Ben aldim canim. ismi bebegimin ilk zeka kartlari 0-12 ay . Icinde siyah beyaz desenler var karni tok ve uykusu yoksa onlara bakiniyor bizimkiKizlar bebek zeka karti alan oldu mu ? Ben bugunlerde siparis vermeyi dusunuyorum da bildginz kullandiginz duydugunuz marka var mi ? Ben sevgili bebek zeka kartlarini gordum onlar hosuma gitti ama emin olamadim
Ates dusurucu agri kesiciyi saglik ocagi mi onerdi canim? Benim ko daha 42 günlük ama cok korkuorum su 2. Ay asilarindanYok canım yaptırmadım ve sormayı da unuttum ya keşke sorsaydım bak en azından Bilgi almış olurdum :/ o an çok ağladı gözünden herhalde ilk defa yaş aktı bebeğiminpusetine koyunca sustu hatta sonrasında dışarıda kahvaltı ettik sütümü sağmıştım evden onu içirip ateş düşürücü ağrı kesici verdim bi çay kaşığı hiç zorluk çıkarmadı inşaallah ateşlenmez şimdilik iyi kucağımda uyuyor
Aşıyı yapınca zaten hemşire soruyor evinize ağrı kesici ateş düşürücü var mi diye ben de yok dedim aile hekiminize yazdırın hemen çıkışta ihtiyacınız olabilir bu aşılar ateş yapabilir dedi şuan biraz halsiz bebeğim ama ateş falan çıkmadı çok şükür, bende korkuyorum ya ateşlenecek diye başından ayrılamıyorum ve anlamıyorum neden 3 tanesini aynı gun yapıyorlar yazık bebelereAtes dusurucu agri kesiciyi saglik ocagi mi onerdi canim? Benim ko daha 42 günlük ama cok korkuorum su 2. Ay asilarindan
hmm ben karistirdim o zaman ben gecen sene 7. Takimdaydimda biliyorum herkesi seni karistirmisimBilmiyorum ki bir takimda miydim ki? :) ocak annelerinin ilk dogum yapaniyim bi tek onu biliyorum canim
rota 3ve 5.ayda 2doz yapılıyor canım biz yaptıracağızYok canım yaptırmadım ve sormayı da unuttum ya keşke sorsaydım bak en azından Bilgi almış olurdum :/ o an çok ağladı gözünden herhalde ilk defa yaş aktı bebeğiminpusetine koyunca sustu hatta sonrasında dışarıda kahvaltı ettik sütümü sağmıştım evden onu içirip ateş düşürücü ağrı kesici verdim bi çay kaşığı hiç zorluk çıkarmadı inşaallah ateşlenmez şimdilik iyi kucağımda uyuyor
Ah ah o öğlene kadar uyumalarım ne güzeldi yaa :)) şimdi kesintisiz 3 saat uyusam bu gece çok güzel uyuduk ya diye ağzım kulaklarımda geziyorum :))) canım bişiy diyim mi benim de evim dağınık yani çok önemsemiyorum, üstün körü süpürüyorum havalandırıyorum geçiyorum hafta sonları eşim bebeğe bakıyor o zaman süpür sil yapıyorum, yemek desen genelde hazır şeyler Ya da böyle hemen hazırlayıp fırına atabileceğim yemekler yapıyorum en azından başında beklemem 1 saat sonra gider kapatırım fırını diyorum, herşey dört dörtlük olmuyor napalım yeri geliyor ben WC’den yarım bırakıp çıkıyorum duşu nasıl 10 dk ye indiririm onu düşünüyorum :))
