2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçen hafta 50gr şeker yüklemesi yaptırdım. Az yüksek çıktı. Yarın 75gr. Olarak tekrarlıyorum. İnşallah normal çıkar.

İnşallah normal çıkar.
Benden direk 75 istemelerine sinir oldum. Bu araştırma hastaneleri insanı çileden çıkarıyor ama başka alternatifim yok maalesef

Günaydın, benim de 22. haftadan beri başı aşağıda .Zaten biraz fazla ayakta kalınca ya da tuvalete sıkışınca alt kısma çok baskı yapıyor. Hatta bir hafta önce adım atarken bile ağrı hissettiğim oluyordu. Doktora sorduğumda kafası aşağıda ve büyüdükçe rahime baskı yapıyor demişti . Sonra kendiliğinden geçti. Ama arada pozisyon da değiştiriyorlar tamamen aynı şekilde yatıp durmuyor bebişlerimiz hareketliler ve alanları hala geniş. 30-32 den sonra iyice büyüdüdükleri için hareketleri biraz kısıtlanıyor.Ama şimdi çok rahatlar bence içeride :) O yüzden kafaya takılacak bir durum yok. Lütfen sizde rahatlayın diye yazdım.
Gercekten cok rahatlatici bir yazi oldu bu benim icin. Cok tesekkur ederim arkadasim. Dedigin gibi tek rahatsiz yani baski yapmalari. Onlar iyi olsunlar da biz cekeriz agri. :anne:

Kızlar Kaan Kocatepe adlı bir kadın doğum uzmani var onun YouTube da şeker yüklemesi ile ilgili videosunu izledim ilk 50lik yükleme ile tarama yapılır risk görülürse 75 veya 100luk yükleme ile kesin sonuç alınır dedi

Valla dogru kizlar hepimiz birbirimizden beteriz butun hersey btti kafamizdan erken dogurma kaygisi cikmiyor insallah zamaninda saglikla gelirler bebislerimiz ama ben rahatsizim galiba haftaya cuma randevum allahin izniyle o zaman doktoruma danisicam akinti normal biliyorum ama kokulu olmaya basladi akintim rahatsiz ediyor beni kokusu benim gbi olaniniz var mi kizlar bazen legen kemigimde bebek itiyormus hissi oluyor sanki bir agirlik cokuyo gbi doktoruma soylicem insallah

Kızlar Kaan Kocatepe adlı bir kadın doğum uzmani var onun YouTube da şeker yüklemesi ile ilgili videosunu izledim ilk 50lik yükleme ile tarama yapılır risk görülürse 75 veya 100luk yükleme ile kesin sonuç alınır dedi
Canm bana direk 75 lik yapıldı. Ve toplasan 4 kilo almadım yani bu süreçte. Allah'tan sonucu ıyi çıktı

Valla dogru kizlar hepimiz birbirimizden beteriz butun hersey btti kafamizdan erken dogurma kaygisi cikmiyor insallah zamaninda saglikla gelirler bebislerimiz ama ben rahatsizim galiba haftaya cuma randevum allahin izniyle o zaman doktoruma danisicam akinti normal biliyorum ama kokulu olmaya basladi akintim rahatsiz ediyor beni kokusu benim gbi olaniniz var mi kizlar bazen legen kemigimde bebek itiyormus hissi oluyor sanki bir agirlik cokuyo gbi doktoruma soylicem insallah

Akıntı süt gibi bende de var koku yok bende ama çok islaniyor çamaşır benim kontrol 10 Ekim'de sorunca cevabındq benide etiketler misin

Annem almış civilden sarı ne varsa toplamış Güneş’ime :))

Eklentiler

• 341E998A-7479-42F3-BDB1-2503EA04A4A6.webp
    341E998A-7479-42F3-BDB1-2503EA04A4A6.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 78
Akıntı süt gibi bende de var koku yok bende ama çok islaniyor çamaşır benim kontrol 10 Ekim'de sorunca cevabındq benide etiketler misin
Evet canim bndede koku yoktu yeni basladi etiketlerim canim hamile olmadan 3 4 ay once yine boyle kokulu akinti ve kasintim vardi doktoruma gttim 2 ayri cesit fitil hap ve krem vermisti hic birdaha ne koku oldu nede akinti kasintimda olmadi hc sukur ama simdi basladi
Annem almış civilden sarı ne varsa toplamış Güneş’ime :))
ayyy ne kadar guzeller ya bende bakim civile gule gule giysin gunesin canim bnm insallah cok tatlilaar

Kizlar var mi benim gbi olaniniz doktorunuz ne dedi
Benim normalde de oluyor ama bu ara rengi sarımsı gibi.Geçen hafta dr. ultrason ile bakarken enfeksiyon var dedi zaten. İlaç vermeyeceğim bol su iç ve elma sirkeli suyla taharet yap dedi.

Kızlar bendede enfeksiyon var. Dr ilkinde önemli değil demişti ama bu defa antibiyotik verdi. Ben hamile kalmadan önce banyo suyuna sirke koyuyordum. Şimdi koysam bi sorun olur mu acaba?

Evet canim bndede koku yoktu yeni basladi etiketlerim canim hamile olmadan 3 4 ay once yine boyle kokulu akinti ve kasintim vardi doktoruma gttim 2 ayri cesit fitil hap ve krem vermisti hic birdaha ne koku oldu nede akinti kasintimda olmadi hc sukur ama simdi basladi
Canım kokup konmadığını anlayamıyorum sanırım kokmuyor ama akıntı bende de çok var günlük ped kullanıyorum onu bile günde 3 kez falan değiştiriyorum

Bana da direkt 75 istedi ya. Ozel hastaneye gidiyorum ama hepsi ayni demek ki

Belki de aynıdır. Benim doktorun olduğu özel hastane uzakta diye araştırmaya gidicem mecbur. 75lik olanda 3 kere mi ne kan alınıyomuş. Aç aç beklemesi zor olacak

Back
X