Bak canım bende çalışıyorum ,ama 4 aydır doğru dürüst iş yapmadım, neredeyse hep eşim yapiyo tamam benim gibi yapamiyo ama, bulaşıkları koyması boşaltması, market alışverişi ve yerleştirmesi,çamaşır asma toplama katlama ,ev süpürme ve silme haftada bir yapiyo. Bende arada haftada bir mutfak tezgahini falan deterjanlar detaylı siliyorum, lavaboları yıkıyorum, duşun içini de duşa girince cifleyip kendimi de yıkayıp çıkıyorum. Yani onlarida yapmasam yapma otur diyo da hareket etmek için yapıyorum. Sende de iki çocuk var ve hamilesin, çalışıyorum olabilir işlerin bir kısmını kendi omzuna alsa yeter sana zaten. Çalışma saatlerim esnek,hafta sonu tatil , hafta içi üç gün öğleden sonra evdeyim ona rağmen kaçırdığını programların tekrarını izleyerek vakit geçiriyorum. Eşine bunları anlat, iki çocukla bütün iş güç yemeği hamile hamile yapmak kolay değil. Bu arada yemek hiç yapmıyorum iki üç günde bir annemden alıyorum yetiyor artıyor bile. Hamile olmasan zaten herşeyi yaparsın , ama hamile olunca zor. Birde genelde erkekler hep bizden daha zor durumda olanları bize örnek gösterir, başkaları zorluk çekiyor diye biz demi zorluk cekelim dimi ama:) yalnız yatmaya fena alıştım Allah sonumu hayretsin. Sürekli yorgunum hareket olsun diye mutfağı topladım az önce, şuan sanki ağır yük taşımış gibi vücudum halsizlesti.