- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Gerçekten harika oluyorciddimisin
Slm, hoşgeldin nerelerdesin.Merhaba kizlar
Valla bende bilmiyorum.nerelerdeyim hergun yagmur var icim sistiSlm, hoşgeldin nerelerdesin.
hoşgeldin nasılsınValla bende bilmiyorum.nerelerdeyim hergun yagmur var icim sisti
Iıııykkk en sevmediğim, insanın eli kolu kalkmaz anlıyorum seni.Valla bende bilmiyorum.nerelerdeyim hergun yagmur var icim sisti
saol canim iyi sayilirim sen nasilsinhoşgeldin nasılsın
Oyle valla evi temizlemem lazim oglan makinaya asiri tepkili yineIıııykkk en sevmediğim, insanın eli kolu kalkmaz anlıyorum seni.
çok şükür iyiyim yemek yarışmasına katılıyorum onu heyecanı var iştesaol canim iyi sayilirim sen nasilsin
Daha öncede gelmiştin di mi monny, tekrar hoşgeldinHu hu kimsecikler yok mu
Çocuklar sever makine sesini derler, o sese tepki verilmezmi ya çocukta haklıOyle valla evi temizlemem lazim oglan makinaya asiri tepkili yinevalla cok yorgunum birde birkac biseye canim skldi falan
Tebrikler canim ben hic makarna sevmezdim hamilelikte bir dustum simdi olsa koca tencere yerim ama diyetteyimçok şükür iyiyim yemek yarışmasına katılıyorum onu heyecanı var işte
Benim herseyim terstir oglumda oyleÇocuklar sever makine sesini derler, o sese tepki verilmezmi ya çocukta haklı
BENİMKİ DİYET tam buğday yaptım bak belki hoşuna giderTebrikler canim ben hic makarna sevmezdim hamilelikte bir dustum simdi olsa koca tencere yerim ama diyetteyim
Bakayim tatlim karatay acimiyor hicBENİMKİ DİYET tam buğday yaptım bak belki hoşuna gider
Beğendin mi canımBakayim tatlim karatay acimiyor hic
Evet canim guzel olmus ellerine saglikBeğendin mi canım
Çok incesin tesekkur ederimEvet canim guzel olmus ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?