- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ülkede özel sektörün genel bakışı işçi=köleteşekkürler kızlar destekleriniz için.
gittim geldim.
az para çok iş . olayın özü bu
Maşallah hamarat arkadaşım
Bir dağ kulübesinde mi yaşıyorsunKötüyüm internetim yokbağlattiramiyoruz yıl olmuş 2019 port yok diye internetimiz yok isyanlardayım
yetkilililer bakım dedi ya o an gördüm bendeÜleynSUHAN 2. bakanlığı bana ne ara iteledin hayıın dom dom
senin kaç günün var .Ülkede özel sektörün genel bakışı işçi=köle
Ülkede özel sektörün genel bakışı işçi=köle
Planlama ve verimlilikalanın nedir senin
4 yıl kadar prim 15 yıl yaşsenin kaç günün var .
günü dolsa bile yaşı bekliyorsun mecbur
sağol canım ben de iyiym daha sık gel amaIyi sayilirim canim hosgordum sen nasilsin canim
Beklediği iş kesin 3 kişinin yapacağı iştirben maaş beklentisine 3000-3500 yazmışım adam diyorki bizim kriterlerimizin üstünde kalıyor
Siteye cok ugrayamiyorum sizde geceleri olmuyorsunuzsağol canım ben de iyiym daha sık gel ama
kötü yaaa..Kötüyüm internetim yokbağlattiramiyoruz yıl olmuş 2019 port yok diye internetimiz yok isyanlardayım
gece dinlenmece valla.. ben tlfnı elime bile almıyorum.Siteye cok ugrayamiyorum sizde geceleri olmuyorsunuz
Bizimkiler birazcık tavuk, akşam perte çıkıp yatıyorlar, ben gece geliyorum bazen ama genelde kitap okuyarak sabahlarımSiteye cok ugrayamiyorum sizde geceleri olmuyorsunuz
ÜleynSUHAN 2. bakanlığı bana ne ara iteledin hayıın dom dom
Çıbık dedin bende şettirdim şimdien çıbık sensin aramızda ondan şettirim dediydim
mevzu derin pamba.Çıbık dedin bende şettirdim şimdi
cınım beni anlatmış...çcınım arkadaşımBizimkiler birazcık tavuk, akşam perte çıkıp yatıyorlar, ben gece geliyorum bazen ama genelde kitap okuyarak sabahlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?