9 yıldır evliyim yok eşim akrabam değil Türkiye de tatilde tanıştık akrabalarım var Türkiye de ama aynı şehirde değil, evet çok zor ama gençlik işte herşeyi bıraktım geldim ama pişman değilim şükür
başladım amiin inşaallah gönlünce olur görüşmenmillet dua edin ama birazdan iş görüşmesine gideceğim.
inş güzel geçer ve kurtulurum burdan
bol paralı bir iş olsunbaşladım amiin inşaallah gönlünce olur görüşmen
Iyi sayilirim canim hosgordum sen nasilsin canimbasbelasiyim huu hoş geldin yaa.. hakkaten çok zaman oldu nasılsın ne var ne yok :)
Insallah gonlune gore olur canim bende arayistayim bulurmuyum bilmiyorummillet dua edin ama birazdan iş görüşmesine gideceğim.
Insallah gonlune gore olur canim bende arayistayim bulurmuyum bilmiyorum
alanın nedir seninInsallah gonlune gore olur canim bende arayistayim bulurmuyum bilmiyorum
hadi inşallah, bizi haberdar et dualarımız seninle hayırlısı olsunmillet dua edin ama birazdan iş görüşmesine gideceğim.
hadi inş naptın yeni gördümmillet dua edin ama birazdan iş görüşmesine gideceğim.
slm hogeldinSelam kızlarrrr
Yemeği çabık çabık yiyiiiin gali gelin hadi, iki lafın belini kıralım akşama misafir var bir kaç saat sonra hazırlıklara başlarım, beni kaçırmayın sonra atölye günlerim var çok özlersiniz
Kötüyüm internetim yokMonny sana da selamlar hemşerim.. sen de bayadır yoksun.. iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?