- 2 Temmuz 2018
- 7
- 2
- 6
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sorunu yaz illa ki birisi görünce cevaplarSelam kızlar bişey sormak istiyorum eğer rahatsız etmezsem
Erken döllenmeyi nasıl anlıyorsunuz? Ya da doktor neye göre söylüyor?Günaydın kızlar.doktorumu değiştirdim ve sonunda istediğim gibi bir doktor buldum cok şükür .Bugün ikili test için geldim ama zamanını biraz kaçırmışım bebek erken döllenme olduğu için 4gün önden gidiyormuş. Sonuçlar yanıltıcı olabilir dedi. Bizde 3lu yâda 4lu test varmış sanırım, onu yaptircaz. Birde büyük ihtimal kız mis ama 3hafta sonraki kontrolde daha net belli olcak hayırlısıyla. Bir sürü vitamin ve kan ilaci verdi. Simdilik herşey yolunda ins hepimizin tüm sonuçları tüm aylar boyunca yolunda olur
Bilmem o kadar ayrıntılı sormadım ama ilk doktorumda yumurtalık takibim yapılıyordu yumurtalik catlamama problemim vardı çünkü. ortalamaya vurarak konuştu iki doktorda benle. Adet döneminden 10gun sonra değilde 5gun sonra çatlamış yumurtalıklar buda erken dollenmeye sebep olmuş. Bebeğin şuan önde gitmesi sebebi buymuş bu haftalarda hızlı büyüme gözlenmez dedi.suan 14+2 gozukuyormusum.Erken döllenmeyi nasıl anlıyorsunuz? Ya da doktor neye göre söylüyor?
Erken döllenmeyi nasıl anlıyorsunuz? Ya da doktor neye göre söylüyor?
hoş geldin nasılsın canım benim.Günaydın.
Bağırsakların anatomik olarak yeri değişiyor yavaş yavaş ama benim hep aynı noktalarda oluyor sağda yada solda pıt pıt diye bir iki haftaya tam net vuruşlar başlar kemikleri sertleşmeye başladı çoktan
Canım ben beyazı begendm tabi karar seninhttps://www.lohusasepeti.com/bondy-...MIg-r_5-Ds3gIVCEHgCh2S6whIEAEYASAEEgJB7PD_BwE
bak ben bu lohusa takımını çok beğendim. rektke kararsızım. kızlar fikir verin :)
Hamdolsun. Baya düzeldim. Istahim da düzeldi.. keyfim yerinde yanihoş geldin nasılsın canım benim.
Ben krem rengini beğendimhttps://www.lohusasepeti.com/bondy-...MIg-r_5-Ds3gIVCEHgCh2S6whIEAEYASAEEgJB7PD_BwE
bak ben bu lohusa takımını çok beğendim. rektke kararsızım. kızlar fikir verin :)
model de cok sıkmış gerçekten. 2 lohusa takımımda ekru :)Canım ben beyazı begendm tabi karar senin
Ben krem rengini beğendimmodel de cok sıkmış gerçekten.
Tesettürlü olduğum için kollu alacam ben![]()
Hamdolsun. Baya düzeldim. Istahim da düzeldi.. keyfim yerinde yani
Sen nasılsın?