• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek yuvası ilk zamanalar içinde yatıyo bebek heryere götürebiliyosun cok kullanışlı bişey kızımdada kullanmıstım. mavili yaptırdım şimdi

Evde anakucaginda durur zaten uyanıkken, bu bir yerlere oturmaya giderken falan ozamqn. Bende sallanır ana kucağı var aynı işi mi görür sırf ev için almak gereksiz mi olur acaba, ne kadara hangi siteden yaptirdiniz

Benim o kasılmalar hiç geçmiyor benim dinlenme şansım yoktu çok ilerledi sen sakın yorma kendini yat imkanın varsa ayakta kalma

Doktor da ayakta kalmamami söylemişti. Evdeyim canım mümkün oldukça dinleniyorum tesekkür ederim

kullandığım bi ilaç yok decavit ve b 12 dışında. tansiyonumu da kontrol ediyorum genelde düşük. eşim hekim, bu haftalarda vücutta kan artışından dolayı olabileceğini söyledi, inş yakın zamanda geçer
Canım bende decavit baş ağrısı yapar bende yapmıştı ben gece yatarken içiyorum etkisini gece hissetmiyorum ben gece ara öğünü yaptığım için hemen sonrasında içiyorum.

İnan ki bende hala bebek hareketimi bağırsak hareketimi anlayamadım ama bi kaç yerde hissediyorum. Bi kaç haftaya netleşir inşallah.. Bu arada bağırsak hareketleri her yerden hissedilir. Bunun baloncuk ve karıcalanma gibi olması bebek hareketi olabilir diye düşündürdü. İnşallah öyledir. Bu kadarını hissetmek bile çooook güzel :nazar::KK200::anneadayı:
Gün içinde birkaç kez oluyor sürekli değil şöyle tekme tokat girişecekleri günü bekliyorum çoook merak ediyorum:)))

Kızlarrr simdi sizin icin gecmeyen zaman, dogum yaptıktan sonra ışık hızıyla geçecek :) 2018 mayis annesiyim. Bebegim 6 bucuk aylik oldu bile.
Hamileyken niye geçmiyor :) özellikle kıpır kıpır olmasını aşırı merak ediyorum ne zaman olur :)

Kandilimiz mübarek olsun hanımlar.. Rabbim bu mübarek gün hürmetine kimin ne derdi varsa devasını göndersin hastalara şifa versin inşaallah bebek isteyenlere en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin vizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :dua:
amin kuzum amin

Back
X