- 3 Temmuz 2016
- 374
- 543
- 53
Karin ve rahim büyüdüğü icin olabilir belki o agri. Her hamilelik farkli bi deneyim ilk gebeligim mis gibi değişik şeyler yasiyorum. Dün akinti hafif sarimsi kahvemsi gibiydi cok karnim agrimisti ama dun. Bugunde kasik agrisi ve kasilmalar olunca gerildim bayağı. Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasinDaha iyim canım ama şimdi sertlikten ziyade karnımın alt tarafı böyle çekiliyormuş gibi ağrıyor
Tskler cnmDikkatli ol canım maalesef etrafımızda insanlar öküz gibi hareket ettiği için biz dikkatli davranmak zorunda kalıyoruz.. bebeğinle iyi kavuşmalar
Lierac aldım ben. Pul pul dökülmeye başladı cildim çok kurudu çünkü. Hiçbir şey kullanmadan çatlaksız doğum yapanlar da var gece gündüz yağ krem sürüp çatlakları olan da.. yine de önlem almak lazım bence.Karın çatlakları için ne yapıyorsunuz bende inçe inçe başlamış zaten cildim çok kuru
. Canim bununla ilgii uzman tv diye bi net sitesinde bugun izledim cati kemigi genisledigi evet agri oluyomus doktor öyle anlatti bulabilirsem linki atarim sana annenin tecrubesi doktorun bilgisi ayni.Kizlar beni gece 3.30da bir sancı uyandırdı sabaha kadar uyutmadı hala devam ediyor çok fazla evham da yapmak istemiyorum açıkçası. Göbeğimin altı çatı kemiğin hemen üstü öyle bir ağrıyorki arada bıçak saplanıyormuş gibi şok etkisi yaratıyor. Annem kemiğimin genişlediğini ve kaslarımın yırtılıyor olabileceğini düşünüyor. Biraz hareket edince geçiyor uzanınca tekrar başlıyor. Bebeğin hareketlerini hissetmesem endişelenirdim ama gayet kıpır kıpır kendisiAllah hepimizin yavrusunu korusun
Karin ve rahim büyüdüğü icin olabilir belki o agri. Her hamilelik farkli bi deneyim ilk gebeligim mis gibi değişik şeyler yasiyorum. Dün akinti hafif sarimsi kahvemsi gibiydi cok karnim agrimisti ama dun. Bugunde kasik agrisi ve kasilmalar olunca gerildim bayağı. Rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin
Buarada sizinle 5 boyutlu fotomuzu paylaşmışmıydım? Burda 14 haftalıktık şuan 18iz
Hic dikkat etmiyorum ama ekmek tuketmiyorum genelde meyve sebze benOoo maşallah bebişe neyle beslendin canım ne tüketiyorsun :) doktor gramına normal dedi ama bu ay çok iyi besleneceğim önümüzdeki ay baya kilolu olsun :)
Sagol canim surekli farkli seyler belirli bisi yok meyve sebze agirlikli besleniyorum 62 ile hamile kaldim suan 63 kiloyum ben kilo almadim fazla bebis aliyor herhalde ondanOoo maşallah bebişe neyle beslendin canım ne tüketiyorsun :) doktor gramına normal dedi ama bu ay çok iyi besleneceğim önümüzdeki ay baya kilolu olsun :)
Sağol canım gerçekten çok rahatlattı bu benimadambella arkadasım bu video izleyebilirsin hepimizin ortak sorunun cevabi bu video da ama biz nedense korkuyoruz
Valla ben ayrıntılı ultrasonu talep etmedim.Canım ben onu ayrıntılı diye sanıyodum :)
Devlet özel hiç fark etmez insan olmaları önemli ama nerde çoğu devlette insan muamelesini bulursak öpüp anlımoza koyuyoruz
Bende ayrıntılı için 7 Aralığı düşünüyorum daha randevu almadım
Haklisin canim seni iyi anlıyorum.hep bir şey olacak korkusu hep bende de var.doguma kadar da sürecek canim.sen dinlen ağır iş yapma sakinsağol cnm suan icin uzaniyorum dinleniyorum. Bi ara gitsem mi diye düşündüm bisey olacak diye cok korkuyo insan bide basindan beri lekenmem vardi 12 haftaya kadar bu güzel süreç beni baya yordu o yüzden panikte oluyorum
Rica ederim cnmSağol canım gerçekten çok rahatlattı bu beni
Sağol cnm yatiyorum dünden beri insallah bundan sonra ki günlerimiz sıkıntısız geçerHaklisin canim seni iyi anlıyorum.hep bir şey olacak korkusu hep bende de var.doguma kadar da sürecek canim.sen dinlen ağır iş yapma sakin
Çok haklısın canim herkesin ailesi kendine kıymetli.onemli olan empati yapabilmek.en güzeli kafaya takip büyütmemekGeçmiş olsun.. Evladınız iyiymiş. Bundan sonra biraz daha dikkatli davranın. Konu ne kadar mühim bilmiyorum ama kendinizden geçecek kadar önemli belki bir psikologdan yardım almalısınız karnınızda bir can var konu her ne olursa olsun bu şekilde kendinizden geçmeniz hiç normal değil.
Hep söylüyorum ve yine söyleyeceğim kimse ailesini kendi seçmiyor ve bir insana ailesi üzerinden kavga edildiğinde doğru olarak herkes savunmaya geçer. Annem eşime her ne yapmış olsa eşimin bana annemin dedikodusunu yapmasını istemem yapmaya kalkışsa sinirlerim.
Geçmiş olsun kuzum büyük bir sıkıntı yoktur umarım ? İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu günlerimiz olur hepAğrısı olanlara geçmiş olsun. Herşeyi okuyamadım eşim raporlu dün akşam ufak bir iş kazası geçirmiş aksilikler üst üste geliyor sanırım. Hepinize hayırlı günler diliyorum tatsızlıklar yaşamayalım musmutlu geçsin günlerimiz inşallah
Şükür ki yok canım teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum büyük bir sıkıntı yoktur umarım ? İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu günlerimiz olur hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?