2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kimse görmedi mi

Ohh yarasin bebisee
Benim canım hicbirşey istemiyor sıfır iştah midemde bulantı var ama kusma yok azıcık yesem gırtlağıma kadar doluyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcak
bende azcik yiyorum yemeklerden istah hic yok ekmekten iki lokma ama bugin canim istedi nasil.olduysa

Canım çok gecmıs olsun. Sana kendı hıkayemden ufacık bölümünü anlatayım bu yarısı bır bukadar daha var. Ben daha önce 4 aylıkken karnımda öldüğümü öğrendim bebeğimin yemin ederim ultrasonda görmesem resmını cektırmeseydım keşke derdım. Sonrası zor oldu bana.Sonra Dr bana dedıkı hastaydı bebegın düzelir diye bekledik ama o kendı gıtmeyı ıstedı.senlik bir durum degıl dedı .uzuluyorsun mutlaka ama sunu bil sağlıksız bır gebelık gevırmek çok daha ağır. Rabbım herkesi öyle sıraya koymuski kımın kısmetı nezamansa rabbım verıyor. Allahım saglıklı evlatlar hayırlı evlatlar nasıp etsın en önemli şey. Hıc merak etme su Ramazan ayında allahım sana saglıklı kucağına aldığın gunlerı gostersın ıns. Sakın cevrendekılere kulak asma kımse kımsenın yasadıklarını bilemez.

Bugün otobanın ortasında arabada giderken ekmek kızartması koktu bana Bu daha başlangıçsa yandık valla
ay ben de cokdengesızım bugun ıstahım guzeldı bıgun ıstıfra bıgun iştah:) benım canım cok közde mısır ıstıyor eşim gelırken baktı bulamadı umarım aksam bulabılırz

Aserme durumlariniz nasil kizlar bn ugun lahana sarmasi aserdim kv dedim yapti yedjm valla
ben közde mısır aşerdım gecen gun de cılek aşerdım normalde düşkün değilimdir 1kıloya yakın yedım vallahı:) ınsalalh buaksam bulabılırz şu mısırı da:)

Sağol canım.elimden geldiğince uzak duracam mecbur.

Keşke ben de aşersem kızlar.daha hamileligimi anlayamadan ishalden mahvoldum.acile gittim serum yedim.iki gündür işe gidemiyorum.üç gündür içim dışım haşlanmış patates oldu.hem alttan hem üstten gidiyor.hamileligin mide bulantısı bile daha güzel valla.bu salgın virüsü beni mahvetti,dikkat edin size de gelmesin.bulaşıcıymış salgın varmış doktor söyledi.normal şeyleri yiyecegim günler gelecek mi,çok özledim her şeyi yediğim gunleri....

Çok geçmiş olsun canım tadını çıkaracagin günler çabuk gelsin inşallah

Ahhh canım 5 ay önce aynı durumu yaşadım güçlü ol Allah sabır versin başka denecek birşey yok en kısa zamanda yeni meleğine kavulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…