bende öyle düşünüyorumYedirilecekler listesi yapıp koysun kızınız, kötü niyetli değildir eminim.
Dikkatli olması konusunda bir uyarı gerekiyor sanki
bende günlük liste yapar koyarım yinede arar kadın kuruyemişi felan azla yalnız koymaz önüne tıkanır diye çok korkuyor birşey olacak diye cocuğa vallahi ben halime şükredeymYedirilecekler listesi yapıp koysun kızınız, kötü niyetli değildir eminim.
Dikkatli olması konusunda bir uyarı gerekiyor sanki
evet muz yediğinde direk belli oluyor zaten
bir uyarı yeterli gelecektir bence başka bir şikayeti yoksa kızının ablacgm eğer bir daha tekrar ederse başka bir bakıcı araştırın çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor
sonradan işini sallayan bakıcılar çok
cocukları tv önüne atıp elinde bir örgü tamam. geneli böyle
birde bu bakıcı konusu cok hassas bir konu cocuklar cok etkileniyor değişen kişilerdenbende öyle düşünüyorum
gibi gibio zaman kesin benim söylediklerimden değil
kadın 50 yaşında mı ? biraz daha genç birini bulsanız belki daha iyi mi olurdu bilemedim kiİçindeki o siyah lifleri görünce muz demiş doktorda.
Aslında kadın rahat bebek sakin,başka işte yok 2 kere 1 saat arayla hazır mama vermiş ilkinde 90 cc verip 1 saat sonra gene vermiş sonra bebek kusmuş hepsini..
yinede ani kararlar vermesin
bu bakıcı konusu cocuklar için çok hassas bir konu psikolojileri çok etkileniyor kuzularn
ben 3 bakıcı değiştirdim oglum çok etkilendi
geçmiş olsun yoksa hamilemisin kızBen de siddetli kasık ağrısından yatıyorum, tüm haftasonu yattım sirtımda yatak yarası olacak yeminle
kadın 50 yaşında mı ? biraz daha genç birini bulsanız belki daha iyi mi olurdu bilemedim ki
bizim eski bakıcıda 48 yaşındaydı saçma sapan şeyler yapardı
peki mamayıda mı kafasına göre ayarlamış saatlerini
yazık yavrum ya evet çok küçük keşke imkan olsa da bu kadar küçük cocuğa annesi annesi bakamıyor iseNeye karar verdiler bilmiyorum görüşemedik bugün haber bekliyorum.
Bizimki çok küçük daha anlamıyor bile.
hayırdır canım soğuk algınlığı falan değil demiBen de siddetli kasık ağrısından yatıyorum, tüm haftasonu yattım sirtımda yatak yarası olacak yeminle
banada öyle sorarlardı.. direk ücreti..Çok baktı telefonla görüştü direk abla ne kadar para vercen diye sormuşlar.
Daha 5 gün var bilemedim ama hamileliklerimde oluyor siddetli ağri, böyle başlayınca sonu kötü bitiyor.geçmiş olsun yoksa hamilemisin kız
yazık yavrum ya evet çok küçük keşke imkan olsa da bu kadar küçük cocuğa annesi annesi bakamıyor ise
anneanne yada babaanne baksa bakıcıdan daha iyidir.
bence hamile kesin hamile gör bakhayırdır canım soğuk algınlığı falan değil demi
kötü düşünmek yok umursama sen rahat takıl ben iyi haberler bekliyorum sendenDaha 5 gün var bilemedim ama hamileliklerimde oluyor siddetli ağri, böyle başlayınca sonu kötü bitiyor.
Pek umursmiyorum yani
okadar zor bi dönemdeyizki.minicik yawrularımız ya.vallaa sabah ağladımda geldim işe ki annem şuan yanlarındaÇok baktı telefonla görüştü direk abla ne kadar para vercen diye sormuşlar.
banada öyle sorarlardı.. direk ücreti..
ama öyle direk ücreti sormayıp
cocuğun yaşını şartları soran insanlarda var emin ol
direk ücreti soran insandan hayır gelmiyor kızın ne kadar veriyor ?
Yok canım bence hamile kalmamak için vücut direniyor, manyak bünyem ısrarla istemiyor galibahayırdır canım soğuk algınlığı falan değil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?