2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hm papyonlu falan mı ?
Evet kuzum papyonlu falan ama rengi hoşuma gitmedi garip yeşildi. Ki ben yeşil rengini sevmem :)) Müsait zamanda atarım resmini ortaya çıkartırsam merakta bırakmayayım
Çok güzelmiş canım çok beğendim kız bebek için hiç hoşuma gitmedi bakalım nereden bulabilicem?
Kuzum inst. İlkim_bebe var demiştim araya kaynadı sanırım biraz tabi pahalı kaçıyor ama normal takımlara göre. Çok cici Şeyler var. En azından hastanede giydireceğin takım için bakabilirsin. Bende bornoz havlu takımı alıcam ordan bebiş doğduktan sonra

Kızlar merhaba , bugün benim oğlan bir fena tekmeliyor beni. Normalde dışardayım tüm gün . bugün dinleneyimm dedim evde banamısın demedi ya. Canımı acıtıcak kadar güçlenmiş. Baya baya gözümden yaş geldi acıdan Diğer günler yorulur uyurdu herhlde bugün hareketsizim diye mi böyle tekmeliyor acaba. kendimi 30 lu haftalarda düşünemedim .

Kuzum hesap kapalıydı açınca bakıcam teşekkür ederim

Dünde benimki öyleydi büyüyor sıpalar :)
Birde anne yorulunca onlarda yorulurmuş bugün dinlenme modunda daha çok hissetmen ondandır canım
Kuzum hesap kapalıydı açınca bakıcam teşekkür ederim
Tamam kuzum rica ederim

Ee soraydın bu çocuk yeni mi doğuyor yoksa düğüne mi gidiyor diye hiç sevmem ya öyle papyonlu takım elbise tarzında şeyleri. Bende senin gibiyim panda ayıcık tavşan yada sade olacak daha çok yakıştırıyorum bebeklere.
Çek çek kız iki dedikodu edelim

Normal muayenede ölçülüyormu acab o dediğin? Ayrıntılıda normal dendi herşey, aylık kontrollerde de sorun yok bende ama ara ara yani günde 6 8 kere falan karın altım taş gibi oluyor on saniye sonra geçiyor. Sende de mi bu tür agrılar vardı canım. Aklım karıstı şimdi

Çok tatlıymış bu Güzel günlerde giysin Uras
Sağol kuzum
Ahaha aynı kafadanız bu konuda
Hallederiz sonra gelsin dedikodu

Kızlar iyi akşamlar;
Tetanoz aşısı daha hiç yaptırmadım ben, iki hafta önce sağlık ocağına gittiğimde acelesi Yok vaktin var biz çağırırız dediler.
Ama herkes 2.dozu oluyor.
Bunun bir vakti var mı? Geç kalmayayım? Unuttular filan mı acaba?

Eki Görüntüle 2222332 Bide bu takımı almıştım ebebekten baby corner markası. İndirimde 70-75 tl idi sanırım.
Görümcemin aldığıyla kıyaslayıp beğenmedikleri takım buydu
Ayyy bu çok cici ya.. tatlı tatlı giyinsin oğluşun.. :)
Ben o papyonlu modelleri çok sevmiyorum. Almam sanırım.

Canım ilk doz için 20. Haftada ikinci doz için 24. Haftada çağırıyorlar

Evet o ağrılar vardı canım. Alttan ölçünde anlaşılıyor karından değil maalesef. Alttan ölçmeleri lazım

Benim 1.sini bile yapmadılar daha. Vaktin var biz çağırırız dediler.
Gerçekten tuhaf ya..
Keşke ben ısrar edip yaptırsaydım.
Daha sonra yapılıyor mu bilmiyorum, benim doktorum da 20. Haftada demişti. 22. Haftada kontrole gittiğimde de ilk dozu vurdurdun mu diye sordu hatta. Niye öyle dediler acaba sana haftan da baya ileride

Daha sonra yapılıyor mu bilmiyorum, benim doktorum da 20. Haftada demişti. 22. Haftada kontrole gittiğimde de ilk dozu vurdurdun mu diye sordu hatta. Niye öyle dediler acaba sana haftan da baya ileride
Tuuhhh ya sinir oldum şimdi. Çağıracaklar diye bende hiç umursamadım. Eşim hatırlattı şimdi.
Hadi bu hafta 1.dozu vurulsam, 4hafta sonra 2. dozu vurulmam gerekecek. İnternette 30.haftadan sonra vurulması sakıncalı yazıyor.
Napsam bilemedim şimdi.

Eki Görüntüle 2222332 Bide bu takımı almıştım ebebekten baby corner markası. İndirimde 70-75 tl idi sanırım.
Görümcemin aldığıyla kıyaslayıp beğenmedikleri takım buydu
Guzelmis canim güle güle kullan

Sen hareketsiz oldugunda o hareketlenir.anne hareketliyken besik gibi sallandiklari icin uyurlarmis.
Benim 1.sini bile yapmadılar daha. Vaktin var biz çağırırız dediler.
Gerçekten tuhaf ya..
Keşke ben ısrar edip yaptırsaydım.
Bende gecen hafta yaptirdum.gec daha iyiymis ama seninde baya gec olmus bence.en gec ben yaptirdim diyordum birde

Doktoruna danış istersen en doğru bilgiyi o verir. Beni de aramadılar kendim gittim tetanoz aşısı için geldim dedim vurdular. Bende liste yapıyordum yarın haber verecektim dedi. En güzeli takip etmek atlıyorlar bazen

Kızlar iyi akşamlar ben Perinatolog a gidiyorum takibe sürekli bana şeker yüklemesini herkese önerdiğini söyledi aranızda yaptıran var nı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…