eğer evim 22 23 e cıkarsa isteyin benden ne istersenizevet köpük etkili oluyor tabi
hadi bakalım inşallah şifa olur sende kurtulsun bende çok çekmiştim❤❤
Iyilik canim oglan okulda es iste bende kızı uyuttum:) dün aldim sirkeyi ancak denk geldi evim carsiya çokk uzak gidip gelmek anca hafta da bir .Bugün başlıyorum inşallah canim.
ben size dedim demi ablacağim beni kırmaz diyeGelirim tabikide:))
ben sendn dana iyi yaparmEki Görüntüle 2207314
bol köpüklü kahveler hazır
Çok faydasi olacak bak gör canim .eşim alçı sıva ile yapacak canm aynı zamanda baya fark edermi dersiniz çok çektim çok vallahi kafayı yedim
inşallah canim .oglum 10 yaşına giricek 1 ay sonra , kizimda 1 yaşına inşallah aralarında 4 gün var :)hadi bakalım inşallah şifa olur sende kurtulsun bende çok çekmiştim
senin oglan ve kız kaç yaşlarnda
Oh mis ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 2207314
torun nasıl hanım abla.kızın.bebişie kim bakıyor.kızın çalışıyordu değilmiTeşekkürler ellerine sağlık:))
iyi denk getirmişsin yaklaşık 9 yıl arayla aynı hafta içindeÇok faydasi olacak bak gör canim .
inşallah canim .oglum 10 yaşına giricek 1 ay sonra , kizimda 1 yaşına inşallah aralarında 4 gün var :)
afiyetler olsunOh mis ellerine sağlık :)
Maşallah canm allah bağışlasın ne güzel bir kız bir oglanÇok faydasi olacak bak gör canim .
inşallah canim .oglum 10 yaşına giricek 1 ay sonra , kizimda 1 yaşına inşallah aralarında 4 gün var :)
demek ki planlı yapmışlar panpa günleriniiyi denk getirmişsin yaklaşık 9 yıl arayla aynı hafta içinde
torun nasıl hanım abla.kızın.bebişie kim bakıyor.kızın çalışıyordu değilmi
ben size dedim demi ablacağim beni kırmaz diye
Eki Görüntüle 2207314
ayyyyy kuzum ya .habersiz neden böyle salakça hareket ederlerki yau.yolsa hak yani ablaİyi maşallah 4.ayı bitti onunda,bebişe birini bulmuşlardı oda cumartesi muz yedirmiş habersizce içindeki siyah şeylerde kakasında çıkmış..Yollayacaktı kadını telefon bekliyorum kızımdan gelişmeleri öğrenmem lazım..
ayyyyy kuzum ya .habersiz neden böyle salakça hareket ederlerki yau.yolsa hak yani abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?