aynen haftasonu rapor alıcam diye çocukları hasta ettik dsha 2 bucık aylık bebeyi bırakıp nasıl gidelim millete iş piyasası yaratıyorlar parayla rapor veriyor hastaneler 40 gün 1400 iyi miBu yaptiklari tamamen iskence bize baska biseu degil. Hem cocuk yapin derler hem de izin vermezler. Madem oyle is yerimizde olsin kres herkesin gotirelim emzirelim rahat rahat hicbisey yok. Valla bende vercem parayi alcam raporu ne deyim
Gecmis olsun canim calpol iyi gelir insallsh iyi mi nasio simdikızımın ateşi var 37.9 memeye uyanınca anladım ondanmış bugünkü huysuzluğucalpol verdim şimdi inşallah geçer yarında aşı var ya yaparlarmı böyleyken
Ben de ayni senin gibiyim yz. 3 saat olduysa hemen laldiriuorum emziriyorumHappy kids uygulaması böyle diyor :)) Ben ise hala bebeğime yenidoğan muamelesi yapıyorum. Gözüm sürekli saatte eğer 4 saati geçtiyse alıp emziriyorum uyku arasında. Bugün banyo yaptırdıktan sonra 5 saat uyudu ilk 2 saat geçtikten sonra içim rahat etmedi uyku arasında verdim zorla memeyiAcaba gerçekten kendi hallerine bırakabilir miyiz saat hesabı yapmadan? Bunu uygulayan var mı? Bebeğim henüz 2.5 aylık Kafamda deli sorular şimdi yine uyuyor mesela en son 22.30’da emmişti yatmadan emzirsem mi diye düşünüyodum tam..
Canım bizim günümüz aynıydı galiba.. ben hiç kaldırmıyorum gündüzleri 2buçuk saatten fazla uyumuyor zaten ama geceleri uzun uyuyor mesela şimdi 6saat kadar uyudu. Benimki doğduğundan beri kendi belirliyor saatleri ilk zamanlar 2 2buçuk saat kadar uyur uyanırdı sonra yavaş yavaş uzadı süresi.Happy kids uygulaması böyle diyor :)) Ben ise hala bebeğime yenidoğan muamelesi yapıyorum. Gözüm sürekli saatte eğer 4 saati geçtiyse alıp emziriyorum uyku arasında. Bugün banyo yaptırdıktan sonra 5 saat uyudu ilk 2 saat geçtikten sonra içim rahat etmedi uyku arasında verdim zorla memeyiAcaba gerçekten kendi hallerine bırakabilir miyiz saat hesabı yapmadan? Bunu uygulayan var mı? Bebeğim henüz 2.5 aylık Kafamda deli sorular şimdi yine uyuyor mesela en son 22.30’da emmişti yatmadan emzirsem mi diye düşünüyodum tam..
Aynı şikayetler bende de vardı canım 5. Gün falan oldu i mom latte aldım şimdilik iyi gibi. Burda kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti.
Benim kızda kat kat giyinmeyi sevmiyor canım bir gün giydirdim huysuzluk çığlıklar falan çıkardım gülmeye başladı sıpa
Imom latte birde osteocare devam ediyorum ben
Imom latte tavsiye edilen bir takviye iceigi bol bir bak istersen
Canım ben bir haftadır iMom kullanıyorum bende halsizlik başdönmesi falan oluyordu baya fayda etti gibi hissediyorum biraz daha enerjiğim geçen haftalara oranla. Bir de demir ilacına devam et mutlaka 6 aya kadar kullan dedi doktorum
Aynı şikayetler bende de vardı canım 5. Gün falan oldu i mom latte aldım şimdilik iyi gibi. Burda kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti.
Benim kızda kat kat giyinmeyi sevmiyor canım bir gün giydirdim huysuzluk çığlıklar falan çıkardım gülmeye başladı sıpa
Imom latte kullanıyorum canım
İ mom latte kullaniyorum. Saglik ocagim demir de kullan mutlaka dedi ama 4.aya dek ben kullanmiyorum
Teşekkür ederim :)Ben de imom latte, gynoferon demir ilacı ve sağlık ocağndan verilen d vitaminini kullanıyorum. Sağlık ocağının verdiği demir ilacı bana hiç iyi gelmedi kendi doktorumun verdiğini aldım o yüzden
Hayır süt içerdiği için değil annenin kaliteli süt üretmesine yardımcı olduğu için ismi latte :)Teşekkür ederim :)
Bakacağım imom latte ye .
