bende bende .doğal sirke olayına girdim sirke yapıyorum şimdi.ya şu tuz sirkeyi bende yapmak istıyorum.nasıl yaptın bulanıkmıydı sonundaben hala sirke ile ev silmelere,
lavanta ile yastığın içinde uyumalara devam ediyorum.
hatta bir ara sirke tuz birde birşey vardı onu yaptım odada bir hafta beklettim filan.
olur farklı görüşler alırız güzel olur esasında
Lavanta yağım var bende sulandirip kullansam ne güzel olur.ben hala sirke ile ev silmelere,
lavanta ile yastığın içinde uyumalara devam ediyorum.
hatta bir ara sirke tuz birde birşey vardı onu yaptım odada bir hafta beklettim filan.
olur farklı görüşler alırız güzel olur esasında
kurudu muydu ne olduydu net hatırlamıyorum bakmam lazım yazılı idi bir yerde.bende bende .doğal sirke olayına girdim sirke yapıyorum şimdi.ya şu tuz sirkeyi bende yapmak istıyorum.nasıl yaptın bulanıkmıydı sonunda
GELİM NİYE ARIYORSUN BEN VARKEN KİMSELERE SİLDİRMEMLavanta yağım var bende sulandirip kullansam ne güzel olur.
Evi silecek birini arıyorum bulursam sildiririm
gece uyku sorunlarına filan lavanta çok iyi geliyor. çayıda çok iyi bir antidepresan özellikte azayip rahatlatıyor tavsiye ederim.Lavanta yağım var bende sulandirip kullansam ne güzel olur.
Evi silecek birini arıyorum bulursam sildiririm
hamarat hanım seniGELİM NİYE ARIYORSUN BEN VARKEN KİMSELERE SİLDİRMEM
elma yapıyorumorum.adaçayını nasıl yapıyorduk.konunun linkini nerdeydi acaba.hortlatalım bikurudu muydu ne olduydu net hatırlamıyorum bakmam lazım yazılı idi bir yerde.
beyaz sirke mi yapıyorsun yoksa elma yada üzüm sirkesi mi.
ben çok fazla sirke kokusu sevmiyorum beyaz sirke alıyorum marketten .
bu arada aklıma estikçe adaçayı yakıyorum 6ayda bir filan keşke onu daha sık yapabilsem
Bak ararıın gelmezsen yan çizersen 155 i ararıınGELİM NİYE ARIYORSUN BEN VARKEN KİMSELERE SİLDİRMEM
Sabun koyuyordun yastık altına dimi, deneyeyim bendegece uyku sorunlarına filan lavanta çok iyi geliyor. çayıda çok iyi bir antidepresan özellikte azayip rahatlatıyor tavsiye ederim.
YOK BE LAVANTA KESESİSabun koyuyordun yastık altına dimi, deneyeyim bende
dur bulayım.şu konu hakkında bilgim yok . link var mı acap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?