2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bebek zeka karti alan oldu mu ? Ben bugunlerde siparis vermeyi dusunuyorum da bildginz kullandiginz duydugunuz marka var mi ? Ben sevgili bebek zeka kartlarini gordum onlar hosuma gitti ama emin olamadim
Ben aldim canim. ismi bebegimin ilk zeka kartlari 0-12 ay . Icinde siyah beyaz desenler var karni tok ve uykusu yoksa onlara bakiniyor bizimki

Ates dusurucu agri kesiciyi saglik ocagi mi onerdi canim? Benim ko daha 42 günlük ama cok korkuorum su 2. Ay asilarindan

Ates dusurucu agri kesiciyi saglik ocagi mi onerdi canim? Benim ko daha 42 günlük ama cok korkuorum su 2. Ay asilarindan
Aşıyı yapınca zaten hemşire soruyor evinize ağrı kesici ateş düşürücü var mi diye ben de yok dedim aile hekiminize yazdırın hemen çıkışta ihtiyacınız olabilir bu aşılar ateş yapabilir dedi şuan biraz halsiz bebeğim ama ateş falan çıkmadı çok şükür, bende korkuyorum ya ateşlenecek diye başından ayrılamıyorum ve anlamıyorum neden 3 tanesini aynı gun yapıyorlar yazık bebelere

Brn bu işi beceremiyorum 2 çocuğun aynı anda gönlünü yapamıyorum. Sağılmış süt bıraktım anneme hava güzel büyük kızımı parka götüreyim dedim. Bebek sağılmış sütün yarısını içmiş ancak uyumuş tabi çok acıkarak kalkmış.
Büyük kız zaten bebeğe alışamadı iyice bileylenmesin diye eve dönelim diyemedim.
Parkta da çok mutluydu. Annemle geldim deyip duruyordu.
Bebek o esnada 120cc mama yemiş uyudu.
Emzirme böyle böyle sekteye uğruyor.
En azından büyük kızım mutlu oldu diyorum.
Ama bu seferde içim bebek için rahat değil.

rota 3ve 5.ayda 2doz yapılıyor canım biz yaptıracağız

) ya böyle sizlerden duyuyorum banada moral oluyor gercekten gece bardak kirdim uykusuzluktan gecenin kacı bilmiyorum sut ısıtmaya gidiyordum omzumu kapiya carptim dustu param parca oldu dedim uc kurusluk uykum vardı simdi cam temizlim süt sagim derken cocuk bidaha uyanacak aglicaktim artik gunduz uyim diyorum nezaman basimi yastiga koysam uyaniyor ben yatmicak olsam uyanmaz :-(
Bu arada ikinci ay kac kilo alinmasi lazim bilgi verdimi hemsire kac kilo oldunuz

Son düzenleme:
Benimki de ne zaman bişey yiyip içecek olsam uyanıyor. Normalde uykusu güzel ama bi çay keyfi yaptırmıyor. Bugün tam kahve içecem tık uyandı o geri uyuyana kadar kahve soğudu bende inat yaptım tekrar yaptım. Zaten uyuduğu zamanda süt sağmakla geçiyor kendimizi ne zaman doyurcaz biz

AA bak o bizde de var kokusunu alıyor bizimki de yemeklerin anında açıyor gözlerini :))

Anladım canım çok sağol Bugün düzeldik 4 kere yaptı geceden bu yana :) Dün baya korkmuştum ama huzursuzdu bebeğim çok

Bizimki de oyle valla bKıyorum bebeğim uyuyor hemen bi kahve yapıyım kendime diyorum daha mutfağa adımımı atıyorum uyanıyor şıpa ama başında bekliyim uyanmıyor hele sofrayı kurarken her seferinde eşimle şey diyoruz aa çok güzel uyuyor rahat rahat yemek yeriz diyoruz çorbamıza kaşık atmadan başlıyor ağlamaya :))
Valla 2. Ay alınması gereken kilo ne kadar bilmiyorum ama anne sütü alan bebekler için 600 gr bile alsa aylık normal diyorlar, 1.250 gr almış benim bebiş geçen ay 950 gr almıştı, şuan 4850 gr, 2450 ydi 2. Ayında neredeyse iki katı oldu bu bence iyi bi ilerleme gibi en azından çok severek aldığım tulumunu giydirdim Bugün tam oldu büyümüş kuzum dedim :))

