- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Canım artık bebeklerimiz büyüdükçe kaka miktarı azalıyor bizimde oyle oldu günde bir ikiye düştük, kimyon veriyorsan içine minik bir damla zeytinyağı koyabilirsin, poposuna ısıtılmış zeytinyağı sürüyordum ben yumuşatıyorum bezini falan çıkarıyorum bi alt açma örtüsü serip elektrikli soba önünde karnına falan masaj yapıyorum ıkınması geldiğinde ayaklarını karnına götürüp 10 saniye bekliyorum oyleBebeğim dün geceden beri hiç kaka yapmadı kıvranıp duruyorne yapmam lazım masajlar denedim sıcak su torbası yaptım ama yok şu saat oldu hala kakamız gelmedi normalde günde 4 5 kere yapan bir çocuktu
Ya ben de 10 gun emmisim ve mama ile buyumusum. Oyle hasta falan olmam Allah esirgesin. Bagisikligim kuvvetlidir. Ben anlamiyorum bu isi. Simdi bebegim de emmiyor sag olsun. Sutum de az. Mama ile besliyoruz. Anne sutu de aliyor az da olsa. Valla bu isi anlamiyorum. Tabii ki anne sutu her zaman cok onemli. Ama mamalar da zehir degil. Pirinc unu mamadan 100000 kat iyidir.Bende 40 gün kadar emmişim sonra mamayla beslenmişim canım ama benden çok daha uzun süre anne sütü alan ablam ve kız kardeşim benden çok hasta olurlar bağışıklığım onlardan daha kuvvetli. Elbette sadece anne sütü vermek istiyoruz ama olmayınca mamada kurtarıcımız aç kalmasından iyidir
canım büyük oğlum 3 yaşında çok ilginç onın alerjisi çok ileri düzey olmasına ragmen benim sütümden hiç etkilemmedi ek gıdada anladım alerjisi oldugunu ve malesef hala gecmedi senin bebegin çok küçük sıkı bir diyetle inşallah erken atlatırsınız canım alerjiniz gevene kadar ne yogurt ne başka süt ürünü vermeyeceksin umarım çok uzun sürmez akılları erince cok zorEvet canim inek sütü alerjisi var ve bu kanda çıktı süreç daha uzun oluyormus boyle olunca bugun diyete başladım gercekten cok zor ne yemek istesem süt ürünleri hayvansal gıdalar oluyor o yuzden patatese bulgura devam senin oğlun büyük mü bu buyuyuncede mi devam ediyor kızıma sut yogurt hic veremiyecek miyim¿
Benim karşı komşum nispeten sıcak kanlı bir o geldi bebek içinKesinlikle komşuluk çok gerekli şuan arasam eşim 15 dk da babamlar 1,5 saate falan burada olurlar ama bi komşunun kapısını çalmak 10 saniye, ayy üzüldüm kendime nasılda insana muhtacım ben
Normal mi yaniCanım artık bebeklerimiz büyüdükçe kaka miktarı azalıyor bizimde oyle oldu günde bir ikiye düştük, kimyon veriyorsan içine minik bir damla zeytinyağı koyabilirsin, poposuna ısıtılmış zeytinyağı sürüyordum ben yumuşatıyorum bezini falan çıkarıyorum bi alt açma örtüsü serip elektrikli soba önünde karnına falan masaj yapıyorum ıkınması geldiğinde ayaklarını karnına götürüp 10 saniye bekliyorum oyle
Ben instagramdan mamadusbaby e yazmistim benim çocuk su kdr bu kdr diye cevap veriyorlar hemen :)F Fobia S Sevimlipanduf kızlar kangurularınızdan memnunmusunuz. Bu markayı cok goruyorumda acıl almam gerek benımde. Acaba yenıdogan aparatı almaya gerek var mı. Benim kız 40 gunluk ama daha 10 gun once 5 kiloydu. Sanırım asağıda kalmasın dıye aparat almak gerekıyor da bizde öyle bir sorun olmaz gibi
Bebeklerimizde bize benzemiş demekki benimkide emmiyor sütde yetmiyor 2-3 öğün mama veriyorum en azından aç kalmıyorYa ben de 10 gun emmisim ve mama ile buyumusum. Oyle hasta falan olmam Allah esirgesin. Bagisikligim kuvvetlidir. Ben anlamiyorum bu isi. Simdi bebegim de emmiyor sag olsun. Sutum de az. Mama ile besliyoruz. Anne sutu de aliyor az da olsa. Valla bu isi anlamiyorum. Tabii ki anne sutu her zaman cok onemli. Ama mamalar da zehir degil. Pirinc unu mamadan 100000 kat iyidir.
