2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Duymaz olur muyum duyuyorum tabi ozellikle geceleri esimden duyuyorum korku filmi gibi şu an 2. Bebek fikri zamanın gençleştirdiği de görülmemiş ki arkadaş her geçen gün daha yaşlı hissediyorum of

Ben kizili Yesil gozde çok begeniyorum ama kate Winslet birde christina hendricks favorilerim illa balik etlide olacak siyah kemikli gozlukte cok yakisir sana dusun:) yok kuzum biraz rengimi kullanayim sevdim sarisinligi :)

Christina'nın saclari gibi de kullandım bi dönem. Ahh kızıl her tonu güzel
Görmüştüm fotonu saçının rengi çok güzel sana da çok yakışmıştır ❤

incebellibardak seni de gördükk❤❤ Yaa gerçekten görüşsek ne güzel olur, İstanbul Beylikdüzü’nde bi eviniz var ben buradayım
Kuzum ben dün giremedim herkes resim koymuş. Sende zarif bir bayansin. Güzelsin. Az çok düşündüğüm gibi resmin. Eşimin Beylikdüzünde ablası abisi ve babası oturuyor gidip geliyoruz bizde yakın sayılırız.

Üzülme kuzum sizden minnakları var Benim kızım bugün tam 4 aylık 5400 gr

Duymaz olur muyum duyuyorum tabi ozellikle geceleri esimden duyuyorum korku filmi gibi şu an 2. Bebek fikri zamanın gençleştirdiği de görülmemiş ki arkadaş her geçen gün daha yaşlı hissediyorum of

Daha cok kara mizah filmi bazen caresizliginle dalga geciyosun, yetersiz hissedip umursamiyorsun degisik yani. O seslere kapa kulagini kocanda cok dirdir etmesin oglan 4 oldumu dusunursun. Bizim grup bekler seni :)

Üzülme kuzum bi sağlık sorunu yoksa dert etme

Papatyamaviss @defne1453 sizin bebisler uyku arkadaslarini yemiyor mu ya :))
Benim kiza verdim annem örmüştü tavsan elinden zor aldim.
Dun yumrugunu agzina komple sokamadim diye agladi
cok fena disleri cokk
Kafasini emiyo kendini tatmin edince birakiyo malum emzigimiz yok bidr uyku arkadasins hmn alisamazmis bebisler mutlaka uyudugu ortama birakin diyor elbet kabullenecek ve uyju esnasknda olmasi gerektigunu anlicak diyorrrlas

Sanirim ne kadar yasarsak yaşayalım sonunda hic bisey anlamicaz senide simdi gordum masallah cok alimli bakimliyiz:) bir dizi oyuncusuna benzeticem seni ama dur bakalim aklima gelir
Yok anam kendimi çocuk gibi görüyorum. Sanki buyumedim ruh olarak. Kuzum bakım yaptirmam lazım saç diplerim çıktı. Sen ne güzel gittin kuaföre. Ben daha gidemedim. Sende tam bir fıstıkmışsın. O koca etrafında pervane olmalı birkaç kişiye benzetiyorlardi mankenlerden. Birde ben uzun boyluyum ya.

Daha cok kara mizah filmi bazen caresizliginle dalga geciyosun, yetersiz hissedip umursamiyorsun degisik yani. O seslere kapa kulagini kocanda cok dirdir etmesin oglan 4 oldumu dusunursun. Bizim grup bekler seni :)
Grup bekler de eşim beklemez ona kalsa hemen yapmamız lazm yaş farkı fazla olmasın diye her gün şakasını yapıyor bi gün dayanamayıp tamam diycem diye korkuyorum

23 yasinda unv okumuş evlenmis ve istedigim iste calisiyordum bazen diyorum hayata cok erkrn atildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…