2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 merve teacher kızlar instagramda dr.zahidekucuk bir paylaşım yapmış 37 haftalık bir doğum bebek gelişimi ilerlemiyormuş geriden geliyormuş minnoş 2 kilodan daha az ama çook sağlıklı gidin bakın içinşz rahatlar

demekki erkek sivri diyede birsey yok . herkesin vücut yapısı farkli. bana da hep kiz diyorlardi ama attıkları tuttu gibime geliyor nereden bilecekler. beni sinir etmislerdi
Aynen doğru söylüyorsun canım atıp tutanda var tutmayanda :))
Bana tek 2 kişi kız dedi cinsiyet belli olmadan önce geri kalan herkes erkek dedi bilemediler :)

Kızlar doktora gittim bi tur kordon boynuna dolanmış. Sizce sıkıntı olur mu? Var mı basına böyle bisi gelen?
Canım doktorun bu konuyla ilgili net bir açıklama yapmadı mı
İlerleyen aylarda olsa bebek için riskli ama şuanki durumu nasıl olur bir bilgim yok
Hemen gidip bakayım canım çok sağol bilgilendirdiğin için

Biraz icim rahatladı cok tesekkur ederim. Hep kötü seyler duyardık ya bunun icin Allah korusun

Kızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mı yaza geliyor da 0-3 aylıklar erken küçüleceğine göre 3-6 mı giydirmeye başlıcaz tecrübeli anneler ??
Ilk aldiklarimi uzun kollu aldim.yazlikta uzun kollu ve kisa kollu aldim.yasadigin yere gore al canim.mesela ben mersine gidersem tek aklet yeter ama rizeye giderim diyede uzun kolluda aldim.erkek bebekler cok sicaga gelemiyormus

Teşekkürler canım bakıyorum

E bebekte hiç beğenmedim canım carterse bakayım ya da eminönüne hana mı gitsem dedim ama bu soğuktada o yokuşu çıkamam heralde

Zayıfların iç karnı geniş olurmuş tatlım benim ilkinden de esnemeye müsaitti karnım hiç sıkılaşamadan hamile kalınca

Öyle sanırım benimkisi de canımuykuda çok zorluyor sırt üstü hiç yatamıyorum çok rahatsız oluyorum zararlı gerçide 2 sn bile duramıyorum

yok onlar o şekilde zarftan kesinlikle anlamaz. Direk vurus yapacaksin .Hocam bana magnezyum verin diyecez.

Güzelmiş o sekilde. Bizim burada da on kat üst üste. Yarisi soguk havalar icin yarısı da abartılı anne şefkati. Bebeler panda gibi dolanir ortalarda

Güzelmiş o sekilde. Bizim burada da on kat üst üste. Yarisi soguk havalar icin yarısı da abartılı anne şefkati. Bebeler panda gibi dolanir ortalarda

Evet görüyorum canım bazıları gerçekten çok katlı giydiriyor ama bence bebeğin hareketleri kısıtlamaması lazım. Sonuçta dokuz ay bükülüp kalmış raht birşeyler giyip ellerini kollarını ayaklarını hareket ettirmesi lazım. Altında iki pijama kilotlu çorap üstünde kalın zıbın badi kazak yelek çocuk fosfos gibi

Bende var cartersın tulumları ama 6 Aydan başlıyor elimdekiler. E bebekte bende şimdi göremedim güzel bişey :/ keşke gördüğümde erken demeden alsaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…