Benimki de ne zaman bişey yiyip içecek olsam uyanıyor. Normalde uykusu güzel ama bi çay keyfi yaptırmıyor. Bugün tam kahve içecem tık uyandı o geri uyuyana kadar kahve soğudu bende inat yaptım tekrar yaptım. Zaten uyuduğu zamanda süt sağmakla geçiyor kendimizi ne zaman doyurcaz biz) ya böyle sizlerden duyuyorum banada moral oluyor gercekten gece bardak kirdim uykusuzluktan gecenin kacı bilmiyorum sut ısıtmaya gidiyordum omzumu kapiya carptim dustu param parca oldu dedim uc kurusluk uykum vardı simdi cam temizlim süt sagim derken cocuk bidaha uyanacak aglicaktim artik gunduz uyim diyorum nezaman basimi yastiga koysam uyaniyor ben yatmicak olsam uyanmaz :-(
AA bak o bizde de var kokusunu alıyor bizimki de yemeklerin anında açıyor gözlerini :))Benimki de ne zaman bişey yiyip içecek olsam uyanıyor. Normalde uykusu güzel ama bi çay keyfi yaptırmıyor. Bugün tam kahve içecem tık uyandı o geri uyuyana kadar kahve soğudu bende inat yaptım tekrar yaptım. Zaten uyuduğu zamanda süt sağmakla geçiyor kendimizi ne zaman doyurcaz biz
Anladım canım çok sağolkız çok normal ben de yeni yeni alıstım 2gun once aksama dek.yapamadı ıkıgundur catır cutur gıdıyo:) artık ıkınmayı öğrenıyorlar azalması cok normalmıs dürtü olusuyor o kızdıgı ıcın aglıyordur muhtmelen korkma ılk olduğunda ben de çok korktum ama bu olağan bişey oldugunu anladıgımda sakin kalmayı basardım şey gb düşün konuşsalar aglamadan dertlerını anlatıcaklar ama konusamadılları ıcın bıze aglıyorlar konusmak gb bısey onlarıcın bu:) bunu dusunuyorum artık daha sakinim o yüzden
Ben de 4 moms düşünüyorum bakalım fiyatı da baya düşmüş :)Ben 4 moms kullanıyorum canım arada yatıyo biraz etrafı anladığında daha çok kullanırım diye düşünüyorum çünkü şuan 23 günlüğüz
Bizimki de oyle valla bKıyorum bebeğim uyuyor hemen bi kahve yapıyım kendime diyorum daha mutfağa adımımı atıyorum uyanıyor şıpa ama başında bekliyim uyanmıyor hele sofrayı kurarken her seferinde eşimle şey diyoruz aa çok güzel uyuyor rahat rahat yemek yeriz diyoruz çorbamıza kaşık atmadan başlıyor ağlamaya :))) ya böyle sizlerden duyuyorum banada moral oluyor gercekten gece bardak kirdim uykusuzluktan gecenin kacı bilmiyorum sut ısıtmaya gidiyordum omzumu kapiya carptim dustu param parca oldu dedim uc kurusluk uykum vardı simdi cam temizlim süt sagim derken cocuk bidaha uyanacak aglicaktim artik gunduz uyim diyorum nezaman basimi yastiga koysam uyaniyor ben yatmicak olsam uyanmaz :-(
Bu arada ikinci ay kac kilo alinmasi lazim bilgi verdimi hemsire kac kilo oldunuz
Çok sağol canımAa öyleyse haklısın. O zaman gene Besafe derim çünkü güvenlik kriterlerinden geçen en iyi markalardan biri. Instagram’daki @muhendisinoglu da en iyilerde BeSafe’i öneriyor :)
Brn bu işi beceremiyorum 2 çocuğun aynı anda gönlünü yapamıyorum. Sağılmış süt bıraktım anneme hava güzel büyük kızımı parka götüreyim dedim. Bebek sağılmış sütün yarısını içmiş ancak uyumuş tabi çok acıkarak kalkmış.
Büyük kız zaten bebeğe alışamadı iyice bileylenmesin diye eve dönelim diyemedim.
Parkta da çok mutluydu. Annemle geldim deyip duruyordu.
Bebek o esnada 120cc mama yemiş uyudu.
Emzirme böyle böyle sekteye uğruyor.
En azından büyük kızım mutlu oldu diyorum.
Ama bu seferde içim bebek için rahat değil.
