Tam rakamları bilmiyorum yaş cinsiyet etkiliyor ama çok yüksek fark olmaz. Sanırım.
Ev araba benim üstüme sıcak tutuyor walla
Sunni gözyaşı kullan canım ekran yorgunluğuna iyi gelirgözüm agrıyor gözüm susun yazamıyorum
Nerden alabilrimSunni gözyaşı kullan canım ekran yorgunluğuna iyi gelir
Eczanede 3-5liradır.Nerden alabilrim
Ben kitabıda genelde telefondan okurum, gün kullanınca rahat ediyorumNerden alabilrim
agrısını geçirir miEczanede 3-5liradır.
Ekran gözü kurutur sabah öğle 1 damla yeter, aksam telefona çok bakmazsan damlatma aksamları
Anammmmm noldu canım, izin işine mi sıktın bu kadar canınıağlayıp ağlayıp geldim.oh
Ekran yorgunluguysa geçeragrısını geçirir mi
ayy nebilim ağladım rahatladım.arada gelir banaAnammmmm noldu canım, izin işine mi sıktın bu kadar canını
günaydın sağol canım.senin şu enerji konunu gincellesekmi.tekrar okuyacağım orayı faydalı bilgiler vardıgünaydın Hanımlar, öğlen oldu ya ben daha yeni girebildim.
kolay gelsin herkese..
kaşınıp kızarıyor mu mevsimselde olabilir. bebe şampuanı varsa onunla yıka rahatlatır kaşıntıya filan çok iyi gelir geçmiş olsunagrısını geçirir mi
ben hala sirke ile ev silmelere,günaydın sağol canım.senin şu enerji konunu gincellesekmi.tekrar okuyacağım orayı faydalı bilgiler vardı
Iyi rahatladıysan ağla, için açılır.ayy nebilim ağladım rahatladım.arada gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?