Bizde birde egzama var, o geçmiyor.. Doktorla tekrar konuşacağım, kaçak yaptığım için mi geçmiyor diye.. Hoş olan egzamaya kortizonlu ilaç kullandım, söndü ama belli oluyordu, ilaç kullanmayınca tekrar beliriyor.. Onun dışında kusma 4. Ay gibi bitti çok şükür.. Kanlı kaka da 6. Aydan sonra görmedim.. 2.5 aylıkken başlamıştım.. Dediğim gibi bizim çoklu gıda alerjimiz var.. Ondan uzun sürdü.. Birden kesmedim ben, alerjik olabilecekleri sıra ile kestim.. Siz yine de doktorunuza sorun derim.. Emzirdiğiniz için diyet biraz zor oluyor, gereksiz olmasın..
Kanda IgE denilen bir değer var, kan alıp ona baktılar.. Kanda o değer pozitif çıkınca deri testi yaptılar.. En alerjik olabilecek 15 besin denendi.. Ancak hafif kızarmalar oldu ve alerjisine deri için negatif dendi.. Çoğu doktor bebeklere bu testleri yapmak istemiyorlar.. Çünkü alerjisi olsa dahi negatif çıkabiliyormuş.. Bizim, iki hafta diyet yapmama rağmen pozitif çıktı.. Yani iki haftalık süreç vücudu toparlamamıştı.. Grupta 2018 Haziran anneleri grubu :)