- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sanirim kilodanAslında kızlar daha hareketli olurbenim kız sağına dönmeye başladı bir de nasıl seviniyor yavrum ya
senin kız kilodan senin paşa da aynı kilodan dönmüyorlar galiba
![]()
Papatyamaviss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim kilodanAslında kızlar daha hareketli olurbenim kız sağına dönmeye başladı bir de nasıl seviniyor yavrum ya
senin kız kilodan senin paşa da aynı kilodan dönmüyorlar galiba
![]()
Papatyamaviss
Kuzum probiyotik devam ayni zamanda onu kullanirken herseyi kesmeme ragmen 1 kez trilece magnolia ve 3 geçedirdondurma yiyorum , ona ragmen bi farklilik varProbiyotikle birlikte sut ürünlerini yeyince nasil oluyordu peki
Birazdaha bekleyip , 1 bardak sut icip birde bakicam ayni sekil olacakmi kaka sayisi çoğalıp renk kıvam mukus gelecekmiCanım biz yumurtayı kesince toparladık. Süt ürünü kesmek fayda etmedi bize.
Prebiyotiği dışkılama bozulduğundan beri başladık o yüzden esas düzeltenin o olmadığını biliyorum. Mutlaka faydası olmuştur ama destek olarak
Benimkinin gozler hep bende kimin kucaginda olursa olsunBana benimki hiç normal gelmiyor yaa herkese gidiyor ağlamıyor gülüyor hatta bunlar tamam bende böyle isterim zaten ama bana gelmek için bir çabası da yok anayım ben beni istemesi gerekmiyor mu :)) eşimde üzülmeyeyim diye sana başka gülüyor diyor:) o nasıl oluyorsa:)
Ay bırak dönmesin bağlıycam bu kızı bugün, dönüyor bağırıyor gelip çeviriyorum çevirdim diye ağlıyor daha odadan çıkmadan sonra bi daha dönüyor bu kısır döngüde yemek yapmaya ortalık toplamaya çalışıyorumSanirim kilodanyan dondurup birakiyorum ya one ya arkaya lok diye dusuyor caba sıfır
![]()
Benimki herkese konuşuyor da acaba beni mi şikayet ediyorBenimkinin gozler hep bende kimin kucaginda olursa olsunbana bildigin kahkahalar atıyor konusuyorbaskasina tebessum anca bana yaptığını basakaina yapmiyo
![]()
Doğum lekesi dediğin ne bilmiyorum ama bizim kızın sağ göz kapağında ve iki kaşının ortasında kırmızı lekesi vardı doğduğunda çok daha kırmızıydı hatta ultrasonla bakıldı içinden bi kanama alanı var mı diye yok leke dediler sadece kılcal damarlar derisi çok ince olduğu için belli oluyormuş şimdi bayağı soldu hafifledi kızarıklığı ama banyo yaptırdığım da ya da ağladığında yine kızarıyor belli oluyorKizlar aklima gelmisken sorayim, belki tecrubeleriniz vardır.
Bu gunes lekesi veya dogum lekesi nasil gecer. Onerisi olan var mi
kız probiyotik etki etmiştir herşeyi yemişsinKuzum probiyotik devam ayni zamanda onu kullanirken herseyi kesmeme ragmen 1 kez trilece magnolia ve 3 geçedirdondurma yiyorum , ona ragmen bi farklilik var
15 gün mü gerçekten ben de bunu merak ediyordumkız probiyotik etki etmiştir herşeyi yemişsinbu nasıl süt ürünü kesme onların sütünden arınması minimum 15 hün deniyor
canım yumurtayı kestikten kaç gün sonra düzelme oldu süt ürünleri kestim ama 20 gündür degişim yok sanki arada yine kan var kakada bugün yumurta ve yumurtalı seyler yedim özellikle ben de onu deneyeyim bakalımCanım biz yumurtayı kesince toparladık. Süt ürünü kesmek fayda etmedi bize.
