Çaktırma daha önceden sepete eklemiştim de alıp almamakta kararsızdım. İndirimi görünce şakkk yapıştırdımÇok hızlısın valla ben daha girip bakamadım bile:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaktırma daha önceden sepete eklemiştim de alıp almamakta kararsızdım. İndirimi görünce şakkk yapıştırdımÇok hızlısın valla ben daha girip bakamadım bile:))
Nerden ne aliyorsunuz kizlar heyecanlandimPapatyamaviss son kalan paramı da az önce bahsettiğin indirimle tükettim
iflas bayrağını çektim ay sonuna kadar usul usul oturmam gerekecek
![]()
Muhteşemmmm muhteşemmmmKucuk seylerle mutlu olmak ne iyi degil mi :)
Rica ederim canim ben gordum cvp verdim. Milletten erken davrandim iyi mi![]()
Demir damlasından sonra azıcık şu içirmek işe yaramazmı acaba.Direk siyah çıkan da olabiliyor canım, ben onu buna bağlıyorum . Eğer veriyorsak nemli mendille diş etlerini silmek iyi olabilir
Ah bi bilsem zaten bende de bu yontem patlak verdi. Ne guzel sevinmistim iyi boyle uyuyor diye. Uyuyasi varmis o zaman hanimin.Ben denesem bizimki kendini paralar. Gözünü kapatmaya tahammülü yok. Kendi kendine uyumayı denedim 45 dk banamısın demedi. Nasıl olcak böyle valla bilmiyorum.
H&M’de bir kodla indirim oluyormuş canımNerden ne aliyorsunuz kizlar heyecanlandim![]()
Hesaplianne vardi instada o yayinlamistir buyuk ihtimal kosayim hemen :)H&M’de bir kodla indirim oluyormuş canımPapatyamaviss yazdı biraz öncelerinde
instagramda tutumluanneydi galiba unuttum bile ben de heyecandan bak orda açıklamaları vardı kod almanın
![]()
Evet canım haklısın. Birgün seviniyorum tam güzel uyudu diye ertesi gün yine aynı. Artık bileğim ağırıyor. Memede uyursa şükrediyorum.Ah bi bilsem zaten bende de bu yontem patlak verdi. Ne guzel sevinmistim iyi boyle uyuyor diye. Uyuyasi varmis o zaman hanimin.
Diger uyutmada tutturmadi :)
He kız aynen o, tutumluanne siteydi değil miHesaplianne vardi instada o yayinlamistir buyuk ihtimal kosayim hemen :)
Kartanesi ile olan mevzuda da kimseye soz hakki olsun diye yazmiyorum ama vicdanim el vermeyecek yazmazsambebeginin kasikla yedigini soylerken buyuk insan gibi yemis olamaz zaten bunu anlamak zor degil diye dusunuyorum. Mesela benim çocuk anne diyor. Anne diyor derken buradakiler çıkıp da yok artik demez herhalde. Ses cikarmaya calisirken anne diye arada cikiyor bilincli degil tabi ki. Asil vicdanimin rahat etmedigi nokta Dunya senin etrafinda donuyor dendi. Dunyanin onun etrafinda donmesi lafi beni bile incitti onu dusunemiyorum. Herkese o kadr yardim etmeye calisan biri ki, kendi adima ozellikle uyku egitimi konusunda bana uyku egitmeni gibi yardimci oldu. keske tatsizlik olmasaydi bu duruma gelmeseydi burada ondan ogrenecegimiz daha cok sey vardi cunku daha cok yolun basindaydik :) giderek azaliyoruz ne yazik ki umarim gidenler geri gelirler
![]()
aminnn canım inşallahHaklısın cnm amin inşallah.. özellikle vicdanlı bakıcılarla karşılaştırsın.. canımızdan bir parça emanet edeceğiz onlara..
Çok tatlılar ya bayıldım. Bizim cimcimeye babası aldı bayramlıkları. Elbiseyide çok seviyorum ben ama sıyrılıyor diye hiç elbise almadım.Yetişir canım daha epey var bayrama. 2 güne falan geliyor geneldeBen dün 2 parça bir şey aldım ama bayrama uygun olur mu, olsa da havalar müsait olur mu bilemedim. Yazlık niyetiyle aldım belki bayramda da giyebilir havalar müsait olursa
![]()
Canim doktor bana sidefer icin 6 ayina kdr 4 damla sonra kilo basina dedi bnde 1 ay daha o sekil myiron kullanip kilo basi yapicam insallahBen Myiron kilo başına 1 damla kullanıyorum ama yanlış mı yapıyorum canımSağlık ocağı vegaferon için kilo başına 1 damla demişti. Onu kullanmadık ama bunun için de ben öyle kullanıyordum
Sorunca buraya da yazarmısın canım
Galaktago damla kullanıyorum ben. Bir ara da Humana Still Tee almıştım. Gerçekten işe yarıyor ama inanılmaz şeker var içinde. Kilo alan çok onu kullanarak. Ama tabii ki bebeğimin beslenmesi daha önemli diyenlerdensen bende işe yaradı.Kızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyorneler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
Ben henüz su vermedim hiç, ama işe yarar muhakkakDemir damlasından sonra azıcık şu içirmek işe yaramazmı acaba.
Ay hemen yapıştırayım madem öyle hiç kaçırmam böyle şeyleri teşekkür ederiz![]()
ahhaaaa dimi dimiKuzum ben burda yazılanları okudukça geç dönsün diye dua etmeye başladımkimi bezini bağlatmıyormuş kimi koltuk altına saklanıyormuş falan
böyle iyi gibi şimdilik:))
Papatyamaviss son kalan paramı da az önce bahsettiğin indirimle tükettim
iflas bayrağını çektim ay sonuna kadar usul usul oturmam gerekecek
![]()
Sendenn hizlisii mezardaaa harikasinH&M’de bir kodla indirim oluyormuş canımPapatyamaviss yazdı biraz öncelerinde
instagramda tutumluanneydi galiba unuttum bile ben de heyecandan bak orda açıklamaları vardı kod almanın
![]()
Aynı mayoyu almış annem de kızıma Decathlon danBende tatil moyalarini aldim. Tdk kurumu ve edebiyat hocalarindan uzur. Mayo o :)
T Turtleee B bence91 Bu mayoyu ben de beğendim. Kumaşı da çok güzel. Uv korumalı üstelikDecatlondan aldim. Denemedim ama fiyati uygun diye aldim. Daha pahalilari var yoksa. 1 kere giymeye okadar vermeyim dedim. Valla ben mayo bezde aldim. Icine onu mu giydirecegim tam cozemedim![]()
Kullandiniz mi bana nasip olmadi dahaAynı mayoyu almış annem de kızıma Decathlon dan![]()