Aa öyleyse haklısın. O zaman gene Besafe derim çünkü güvenlik kriterlerinden geçen en iyi markalardan biri. Instagram’daki @muhendisinoglu da en iyilerde BeSafe’i öneriyor :)
Çok sağol canım Biraz daha araştırdım, mühendisinoğlu da tavsiye etmiş, maxi cosi axisfix modelinden aldım. Bakalım memnun kalacak mıyım :) airbagli bir modelmiş çocuğumun yüzü öne dönük olduğunda da güvenlik kriterleri önemliydi benim için emniyet kemerinde airbag mevcutmuş. Cybex modelinde de ön bariyer vardı ikisi arasında kalmıştım ama fiyat olarak maxi cosi bir tık daha uygun :)

Misafir ağırlamada siftah yaptık bugün. Bebeğim gözümün önünde idi, çoğu zaman kucağımda idi ama sanki uzaktaydı . İkimizin de alışık olmadığı bir gündü.nasıl özledik birbirimizi anlatamam. Şu an göğsümde uyuyor.
Ev battı. Allah yardımcım olsun . Ayakkabıyla girdiler içeriye
Evlerinde hayvan besliyorlarmış. Allahım
Günde 4-5 defa büyük tuvaletini yapmalıymış bebek dediğin. Yok diyorum normal diyorum . (benimki günde 1 veya gün aşırı yapıyor) olur mu diyor
Doktor normal diyor artık diyorum. Büyüdü çocuk , bu kadar sık yapsa kilo alamaz ki diyorum . Yok! Nato mermer nato kafa
Bunu diyen bayanın annesi dedi kı bana;kızım sen onun bunun dediğine bakma. Doktorun ne diyorsa ona bak. Aldırma

Sucluluk duyup kendini yipratmamalisin, ayni anda 2 yerde olamazdin ki :/ kucugu daha bir sey anlamiyor, karni doysun alti temiz olsun gazi ciksin yeter ama buyuklerin psikolojileri bozuluyor. O yuzden arada Boyle yapmalisin bence, buzluk icin araliklarla sut sagip koyarsan Boyle zamanlarda hem cozum olur hem icin rahat olur.

Kokumuzu istiyorlar işte ya canlarım .
Bizim ki bi de arada bir gözünü açıp yokluyor. Yanındaysak uykuya devam

Ben sofradan hep ac kalkiyorum istahim falan kalmiyor yemek soguyor ayni senin gibi hicbisey yaptirmiyor bizimki bugun sagilan sutude kusmaya basladi emeklerim bosa gidiyor :-(
Gercekten bıktim artik biberonunada makinasinada birde sagarken atletim ıslanıyorya sütü falan çarpasim geliyor

Maşallah kuzum cok guzel beslemissin birde silikonda olsa gogsunden iciyor bizim tam paşa emek harcamiyor corp corp gelecek meme agzina aldimi kucaktan atacak sanki kendini agliyor ya yeri gogu inletiyor biri gorse bisi yapiyorum sanacak

Gunde bidefa yapiyor bizimkide bu normal mi doktor ucgune bir yapacak dedi ama iki uc ayliktan bahsetti bende kabizmi diye dusunuyordum hatta sabah catladi ıkınmaktan kulakcipuyle zeytin yagi yaptim hemen yapti uzuluyordum

Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ya cocugum meme reddi yapiyor. Zaten azicik anne sutu alabiliyor onda da artik istemiyor. Eds yapiyorum yarisinda sinirleniyor. Biberona cok alisti. Ilk cocuk cahillik, kuvez sureci, stres vs. Sutumu arttirmak icin elimden geleni yaptim ama cocuk emmeyince nolsun ki dimi sagma makinelerini iyice arastirdin kendiminki bozuldu. Ameda aldim ikinci el buldum az kullanilmis. Ama gece uyanip sagamiyorim cocuk uyuyunca ben de olu gibi yatiyorum. Offf cok kotuyum. Hep mama mi yiyecek bu cocuk diye kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…