- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Evet canım ağrı kanama falan olursa gel dediİkili testi de o zaman yapıyorlar. Bana da öyle dedi doktorum. Riskli bir durum yoksa 1 ay sonra gel diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ağrı kanama falan olursa gel dediİkili testi de o zaman yapıyorlar. Bana da öyle dedi doktorum. Riskli bir durum yoksa 1 ay sonra gel diyorlar
Evet geçen hafta duyduk canmKalp atışı duyduysanız normaldir. Bana da 20 gün sonra denildi.
Çok saol canm ya banada çok uzun gelmişti ama sayenizde için rahatladı:)Yok canım kalp atışı başladıktan sonra zaten normale dönüyor eğer öncesinde de bir kayıp yoksa ayda bir çağırıyor, beni 2 haftada bir çağırıyor doktorum önceden kaybım olduğu için o da
Doğru canm ben bugün ultrasona girdim hafta ya özele gidecem sonra da hayırlısıyla haziran sonunda gidecemBanada 1 ay sonraya randevu verildi 2li tarama için gidicez artık kalp atışları duyuldu silüet oluştu bi tehlike yoksa sürekli ultrasonla girmenin manası olmadığını söylüyorlar
Canım gebelik süreci icon bi tane aldım. 9 ayı kapsiyo hafta hafta. Sayfaları renkli ve tarihli. Foto yapıştırmak için yeri var. Daha sonra isim için kız erkek ayrı sayfa vatAranızda anı defteri tutmayı düşünen tutan var mı? Benim hep hayalimdi Yazabildiğim yaşa kadar yazıp, resimlerle süsleyip bir anı mirası bırakacağım kaç tane çocuğum olursa Kitapsandan kalınca birşey bakacam bulurum inşallah
Nerden aldın? Ben çok çok kalın bişey arıyorum. Ansiklopedi gibiCanım gebelik süreci icon bi tane aldım. 9 ayı kapsiyo hafta hafta. Sayfaları renkli ve tarihli. Foto yapıştırmak için yeri var. Daha sonra isim için kız erkek ayrı sayfa vat
AminnnF
Demekki mide bulantisinada bagli degil Rabbim herkessin gonlune gore versin insallah
Canım internetten almıştım şuan siteyi hatırlamıyorum ama dediğim gibi kalın değil sadece hamilelik haftalarını kapsiyoNerden aldın? Ben çok çok kalın bişey arıyorum. Ansiklopedi gibi
Amin canım inşallah , bizim de aynı nedenlerleydi ama çok rahat harcama yapıyoruz, baktım herkes çocuk sorunu yaşıyor, biz de rahat yaşama alışmışız böyle gidecek, esimi öyle böyle ikna ettim hemen olmaz diye, adam yine afallasa da çok sevindi tabi ben bile şaşırdım hemen kabullenmesine daha bir kaç hafta öncesinde , yok olmaz diyordu çünkü :) :) Nasıpmis gerçekten bu işler , inşallah sağlıkla, huzurla gelsin bebiklerimizAynı tarz şeyleri yaşamışız desene. Bizim istemememiz maddi durumlardan kaynaklandı . Ee çocuk demek masraf demek, eşim de haklı . Hatta bizim arkamızdan konuştular , çocukları olmuyor diye . Üzüldüm sinirlendim , boş verdim. Çok şükür allahıma işleri düzeldi. Allah bütün çocukların kısmetini gani gani ihsan etsin .
Hadi ya iyiymiş bende hep hissettgin oluyor mevzularini duydumben ilkinde kız hissettim. Erkek oldu
Ellerine sağlık canım.kızlar kilo çizelgesi ilk sayfaya eklenmiştir isteyenler boy kilo yazıp etiket yapsın ekleyelım sabahtan berı onunla ugrastım umarım begenırsınız
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsunMerhaba bende geldimbugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik
Haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah ın izniyle
Sat 26 Nisan![]()
canım ben oğlumda tuttum eşimde yazdı hatta dönem dönemAranızda anı defteri tutmayı düşünen tutan var mı? Benim hep hayalimdi Yazabildiğim yaşa kadar yazıp, resimlerle süsleyip bir anı mirası bırakacağım kaç tane çocuğum olursa Kitapsandan kalınca birşey bakacam bulurum inşallah