Kokumuzu istiyorlar işte ya canlarım .Bizimki de oyle valla bKıyorum bebeğim uyuyor hemen bi kahve yapıyım kendime diyorum daha mutfağa adımımı atıyorum uyanıyor şıpa ama başında bekliyim uyanmıyor hele sofrayı kurarken her seferinde eşimle şey diyoruz aa çok güzel uyuyor rahat rahat yemek yeriz diyoruz çorbamıza kaşık atmadan başlıyor ağlamaya :))
Valla 2. Ay alınması gereken kilo ne kadar bilmiyorum ama anne sütü alan bebekler için 600 gr bile alsa aylık normal diyorlar, 1.250 gr almış benim bebiş geçen ay 950 gr almıştı, şuan 4850 gr, 2450 ydi 2. Ayında neredeyse iki katı oldu bu bence iyi bi ilerleme gibi en azından çok severek aldığım tulumunu giydirdim Bugün tam oldu büyümüş kuzum dedim :))
Ben sofradan hep ac kalkiyorum istahim falan kalmiyor yemek soguyor ayni senin gibi hicbisey yaptirmiyor bizimki bugun sagilan sutude kusmaya basladi emeklerim bosa gidiyor :-(Benimki de ne zaman bişey yiyip içecek olsam uyanıyor. Normalde uykusu güzel ama bi çay keyfi yaptırmıyor. Bugün tam kahve içecem tık uyandı o geri uyuyana kadar kahve soğudu bende inat yaptım tekrar yaptım. Zaten uyuduğu zamanda süt sağmakla geçiyor kendimizi ne zaman doyurcaz biz
Maşallah kuzum cok guzel beslemissin birde silikonda olsa gogsunden iciyor bizim tam paşa emek harcamiyor corp corpBizimki de oyle valla bKıyorum bebeğim uyuyor hemen bi kahve yapıyım kendime diyorum daha mutfağa adımımı atıyorum uyanıyor şıpa ama başında bekliyim uyanmıyor hele sofrayı kurarken her seferinde eşimle şey diyoruz aa çok güzel uyuyor rahat rahat yemek yeriz diyoruz çorbamıza kaşık atmadan başlıyor ağlamaya :))
Valla 2. Ay alınması gereken kilo ne kadar bilmiyorum ama anne sütü alan bebekler için 600 gr bile alsa aylık normal diyorlar, 1.250 gr almış benim bebiş geçen ay 950 gr almıştı, şuan 4850 gr, 2450 ydi 2. Ayında neredeyse iki katı oldu bu bence iyi bi ilerleme gibi en azından çok severek aldığım tulumunu giydirdim Bugün tam oldu büyümüş kuzum dedim :))
Gunde bidefa yapiyor bizimkide bu normal mi doktor ucgune bir yapacak dedi ama iki uc ayliktan bahsetti bende kabizmi diye dusunuyordum hatta sabah catladi ıkınmaktan kulakcipuyle zeytin yagi yaptim hemen yapti uzuluyordumMisafir ağırlamada siftah yaptık bugün. Bebeğim gözümün önünde idi, çoğu zaman kucağımda idi ama sanki uzaktaydı . İkimizin de alışık olmadığı bir gündü.nasıl özledik birbirimizi anlatamam. Şu an göğsümde uyuyor.
Ev battı. Allah yardımcım olsun . Ayakkabıyla girdiler içeriye
Evlerinde hayvan besliyorlarmış. Allahım
Günde 4-5 defa büyük tuvaletini yapmalıymış bebek dediğin. Yok diyorum normal diyorum . (benimki günde 1 veya gün aşırı yapıyor) olur mu diyor
Doktor normal diyor artık diyorum. Büyüdü çocuk , bu kadar sık yapsa kilo alamaz ki diyorum . Yok! Nato mermer nato kafa
Bunu diyen bayanın annesi dedi kı bana;kızım sen onun bunun dediğine bakma. Doktorun ne diyorsa ona bak. Aldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?