Süt içeren bir içecek değil değil mi?
Demir ilacı da kullanmaya devam ediyorum ama düzenli değil. Dikkat edeyim artık.
Sağolun
Süt içermiyor canım emzirme dönreminde kullanılıyor diye adı latteTeşekkür ederim :)
Bakacağım imom latte ye .
Süt içeren bir içecek değil değil mi?
Demir ilacı da kullanmaya devam ediyorum ama düzenli değil. Dikkat edeyim artık.
Sağolun
Kuzum uyurken memeyi nasil veriyorsun bizimkinin dili geride oluyorHappy kids uygulaması böyle diyor :)) Ben ise hala bebeğime yenidoğan muamelesi yapıyorum. Gözüm sürekli saatte eğer 4 saati geçtiyse alıp emziriyorum uyku arasında. Bugün banyo yaptırdıktan sonra 5 saat uyudu ilk 2 saat geçtikten sonra içim rahat etmedi uyku arasında verdim zorla memeyiAcaba gerçekten kendi hallerine bırakabilir miyiz saat hesabı yapmadan? Bunu uygulayan var mı? Bebeğim henüz 2.5 aylık Kafamda deli sorular şimdi yine uyuyor mesela en son 22.30’da emmişti yatmadan emzirsem mi diye düşünüyodum tam..
Mecburuz ne yapalim.. ben de basliycam bakmalara artik burda daha pahali olabiliraynen haftasonu rapor alıcam diye çocukları hasta ettik dsha 2 bucık aylık bebeyi bırakıp nasıl gidelim millete iş piyasası yaratıyorlar parayla rapor veriyor hastaneler 40 gün 1400 iyi mi
Geçmiş olsun kuzum ❤❤ şimdi nasılkızımın ateşi var 37.9 memeye uyanınca anladım ondanmış bugünkü huysuzluğucalpol verdim şimdi inşallah geçer yarında aşı var ya yaparlarmı böyleyken
haklısın canım çocuklardan sonra iyi ki öğretmenişim dedim gercekten seneye de zaten yarım hün ders alırım inşallah sen de rahatca rapor bulursun sen çalışınca kim bakacak azraya anne kayıvalide ?Mecburuz ne yapalim.. ben de basliycam bakmalara artik burda daha pahali olabilirsizin sansiniz yine yaz tatili var en azindan❤
kaybuldum cocuklar ve ev isi arasinda :) ozledim burayi ya ne kadar cok konusma birikmis. Nasilsiniz hanimlar? Send nasilsin canim oglusun nasil? Resimdeki guzellik Sen misin:)P Puddingmuf nerelerdesin :)
Gecmis olsun canim caĺpolle gecer atesi fazlada sicak yapmazsin hallolur canım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl? Yarına kadar düşer inşallah
Gecmis olsun canim calpol iyi gelir insallsh iyi mi nasio simdi
Ben de ayni senin gibiyim yz. 3 saat olduysa hemen laldiriuorum emziriyorum
Günaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki deGeçmiş olsun kuzum ❤❤ şimdi nasıl
Gecmis olsun canim uyuyorsa rahatsiz olmasin bence vucudu dinlensinGünaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki deşimdi uyandırsam mı bilemıyorum
Geçmiş olsun canım calpol kızıma çok uyku yapardıGünaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdhum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki deşimdi uyandırsam mı bilemıyorum
Calpol uyku yapiyor canim. Benim oglana da verdigim gün hep uykulu uykulu oluyor sarhos gibi:)Günaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki deşimdi uyandırsam mı bilemıyorum
kızlar bırakın bence uyusun bebiişler uykuda büyür biliyorsunuz.acıksa zaten uyanırlarmıs uyku geçişinde . bana dr.um dediğinddn berı 6,7saatte bır emzırıyorum gece. hatta bazen 2saat sonrs bakıyorum kıvranıyor açlıktan olmadıgını anlıyorum gazını cıkarıyo hemen yatırıyorum beslenmeden. ekstra gaz yaparmıs fazla beslenme. artık 4.aya girmeyle de gece beslenmesı tek olmalıymış. tabı bebek de uyum saglarsa bunaGecmis olsun canim calpol iyi gelir insallsh iyi mi nasio simdi
Ben de ayni senin gibiyim yz. 3 saat olduysa hemen laldiriuorum emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?