Hepimiz deli gibi kilo almaya başladık zaten takılma hiçBenim atacak düzgün bir görüntüm yok ki:) kalcasi genis şişman kadin gibi bir görüntü. valla birde 67 kiloya ckmisim hic kendimle barisik degilim
Aynen doğru söylüyorsun canım atıp tutanda var tutmayanda :))demekki erkek sivri diyede birsey yok . herkesin vücut yapısı farkli. bana da hep kiz diyorlardi ama attıkları tuttu gibime geliyor nereden bilecekler. beni sinir etmislerdi
Kuzum YouTube gir Kağan Kocatepe kordon dolanması yaz izle atacaktım ama beceremedimKızlar doktora gittim bi tur kordon boynuna dolanmış. Sizce sıkıntı olur mu? Var mı basına böyle bisi gelen?
Canım doktorun bu konuyla ilgili net bir açıklama yapmadı mıKızlar doktora gittim bi tur kordon boynuna dolanmış. Sizce sıkıntı olur mu? Var mı basına böyle bisi gelen?
Hemen gidip bakayım canım çok sağol bilgilendirdiğin içinmelike222 merve teacher kızlar instagramda dr.zahidekucuk bir paylaşım yapmış 37 haftalık bir doğum bebek gelişimi ilerlemiyormuş geriden geliyormuş minnoş 2 kilodan daha az ama çook sağlıklı gidin bakın içinşz rahatlar
Biraz icim rahatladı cok tesekkur ederim. Hep kötü seyler duyardık ya bunun icin Allah korusunÇok oluyormuş canım. Hareket ettikleri için deli gibi. Yarın bakarsın çıkarmış ayağına dolanmış korkma. İnstagramda dr.zahidekucuk var o anlatmıştı bir problem olmadığını kordon dolanmasının.
Ilk aldiklarimi uzun kollu aldim.yazlikta uzun kollu ve kisa kollu aldim.yasadigin yere gore al canim.mesela ben mersine gidersem tek aklet yeter ama rizeye giderim diyede uzun kolluda aldim.erkek bebekler cok sicaga gelemiyormusKızlar 3-6 ay aldıklarınızı yazlık mı alıyorsunuz kışlık mıyaza geliyor da 0-3 aylıklar erken küçüleceğine göre 3-6 mı giydirmeye başlıcaz tecrübeli anneler ??
Kız bebiş için cooook güzel şeyler var canımbizim erkeklere yok gibi aslında..
Instagram da bir sayfadan alışveriş yaptım ne istediysem o geldi memnun kaldim. Güzel hastane çıkışları da var Whatsapp tan yazarsan video çekip atıyor dükkan sahibi abla. @bebe_alaaaaa sayfası.
Bende carters diyecektim :) pahalı biraz ama çok cici şeyler var. Benim ablam hep kızıma bir carters ve oshkosh marka alırdı çok ta uzun süre giydirirdim. Kalitesi çok güzel.
Birde e bebek te görmüştüm unicornlu hastane çıkışı çok hoşuma gitmişti, geçen gün alayım die gittim kalmamış
Kuzum biz senin gibilere mucize bebek diyoruz :) Dediğin gibi o şartlarda gerçekten mucize. İnşallah atlatırız bu zamanları herşey yolunda gider teşekkür ederim
Maşallah size tü tü tü
Kuzum benim evde vardı farmasinin ama. Doktora sordum kullanabilirsin demişti onu kullanıyorum et balık yemediğim zamanlarda. Teşekkür ederimDüzenli kullanayım ben onu o zaman artık.
Bizde göremedik ama 24 haftalıktık :) Ne hayallerle gitmiştim suratın tam ortasında minicik elle karşılaştık
Aynıyız kuzum benimde gözüme minik geliyor göbüşüm kıyaslama değilde buraya bakınca baya benimki 4 aylık gibiBizim iç karınlar geniş demek ki. Yer buluyorlarsa ne ala
Bu arada hastane çıkışı için instagramda ilkim_bebe var ona mutlaka bak kuzum felaket güzel şeyleri var.
Bakayım canımkesin iç karınlar geniş bünye meselesi işte gerçi geç büyüsünler çünkü bu halde bile uykuda çok sıkıntı çekiyorum
Ah o ağrıyı çok iyi bilirim. Geçmiş olsun kuzum yatıp dinlen bol bol. Banada çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda aynı ağrı geliyor adım bile atamıyorum bacaklarımın hissiyatını kesiyor resmen
Zayıfların iç karnı geniş olurmuş tatlım benim ilkinden de esnemeye müsaitti karnım hiç sıkılaşamadan hamile kalınca
yok onlar o şekilde zarftan kesinlikle anlamaz. Direk vurus yapacaksin .Hocam bana magnezyum verin diyecez.Bu hafta gittiğim iki doktorada söyledim biri istirahat edecen dedi diğeri ağrı kesici önermiyoruz dedi bende hatta perşembe günün ki dra değerlerim hep normal bi eksiklikten kaynaklanmıyordur demi dedim yok dedi belki hee sana magnezyum verelim der diye zarfladım ama tutmadı
Güzelmiş o sekilde. Bizim burada da on kat üst üste. Yarisi soguk havalar icin yarısı da abartılı anne şefkati. Bebeler panda gibi dolanir ortalardaDeğişiyor kuzu 15-20 derece arası. Genelde burda kadife giydiriler yumuşacık olduğu için. Dışı kadife içide pamuk. Hem bebiş rahat sıcak olsun hemde kat kat giydirilmesin diye. Altına zıbın üstüne kadife ayaklı pijama şapka eldiven küçük ince bir yelek :)
Ben almıştım Aziz bebenin kuzu %100 pammık:) yumuşacıklar.Kızlar ebebek’te hastane çıkışlarında indirim var 65 liraya falan 10lu hastane çıkışı var
Güzelmiş o sekilde. Bizim burada da on kat üst üste. Yarisi soguk havalar icin yarısı da abartılı anne şefkati. Bebeler panda gibi dolanir ortalarda
Kızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Geçmiş olsun kuzu bi sıkıntı yoktur inşallahKızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Gecmis olsun canim bi yerin agiriyor mu karninda agri var miKızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Kuzum dikkat et kendineKızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
Bende var cartersın tulumları ama 6 Aydan başlıyor elimdekiler. E bebekte bende şimdi göremedim güzel bişey :/ keşke gördüğümde erken demeden alsaydım.Teşekkürler canım bakıyorum
E bebekte hiç beğenmedim canım carterse bakayım ya da eminönüne hana mı gitsem dedim ama bu soğuktada o yokuşu çıkamam heralde
Öyle sanırım benimkisi de canımuykuda çok zorluyor sırt üstü hiç yatamıyorum çok rahatsız oluyorum zararlı gerçide 2 sn bile duramıyorum
Dikkatli ol canım. Bi ağrın sızın var mı? Ağrı varsa ihmal etme bi doktora git derim.Kızlar çok kötü bir şey oldu merdivenlerden inerken düştüm 3-4 basamak kaydım popomun üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?