2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bugun bebegime biseyler almaya ciktik magazadayken lavaboya bi giriyim dedim baktim kan cok korktum gitmedimde hastaneye korkumdan aksam belime kasiklarima agri girince gittim demin geldim Allahtan kuzum iyiymis bol bol dinlen dedi doktor cok yorulmayacan dedi bidaha biyere cikarmiyim hicc

Geçmiş olsun canım dikkat et yorulma

Bunu hiç görmedim. Bebek mağazalarında var mıdır bu marka
Evet artık var ben 3 yıl önce doğum yaptığımda internet siparişi vermiştim medelanın hastane tipi de var onu kiralıyorsun.
Ev tipi modeli jokerlerde satılıyor kendi içinde de birkaç modeli var elektirikli olanlarda emiş güçleri değişiyor.

Hayiiiirrrr! Temizlikten nefret ediyorum cunku hic bitmiyor. Misafirler de artik az gelse sanki dimi.
Yemekli misafirdi temizlik yemek derken allahim ellerim ayaklarim tutmuyor topallayarak yuruyorum resmen ben hayatmda bukadar yoruldugumu bilmiyordum

Bakayım buna da o zaman. Teşekkürler canım

Annem almış civilden sarı ne varsa toplamış Güneş’ime :))
Papucu ne guzel zilloşun ne tatli olur varya bu sariların içinde allahm kavuştur bizi bebislerimize kucagimizi boş birakma saglikla alalim hastane köselerinde süründurme bebegimizi alip eve gelelim hemencecik

Neden kendini o kadar yoruyorsun ki her seyi detaylı yapmişsin sanirim hamilelikte dikkat et canim yardim eden yok muydu hiç?
Temizlik dedinmi hastanelik olacak sekilde yapiyorum malesef diger turlu temilenmis gibi hissetmiyorum inanirmisin elimi kapatamiyorum bezleri nasil iştahla sıktıysam aciyor

Geçmiş olsun canım . Kaç gün dinlen dedi

Temizlik dedinmi hastanelik olacak sekilde yapiyorum malesef diger turlu temilenmis gibi hissetmiyorum inanirmisin elimi kapatamiyorum bezleri nasil iştahla sıktıysam aciyor

Nasil bir istah Yine de dikkat et canim temizlik bizi kurtarmayacak ben çok fazla ayakta kalsam direk kalcam ağrıyor yormadan dinlene dinlene yapinca bir sey olmuyor.

Nasil bir istah Yine de dikkat et canim temizlik bizi kurtarmayacak ben çok fazla ayakta kalsam direk kalcam ağrıyor yormadan dinlene dinlene yapinca bir sey olmuyor.
Kuzum bir sorum olacak sana acilmamokup olmadi ultrasonda belli oluyormu yoksa alttanmi muane olmak gerekiyor karindan bilebiliyorlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…