- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
birde ben oglana kendi mayaladığım yogurt ile başladım..
muzu sindiremez ya yazık annesi niye böyle yapmış ki
bakıcı mı vermiş
bakıcı yapmışbirde ben oglana kendi mayaladığım yogurt ile başladım..
muzu sindiremez ya yazık annesi niye böyle yapmış ki
aa ben senin kızın yaptı zannettimEvet maalesef yollayacaktı en son demin aradım kahvaltı yapıyormuş konuşamadık..
Kadında 52 yaşında üstelik cahil desen değil nasıl yaptı böyle birşeyi anlayamıyorum.
Hiç çocuk tecrübesi yok mu bakıcının
aa ben senin kızın yaptı zannettim
neden kafasına göre iş yapıyor ki
kim demiş ona muz yedir cocuğa diye ya.
atarm tabi
böyle başına buyruk iş yapan backılardan nefret ediyorum yaHiç çocuk tecrübesi yok mu bakıcının
eğer cocuk alıştı ise bu hatasını görmezden gelsin bir seferlik bakıcı bulmak alıştırmak çok zor ben neler çektimYok kızım değil o çok dikkatli bu konularda,dışarı çıkmıştı o ara vermiş kadın.
böyle başına buyruk iş yapan backılardan nefret ediyorum ya
bizim bakıcımız birşey yapmadan kesinlikle beni arar sorar aramadan hiç birşey vermez
evet ya ben neler çekmiştim süt gelmedi sonrasında olmadı.doktor tavsiyesiyle başlamıştım zaten benbende yogurtla başladm zaten yavaş yavaş başlamassan alerjik reaksiyon çok fazla gelişiyor
direk kakasına yansıyor cocukların
Yedirilecekler listesi yapıp koysun kızınız, kötü niyetli değildir eminim.Sorsanız var nasıl yaptı bilinmiyor.
Hemen doktoruna resim çekip yollamış muzmu yedi demiş..
eğer cocuk alıştı ise bu hatasını görmezden gelsin bir seferlik bakıcı bulmak alıştırmak çok zor ben neler çektim
evet muz yediğinde direk belli oluyor zatenSorsanız var nasıl yaptı bilinmiyor.
Hemen doktoruna resim çekip yollamış muzmu yedi demiş..
bir uyarı yeterli gelecektir bence başka bir şikayeti yoksa kızının ablacgm eğer bir daha tekrar ederse başka bir bakıcı araştırın çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyorOlması gereken budur zaten,kafasına göre iş yapamaz.
Yedirilecekler listesi yapıp koysun kızınız, kötü niyetli değildir eminim.
Dikkatli olması konusunda bir uyarı gerekiyor sanki
süprüzzz olsun dedimne yapacaksın ismini. benim söyleidklerimden mi
yinede ani kararlar vermesinDaha minicik alışma gibi birdurum olamazki,başka birine bakacaktı haber bekliyorum bende ne yaptı diye..
o zaman kesin benim söylediklerimden değilsüprüzzz olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?