Başın sağolsun canım. Bu acılara maalesef yabancı değilim. Bu sebeple şunun kesinlikle altını çizerek söylüyorum sana lütfen bu ruh haline sokma kendini çıkamazsın. Keşkeler hiç bitmez ve aradıkça çok daha fazla keşke bulursun. Şu an söylemesi kolay yaşaması zor bir dönem, elbette ki acını yaşayacaksın. Yine de keşkelerden kurtul, iyi ki lere bak. Eminim ki babanla iyi ki yapmışım diyeceğin de bir çok anı bulacaksın. Mekanı cennet olsun.Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...
Canım bilmiyorum ki kilosuyla ilgisi var mı ama bacaklarını ayıramıyor daha o kadar benim bebiş minnak daha ben aldım o yüzden yenidoğan aparatını memnunum ben çok kullanışlı, aldığın yerle iletişime geçip söylersin almama gerek var mı diye
Teşekkürler kızlar, yazdım cevap verdiler hemen aparat bebiş içerde küçük kalmaması içinmiş,alicam bende ama bakalım bacaklarını ayrip koyabilecek mi :)Ben instagramdan mamadusbaby e yazmistim benim çocuk su kdr bu kdr diye cevap veriyorlar hemen :)
Aslında annen de çok kalmış cidden 45 gun çok fazla olmuş sanki hani evine gidip gun aşırı uğraması daha iyi olurdu, ablam sadece 2 gun kaldı benim yanımda 3 gun anne bendim :)
Sezeryen yaptım canım bebek kuvozdeydi eşim baktı bana, bebek kuvozden çıkınca ablam geldi 2 gun kaldı yanımızda bebeği yıkadık falan 3. Gun gitti bi dah da kimse gelmedi eşim kaldı ihtiyacım oldukçaNormal doğum mu sezaryen doğum mu yapmıştın peki? Benim sezaryendi, istesem de o kadar kısa sürede yalnız kalamazdım. Annem de sürekli kalmadı zaten, gitti-geldi gitti-geldi.. Ama net olarak artık gelmiyor yani.
emiyorsa kayisi incir kompostosu ye faydasi oluyorBebeğim dün geceden beri hiç kaka yapmadı kıvranıp duruyorne yapmam lazım masajlar denedim sıcak su torbası yaptım ama yok şu saat oldu hala kakamız gelmedi normalde günde 4 5 kere yapan bir çocuktu
Bebegin kac gunluk canim ? Benm ki 2 aylik olmak uzere aslinda hep farkindalar bizm ama artik benm de esimjn de dikkatini cekecek boyutta bana bakiyor bana agliyor beni istiyor..sen takilma oyle seylere annende yaninizda oldugu icin ikinizi de tanimistir ama sana daha bagli olur gece yaninda uyumamasj da baska bir huzursuzlugundandr...ama keske annen yanindayken sen bebekle ilgilenip o isleri yapsaydi biz oyle yaptik ben hep kizima baktim annemde hep ev islerini yapti ben de bilmiyordum bebk bakmayi ama insan anne olunca ogreniyormus korkma sen annesi olarak ona zarar vermezsin en guzel sekilde bakarsinİnşaallah! Bugün ilk kez annem altını temizlerken bana bakarak ağladı :) Annem de fark etti. O bile yetti benim için yani..
2 3 ogun mama versem sadece zil takar oynarim. Sagdigimda da 5cc ancaaa geliyor. Ameda onerdiler onu aldim simdi makina olarak. Valla insallah sagma konusunda bi ilerleme kaydrtsek bariBebeklerimizde bize benzemiş demekki benimkide emmiyor sütde yetmiyor 2-3 öğün mama veriyorum en azından aç kalmıyor
Bende severim kalabaligi ama iste zaten vaktim yok..ailem(sulalem) is arkadaslarim okul arkadaslarim...evde.oturup kendimize zaman zor ayiriyoruz.Ailen yanında diye aynı şehirde diye bunları diyorsun ben kendi adıma gelsinler isterdim kimsemiz yok bu şehirde
Komşuluk bence güzel birşey ben severim komşuluk etmeyi
Azcik yakin olaydik..ben gelirdim kiz sana.komsuluk yapardik :)Keşke burada da oyle olsa apartmanınızda boş daire varsa talibim :)))
Haklisin yakin olmak baska..ben anneme ablama cok yakinim..bi kez esim yanlislikla ustume kitlemis kapiyi. 2 anahtarida almis.ise gidicem kapi kitli :) 30 dk arayla cikiyoduk o zaman..hemen babami aradim.geldi kurtardi beni super mario gibi :)) yurume 5 dk...Kesinlikle komşuluk çok gerekli şuan arasam eşim 15 dk da babamlar 1,5 saate falan burada olurlar ama bi komşunun kapısını çalmak 10 saniye, ayy üzüldüm kendime nasılda insana muhtacım ben
Emiyor canım çok şükür bir saat kadar önce yapabildi. Doktorum böyle durumlarda 2 - 3 çaykaşığı zeytinyağı içir dedi tekrarlarsa öyle yapacağımemiyorsa kayisi incir kompostosu ye faydasi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?