar :)Tahlil mi verdin naptin ?
Bende ona gore giderim oglumu biraktiktan sonra.
Hadi yaa, çok üzüldüm. Hayırlısı böyledir belki. Hem yine olur. Üzülmesin. Çok sevgilerarkadas kimyasal yasadi onu etiketlemeyin olur mu ?grubu baskasinin devralmasini bekliyor
Saglik ocagi yapiyo mu acaba bu rutin testleriyok yaptırmadım ama özeldeki doktor tahlil istedi o yüzden yarın gidip tahlilleri vericem mecbur
Dur bende gideyim ogleden sonra belki kan icin yarin sabah gel der saglik ocagi ogleden sonra kan almiyo diye biliyorum. Bizim burasi da biraz ilgisiz ama bakalim artiksabah gittim erkenden . bilgilerimi aldi hemsire ad soyad kacinci hamilelik kilo tlf falan . kendi numarasini verdi . ardindan da kan aldi . yarin gel dedi aonuclar icin bu kadar :)
Gözün aydın canım :)Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür daha minicik :)
oyle der buyuk ihtimal . her yerde sabah aliyolar .Dur bende gideyim ogleden sonra belki kan icin yarin sabah gel der saglik ocagi ogleden sonra kan almiyo diye biliyorum. Bizim burasi da biraz ilgisizı ama bakalim artik
Teşekkür ederim çok şükür isteyenler hepimize inşallahÇok sevindim senin adına canım Maşallah :)![]()
Baktım GL yazmıyor BPD AC FL yazıyor başka yokGL yazıyor gestational sac
ölçmüşse çıkıyor o değer
Rabbim şifalar versin oğlu canım dualarım seninle inşallah doğacak bebeğin sağsalim gelir dünyaya amin.![]()
Ölçmemiş demek ki canım, benim de ilk keseyi gördüğümüzde ölçmemişti, 2.'de ben rica ettim ölçtü. Her şey yolundaysa bakmıyorlar, bebek gözükünce onun uzunluğundan hafta hesabı yapılıyor. O günleri de güzel güzel görürsün inşallah :)Baktım GL yazmıyor BPD AC FL yazıyor başka yok
Maşallah canım darısı başımıza inşaallah:):)Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür daha minicik :)