Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus kız batıracan beni iyiceahhaaaa dimi dimi
Sendenn hizlisii mezardaaa harikasinbu arada git esinin telden yeni uyelik bi kac patca daha kap
indirim yuzde 10 a dusicek artik
![]()
Çok teşekkür ederizÇok tatlılar ya bayıldım. Bizim cimcimeye babası aldı bayramlıkları. Elbiseyide çok seviyorum ben ama sıyrılıyor diye hiç elbise almadım.
Kırmızı mıDemirden sora bizimkinin de rengi degismedi ama o kirmizi igrenc bi sivi ya yaptiginde bezinde cikmis oluyor kirmizi kirmizi bi tuhaf
Cok tesekkür ederim gercekten beslenmesi daha önemli. Hoş doğuma 20 kilo alarak girdim 8 gitti 12 kaldı ama ne yapayım böyle de cok üzülüyorumGalaktago damla kullanıyorum ben. Bir ara da Humana Still Tee almıştım. Gerçekten işe yarıyor ama inanılmaz şeker var içinde. Kilo alan çok onu kullanarak. Ama tabii ki bebeğimin beslenmesi daha önemli diyenlerdensen bende işe yaradı.
Jokerdeki malt iceceginde seker yok canim bi bak istersen yeni cikti , malt guzel sut yapiyor ve boll bol emzir istiyosan yapisik ikiz gibi gez benim asil oyle artti ki ilk aylarda 3 4 gune bir mama veriyodum sutim az agliyo vs doymuyo diye megersem doymaktan degil sadece beni istiyormus 1bucuk ay wc bile gitmedim aaatlerce hep gogsumdeydi simdi masaallh var 2900 dogdu 8bucuk civarlarıolmustur 4bucuk ayligiz , psikolojini doymuy9 sutum yok diye kodlama , sagiyorsan sagma benden 10 ml bile cikmazdi cok uzun bi sureCok tesekkür ederim gercekten beslenmesi daha önemli. Hoş doğuma 20 kilo alarak girdim 8 gitti 12 kaldı ama ne yapayım böyle de cok üzülüyorum
O yine iyiymiş bizimki 6:30du uyanma saati bu aralar 4:30-5 e geriledi erken de yatmıyor nasıl bu kadar uykusuz kalabiliyor şaşırEvet kuzum ya gecmesi valla yarin goturcem bende ❤Oyy kıyamam kuzuya sıcaktan olmuş olabilir mi terliyorsa orasıBen de benzer durumlarda Mustela Stelatopia kullanıyorum, poposunda bu tarz pişik gibi olunca da hametan kullanıyorum. Geçiyor ama. Sizinki geçmediyse bir doktora görünün canım. Kuzuların derileri süt gibi halen çok hassas
![]()
Doktor 10 günde 170 gram almış ac kalmıs cocuk dedi mamaya başlattı cok üzgünüm. Oysaki ağladığı an emzirdim her an göğsümde gezdim ama yetmemişJokerdeki malt iceceginde seker yok canim bi bak istersen yeni cikti , malt guzel sut yapiyor ve boll bol emzir istiyosan yapisik ikiz gibi gez benim asil oyle artti ki ilk aylarda 3 4 gune bir mama veriyodum sutim az agliyo vs doymuyo diye megersem doymaktan degil sadece beni istiyormus 1bucuk ay wc bile gitmedim aaatlerce hep gogsumdeydi simdi masaallh var 2900 dogdu 8bucuk civarlarıolmustur 4bucuk ayligiz , psikolojini doymuy9 sutum yok diye kodlama , sagiyorsan sagma benden 10 ml bile cikmazdi cok uzun bi sure
Bebisin hayırlı olsun Bende ne yaptıysam sutumu artıramadım hatta kesildi kesilecek duruma çok geldim arttırmanın tek yolu gerçektende bol bol emzirmek ek olarak bana yarayan milkplus ve vitamalt oldu bi dene derimKızlar merhaba, ben de nisan annesiyim. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsün. Benim sıkıntım şu. Sütüm yetmiyorneler yapabilirim? Tecrğbelerinize güveniyorum
E benimde 3200 bile yoktu 10 gunde , ki ilk etapta 200 300 verip aliyolar eger dogum kilosu ustune 170 ise gayet iyiDoktor 10 günde 170 gram almış ac kalmıs cocuk dedi mamaya başlattı cok üzgünüm. Oysaki ağladığı an emzirdim her an göğsümde gezdim ama yetmemiş![]()
Kiz hesabini bilen anne ,Yaaa kızlar tutumlu anne indirimini ben bulamadım![]()
Haftaya kullanacağız canım inşallahKullandiniz mi bana nasip olmadi daha
Aya vurduğumuzda yarım kg yu geçiyor aslında, bu ay itibariyle normal dedi tüm doktorlarımızDoktor 10 günde 170 gram almış ac kalmıs cocuk dedi mamaya başlattı cok üzgünüm. Oysaki ağladığı an emzirdim her an göğsümde gezdim ama yetmemiş![]()
Benim bebeğim çok daha az alıyor. Geçen ay 300 gr aldı mesela. İlk aylarında da ortalamanın altındaydı. Önemli olan sağlıklı olması. Kendini yıpratma. Ben mama vermedim çünkü bebeğim emiyor ve doyuyor. Daha fazla vermeye çalışsam içemiyor kusuyor. Bünye meselesi biraz da. Doktorun öyle söylemesi de senin modunu düşürmüş bence. Kendine inan ve arkadaşların da dediği gibi bol bol emzirDoktor 10 günde 170 gram almış ac kalmıs cocuk dedi mamaya başlattı cok üzgünüm. Oysaki ağladığı an emzirdim her an göğsümde gezdim ama yetmemiş![]()
Evet ya çok şirin. Gerçekten çok incesin teşekkür ederim düşünüp önerdiğin için.
Tatil için gün sayıyorum. Allah içine sindirsin. İnşallah sorunsuz geçer.Kızlar Cumartesi gece yola çıkıyoruz. Deniz-güneş-kum![]()
En korktuğum kısmı yolculuk çünkü bir şehir dışı maceramız oldu yaklaşık 5 saatlik yolda 5 dk durmadı ağladı uyumadı
Bu sebeple gece uyuduktan sonra yola çıkalım dedik ama umarım yolda uyanıp da aynı senaryoyu yaşatmaz bize. Onun haricinde heyecanlıyım. Kızımla ilk tatilimiz. Denizle havuzla ilk tanışması olacak. Sevecek mi çok merak ediyorum
Güneş kremi Mustela nın +50 faktör aldım. Bizim kızı 100 faktör olsa anca korur süt gibi
Kendisine Casper diyoruz aramızda
![]()