kilo takibi içinde özellikle dedim kuzum günler karıştı.insanların kafası bi milyon oluncayetkilililer bakım dedi ya o an gördüm bende
Her akşam kontrol ediyorum zaten gözden kaçan olunca siz yakalıyorsunuzmevzu derin pamba.ceza işini sen sağlam götürüsün
beferde sağolsun suya çok dikkat ediyor
esasında imkanın varsa yatırsan primi dışardan ne güzel olur4 yıl kadar prim 15 yıl yaş
Panik yapmasaydınyönetici arkadaş geldi.ben oralı olmadım.adam direk masama yöneldidi.elim ayağıma dolandı.siteyi nasıl kapadığımı bilmedim ya laaaa.işi yaptım evrağı gönderdim.sanırım yanlış yapmışım birazdan tekrar gelir
onda değilimde evrak yanlış gittiPanik yapmasaydındaha farklı anlaşılır
Yatırırım canım o süre hiç sorun değil, benim primim hep yüksek yattı, öyle devam ettirmek istiyorum. Senede 3 ay yatsa yetiyor.esasında imkanın varsa yatırsan primi dışardan ne güzel olur
onda değilimde evrak yanlış gitti
ben mi keseyim cezanı kurban olurum sanaNeysesakinim bugün misafir var ben en fazla 1 dilim ekmek kaçırırım biliyorsun, şimdiden cezamı kesin
ben mi keseyim cezanı kurban olurum sana
nasıl 3ay hayatım anlamadım.Yatırırım canım o süre hiç sorun değil, benim primim hep yüksek yattı, öyle devam ettirmek istiyorum. Senede 3 ay yatsa yetiyor.
Yani yüksek olunca senede sadece 3 ay yatırıp bırakma kararı aldım, hani bir kaç yıl yüklenmeyeyim kocama diyenasıl 3ay hayatım anlamadım.
benimde primim yüksek yatıyor ama yatırda düşük yüksek fark etmez gün olur en azından
Beklediği iş kesin 3 kişinin yapacağı iştir
valla ediyoruz birlikte ne kadr çok içersek o kadar iyimevzu derin pamba.ceza işini sen sağlam götürürsün
beferde sağolsun suya çok dikkat ediyor
hıı anladım hayatım ne zaman başlıyorsun ozamanYani yüksek olunca senede sadece 3 ay yatırıp bırakma kararı aldım, hani bir kaç yıl yüklenmeyeyim kocama diye
Daha 1 yıl dolmadı bu yaz başlıyorum 3 ay, haziran Ağustoshıı anladım hayatım ne zaman başlıyorsun ozaman
bu işler hep ertelenir hepte zaman hızlı geçer
harikasın kuzumkızlar benim tarif yapılıp deneniyor çok mutlu oldum inanın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?