2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
masallah kuzumm bızım de gece dustu esım gelsın yıkıcaz kv yardm edıcek bugun hastanedeydm derken yıkayamadk. evet hastanede gecırdınız ondan 5.günü almıslardır göz acıtıyor mu ya nasıl yapılıyo kı of

Aslında ben bılıyorum yegenlerımı yıkadım hep tek yıkarım ama kv heves ettı kırmayım dedım bısey demedm sonrakılerde yıkıcam esımle veya kendım S Sevimlipanduf

canımm cok sık ememedıgı ıcın olmus ıste gec gelmese olmazdı belkı debolbol emzırmeye basladın mı emzırdkce cogalır sen daha ıyı bılırsın 2.cocugun her an emzır dualarm.bebısınle kötu dusunme gecıcek elbet bu sarılık cogu bebekte oluyormus sabret azcık kıyamam Allahım sıfa versın kızlarn da coktatlı masallah❤

Ya bizde ikindiden sonra 40 içindeki bebek ve anne yıkanmaz diye bişiy var da tee annemler bile oradan tembihliyorlar aman ikindi saatini geçirmeyin diye ne olacaksa sanki, yengem demişti ya göz muayenesinde bebeği anneden alıyorlarmış anne dayanamıyor diye tabi odadan çıkmıyoruz da, gözüne damla damlatıp bakmaya çalışıyorlarmış bebek ağladıkça ben ağladım demişti korkuyorum şimdi

bak bnu kv de söyledı aöa ben hastaneden gelnce yıkayalm demedı esım de olmak ıstıyor ben oyuzden yıkamak ıstıyotum buaksam Allaha emanet canm pıs bısey degılkı ben ınanmyrm bu tarz seylere kuranda varsa eyvallah da persembe gecesı ustelk aksıne guzel bısey dıye dusunuyorum yarına olsn dese de yıkıcam dıcem kendı bılır gelır gelmez bebısım rahaat uyusun❤ netten bakacagm goz muayenesıne hazrlklı olalm

Aslında ben bılıyorum yegenlerımı yıkadım hep tek yıkarım ama kv heves ettı kırmayım dedım bısey demedm sonrakılerde yıkıcam esımle veya kendım S Sevimlipanduf
Ben tek asla cesaret edemem bi de çok minik ya bizimki 2700 doğmuştu kuvozde zayıflamış 2450 yazıyor çıkış kartında, kaşık kadar yüzü var, bi yerini inciteceğim diye korkuyorum ya da üşüyecek diye hızlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince onu yıkayıp giydirene kadar kendim ter içinde kaldım

Allahtan eşim 2 hafta boyunca bir gun işe gidip bir gun evde olacak biz de gun aşırı yıkamış oluruz zAten kış ayı hergun yıkamak istemiyorum elleri ayakları ısınmıyor kuşumun hasta olmasın ay Bugün yıkadık bi de ne çıkardı bizimkiler doğduğu gun de yıkanmaz niye Bugün yıkadınız Perş günü doğdu 2 hafta önce perşembe günleri yıkamayacakmışım senin kv benim anamgil aynılar valla :))

h
Hadi gözün aydın maşallah:) 1 hafta daha bekleyiş benimde gelmezse eğer 9 ocak randevu

annenın dedıgı batmaz da kv yaptıkları dedıklerı batıyo kuzum dun butun gun 2den gece 11e kdr evımde mısafr agırladı yıne aynını yaptı bıde dun gunduz dıyo annesıne buraya yemek cıkaraym burda ye. geceler uzun yıne cıkarız ozaman fln yegenı desen sankı bebegimın annesı o ben alaym ben aktını alayım ben yapaym cocgu alıo omzuna koyuyo enson dedım yatır dıye ben gunduz kızım uyurken bır gram uyuyamadm atesle oturdm gece de yne geldıler odama gectm bebegımı alıp 40derece atesle o gurultulerı cektm bugun soyledm aksamları esım evnde olmak ıstıyor yoruluyo gelen aksam gelmesn dedm esım de 2. ve son kez uyaracak asagı ındr gelenlerı dıye azkaldı olay cıkarcam ben esınle basbasa halledersınız emın ol daha sanslısın ben kafayı yıyorum atesm duzelmeye basladı yemek de yaomaya baslıcsm su ateslı halımde bıle mınnet etmedım etmemı beklıyolar ama etmıcem bugun canım bısey ıstedı onu yapıcaz dedım esımle yemekte. Basladım sımdıden alıssın eskı duzene donmeye

Hanımlar merhaba. Hamileliğimin başından beri grip hastalıklar kanka oldu bana.
Benim gibi hastalıkla kanka olanlar var mı?

maşallah koca kız olmuş benim sancılar sıfır ya. Bgn bel ağrısıyla uyandım nasıl heyecanlandım, güzel güneşli bi gündü, ama 2-3 saat sonra geçti maalesef. Ptesi de benim kontrol var bakalım hangimiz önce doğurcaz:))

bıryerde okudum ne derece doğru bılmıyorum hergun yıkanır dıyordu oda sıcaklıgı ayarlanarak. yıkanmak hasta yapmazmıs bebegı. bir de benım arkadasmın basına geldı cesme suyu ıle yıkandıgı ıcın amıp dızanterı mıkrobu kaptı içme suyu ıle yıkayacagım ılk aylarda oyuzden

Kızlar şu duaları okuyalım inşallah, toplu buldum hoşuma gitti. Yarın cuma, inş kabul olur kolay bi Doğum geçiririz

Eklentiler

• D642654F-D398-4960-9F45-8B682EE6EE37.webp
    37 KB · Görüntüleme: 59
  • B84BBB21-954B-4D50-A95B-22E96D934F63.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 58704CBE-DC04-4D31-A451-C3575EA23957.webp
    81,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 058E04BF-CFE9-4F3C-B8C8-2668C8222A49.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 56
Benimde iki kez 60 a çıktı bugün , açıklığa bakamadı ama daha aciklik olmamıştır dedi, daha bekleyecek herhalde bizim bebisler, Dr benim tahminim bir hafta geçer böyle dedi

Aynen canım annemin ablamın dedikleri dokunmuyor dediğin gibi kv soylese ona neymiş derim direk dilimin kemiği yoktur yani :)) çok şükür ya idare ediyoruz eşimle uykusu çok düzensiz henüz bizim kızın, bu gece sabah 6 ya kadar çok sorunsuzdu maşallah sonra bi açtı gozleri mızır mızır durmuyor saat 10 oldu artık yoruldum ve uyku bastırdı karnı tok altı temizdi eşimi uyandırdım sabah dedim al sen güneşi salona geçin ben uyuyım öyle 2-2,5 saat uyumuşum, gelenimiz gidenimiz de bitti babamlar abimler ablamlar hepsi 2 şer tur geldiler daha da uzun sure gelenimiz olmaz eşimin iş yerinden gelecek olanlar var ve benim öğretmen arkadaşlar var onlarda artık ocak sonunda 15 tatilde ancak gelirler, biz de kuşumu biraz büyütmüş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…