Prebiyotiği dışkılama bozulduğundan beri başladık o yüzden esas düzeltenin o olmadığını biliyorum. Mutlaka faydası olmuştur ama destek olarak
AY KESKE Benimkide dönseaz calissa o bacaklqri kollari tembel kusAy bırak dönmesin bağlıycam bu kızı bugün, dönüyor bağırıyor gelip çeviriyorum çevirdim diye ağlıyor daha odadan çıkmadan sonra bi daha dönüyor bu kısır döngüde yemek yapmaya ortalık toplamaya çalışıyorum
Kim bilir bu aralar zat3n bi bagirmalar bi bagirmalarrBenimki herkese konuşuyor da acaba beni mi şikayet ediyor![]()
Aa öylemi gercekten , insallqh öyledir az once kaka yin3 biraz sari yesil karisimiydi ama yesil kaka da olabiliyo dimikız probiyotik etki etmiştir herşeyi yemişsinbu nasıl süt ürünü kesme onların sütünden arınması minimum 15 hün deniyor
Kizlar aklima gelmisken sorayim, belki tecrubeleriniz vardır.
Bu gunes lekesi veya dogum lekesi nasil gecer. Onerisi olan var mi
Doğum lekesi dediğin ne bilmiyorum ama bizim kızın sağ göz kapağında ve iki kaşının ortasında kırmızı lekesi vardı doğduğunda çok daha kırmızıydı hatta ultrasonla bakıldı içinden bi kanama alanı var mı diye yok leke dediler sadece kılcal damarlar derisi çok ince olduğu için belli oluyormuş şimdi bayağı soldu hafifledi kızarıklığı ama banyo yaptırdığım da ya da ağladığında yine kızarıyor belli oluyor
Kizlar yanlis yazmisim yani hamilelik lekesi, gunes lekesi, cil vs. Var yaDoğum lekesi geçmez sanırım canım
Geçmeyen 1 tanesiymiş diğerleri tedavi ediliyormuş
![]()
Bebeklerde Doğum Lekesi Hakkında Merak Ettiğin Her Şey | Anneysen
Adı doğum lekesi olsa da bazı bebeklerin vücutlarında ve yüzlerinde haftalar sonra bile çıkabilen lekelerin çoğu ilerleyen zamanlarda yok olur. Bebeklerde doğum lekesi neden olur, geçer mi, daha fazlası için oku!www.anneysen.com
öyle canım ama dr öyle dediyse sorun yok normalde de arada yeşil oluyor canım ya her yeşil kaka alerji degil tabiAa öylemi gercekten , insallqh öyledir az once kaka yin3 biraz sari yesil karisimiydi ama yesil kaka da olabiliyo dimiya doktor tamamrn kes demedi olabildigince yememeye calis dedi aslinda
ben gruplardan okudugum minimum süreyi yazdım doktorumuz 1 ay dedi yoksa ancak 1 ayda arınır süt dedi15 gün mü gerçekten ben de bunu merak ediyordum
Yumurtayı kestiğim günün akşamına düzeldi canımcanım yumurtayı kestikten kaç gün sonra düzelme oldu süt ürünleri kestim ama 20 gündür degişim yok sanki arada yine kan var kakada bugün yumurta ve yumurtalı seyler yedim özellikle ben de onu deneyeyim bakalım
Ek gidada korkuyorum met belli olur o zaman herhalde tattiririm bi reaksiyon olacakmi diye bakarim olmazmi kiöyle canım ama dr öyle dediyse sorun yok normalde de arada yeşil oluyor canım ya her yeşil kaka alerji degil tabi
ben bir de tahin helvası cok yiyorum bir de onu deneyecegim zaten 6. 7. ayda kanda cıkar varsa alerji ,sorunlar devam ederse kanda baktırırım şüphelendiğim gıdalaraYumurtayı kestiğim günün akşamına düzeldi canım
12 gün inek sütü bazlı ürünleri kestim düzelir gibi oldu eskiye döndü
kahvaltıda 2 yumurta yediğim ve bazen akşamları menemen de yediğim günlerde hep yeşil yaptı