afiyet olsunKapışmayın sakın haaa
Ohh ellerine sağlık
gel gel iki tane fazla yapmıştım geleceğini düşündüğümden.Hııım kahve kokusu aldımda bi bakayım dedim
ayy kıyamam yaaa.normalde başlamamıştı değilmi ek gıdayaFazla ver iş demekki bezin içi siyah lifle doluydu.
afiyet olsun
geçen hafta ben seni etiketlemiştim.şimdi o etiketlemiş.onun havasını atıyor güya bana
ayy kıyamam yaaa.normalde başlamamıştı değilmi ek gıdaya
evet öncesinde besin sıralaması var ek gıda için.sıvı alıyor onu nasıl hazmetsin minicik mideGörmedim onu görseydim gelirdim,havasını atmış ama
Yok daha başlamadı anne sütü alıyor sadece,muz için zaten erken hazmı zordur onun..
evet öncesinde besin sıralaması var ek gıda için.sıvı alıyor onu nasıl hazmetsin minicik mide
gel gelHııım kahve kokusu aldımda bi bakayım dedim
4 aylıkken mi vermiş çok erken yaNasıl verdi bilmiyorum birde söylemiş muz verdim diye..
ben 6 aydan önce hiç birşey vermedim4 ay muz için erken geldi bana da
yazık kücück daha midesi hazmedemez ki cocuk ek gıdaya ilk yogurt ile başlanırNasıl verdi bilmiyorum birde söylemiş muz verdim diye..
4 aylıkken mi vermiş çok erken ya
ne yapacaksın ismini. benim söyleidklerimden mitopiğin isim değişikliği için muneye yazdım bakalım .bugün öğleden sonra değişebilir.mune genelde öğleye doğru geliyor
birde ben oglana kendi mayaladığım yogurt ile başladım..4.ayı bitti genede çok erken muz için..
benim büyük kuzum anne sütü almadığından 5. ayda başladık ama elma suyu, sebze suyu,yoğurt şeklindeben 6 aydan önce hiç birşey vermedim
atarm tabiafiyet olsun
geçen hafta ben seni etiketlemiştim.şimdi o etiketlemiş.onun havasını atıyor güya bana
4 ay muz için erken geldi bana da
yazık kücück daha midesi hazmedemez ki cocuk ek gıdaya ilk yogurt ile başlanır
bende yogurtla başladm zaten yavaş yavaş başlamassan alerjik reaksiyon çok fazla gelişiyorbenim büyük kuzum anne sütü almadığından 5. ayda başladık ama elma suyu, sebze suyu,yoğurt şeklinde
bakıcı mı vermişTabiki erken hazmı zordur muzun.
Birde çok nadir olarak hazır mama veriyor annesi,dışarı çıkacaksa oda bakıcı veriyor o gün 2 kere vermiş tüm mideyi boşaltmış kusarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?