2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu yaptiklari tamamen iskence bize baska biseu degil. Hem cocuk yapin derler hem de izin vermezler. Madem oyle is yerimizde olsin kres herkesin gotirelim emzirelim rahat rahat hicbisey yok. Valla bende vercem parayi alcam raporu ne deyim
aynen haftasonu rapor alıcam diye çocukları hasta ettik dsha 2 bucık aylık bebeyi bırakıp nasıl gidelim millete iş piyasası yaratıyorlar parayla rapor veriyor hastaneler 40 gün 1400 iyi mi

kızımın ateşi var 37.9 memeye uyanınca anladım ondanmış bugünkü huysuzluğu calpol verdim şimdi inşallah geçer yarında aşı var ya yaparlarmı böyleyken
Gecmis olsun canim calpol iyi gelir insallsh iyi mi nasio simdi
Ben de ayni senin gibiyim yz. 3 saat olduysa hemen laldiriuorum emziriyorum

Canım bizim günümüz aynıydı galiba.. ben hiç kaldırmıyorum gündüzleri 2buçuk saatten fazla uyumuyor zaten ama geceleri uzun uyuyor mesela şimdi 6saat kadar uyudu. Benimki doğduğundan beri kendi belirliyor saatleri ilk zamanlar 2 2buçuk saat kadar uyur uyanırdı sonra yavaş yavaş uzadı süresi.
bir gece denedim zorla uyansa bile içmedi sütü bıraktım bende acıkınca uyanıyor

Imom latte birde osteocare devam ediyorum ben
Imom latte tavsiye edilen bir takviye iceigi bol bir bak istersen
Imom latte kullanıyorum canım
İ mom latte kullaniyorum. Saglik ocagim demir de kullan mutlaka dedi ama 4.aya dek ben kullanmiyorum
Ben de imom latte, gynoferon demir ilacı ve sağlık ocağndan verilen d vitaminini kullanıyorum. Sağlık ocağının verdiği demir ilacı bana hiç iyi gelmedi kendi doktorumun verdiğini aldım o yüzden
Teşekkür ederim :)
Bakacağım imom latte ye .
Süt içeren bir içecek değil değil mi?
Demir ilacı da kullanmaya devam ediyorum ama düzenli değil. Dikkat edeyim artık.
Sağolun

Demir ilacı da kullanmaya devam ediyorum ama düzenli değil. Dikkat edeyim artık.
Sağolun
Hayır süt içerdiği için değil annenin kaliteli süt üretmesine yardımcı olduğu için ismi latte :)

Sağolun
Süt içermiyor canım emzirme dönreminde kullanılıyor diye adı latte

Kuzum uyurken memeyi nasil veriyorsun bizimkinin dili geride oluyor

aynen haftasonu rapor alıcam diye çocukları hasta ettik dsha 2 bucık aylık bebeyi bırakıp nasıl gidelim millete iş piyasası yaratıyorlar parayla rapor veriyor hastaneler 40 gün 1400 iyi mi
Mecburuz ne yapalim.. ben de basliycam bakmalara artik burda daha pahali olabilir sizin sansiniz yine yaz tatili var en azindan❤

Mecburuz ne yapalim.. ben de basliycam bakmalara artik burda daha pahali olabilir sizin sansiniz yine yaz tatili var en azindan❤
haklısın canım çocuklardan sonra iyi ki öğretmenişim dedim gercekten seneye de zaten yarım hün ders alırım inşallah sen de rahatca rapor bulursun sen çalışınca kim bakacak azraya anne kayıvalide ?

Gecmis olsun canim caĺpolle gecer atesi fazlada sicak yapmazsin hallolur canım
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl? Yarına kadar düşer inşallah

Geçmiş olsun kuzum ❤❤ şimdi nasıl
Günaydın kızlar teşekkür ederim kızıma calpolu verdim daha verdikten 5dk sonra düşmeye başladı. Ilac hemen etki etmez heralde. Neyse ki düştü sonra uyuduk herzamankı gb uykusu da uzundu ben ölçtüm ateşini o uyudu bidaha ateşi cıkmadı 1kez memeye kalktı ama beni korkutan 8 gb kendisi uyanmak ster ben uyuturdum ama bugün emmek istedi sonra uyudu. 8den beri de arada uyanıp bakıp tekrar uyuyor calpol mu böyle yaptı acaba çok çok farklı geliyor bana ya da dünkü uykusuzluktan, ya da yorgun düştü bellki de şimdi uyandırsam mı bilemıyorum

Gecmis olsun canim uyuyorsa rahatsiz olmasin bence vucudu dinlensin

Geçmiş olsun canım calpol kızıma çok uyku yapardı

Kizlar ben gecen hafta spiral taktirdim 5 yillik hormonlu olanlardan. Ebelerle bakir olanida bayagi konustuk ama hormonlu daha mantikli geldi. Emzirmeye engel olmadigi icin birde agrili adet kanamasi yapma riski olmadigindan tercih ettim. Bakirda adeti sancili yapma etkisi oluyormus.
Spiral takarken mutlaka yemek yiyip gidin ama ben ac gittigim icin midem cok bulandi

Calpol uyku yapiyor canim. Benim oglana da verdigim gün hep uykulu uykulu oluyor sarhos gibi:)

kızlar bırakın bence uyusun bebiişler uykuda büyür biliyorsunuz.acıksa zaten uyanırlarmıs uyku geçişinde . bana dr.um dediğinddn berı 6,7saatte bır emzırıyorum gece. hatta bazen 2saat sonrs bakıyorum kıvranıyor açlıktan olmadıgını anlıyorum gazını cıkarıyo hemen yatırıyorum beslenmeden. ekstra gaz yaparmıs fazla beslenme. artık 4.aya girmeyle de gece beslenmesı tek olmalıymış. tabı bebek de uyum saglarsa buna yoksa ısterse mecbur meme :) S sgokcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…