2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hanimlar nasilsiniz nasil geçiyor hamilelikleriniz.benim cok bulantili ve istah sifir ne zaman a kadar surer acaba istah acilmasi icin ne yapabilirim

Merhaba kızlar. Bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Şafak bekler gibi bekledik sonunda geldi. :)
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş. Minik bir insan olmuş artık. İlk gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük sadece. Bugün duyduk da elhamdülillah.3 hafta sonrasına randevu verdi doktorum.
Mide ağrılarım için de şurup verdi. Bakalım inşallah faydası olur.

Merhaba kızlar. Bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Şafak bekler gibi bekledik sonunda geldi. :)
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş. Minik bir insan olmuş artık. İlk gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük sadece. Bugün duyduk da elhamdülillah.3 hafta sonrasına randevu verdi doktorum.
Gözün aydın canım. Maşallah miniğine :nazar:

Merhaba hanimlar nasilsiniz nasil geçiyor hamilelikleriniz.benim cok bulantili ve istah sifir ne zaman a kadar surer acaba istah acilmasi icin ne yapabilirim
Benim çok bulantım olmadı ama olanlar da zamanla geçtiğini söylediler. İlk 3 ay bitince genelde normale dönülüyor

Hayatımdan bezdirdi beni o kusmalar bulantılar:( özellikle bu hafta iyice zorlandım.iki gündür mahvoldum.insallah geçecek bir iki haftaya.mecbur sabredecez.

Cok sukur iyi olması ne guzel ❣ mıde sırubu banada verdı daha almadım ama sanırım doguma kadar kullanılcak son aylar sankı daha kotu yanma oluyor

Bu beşiğin tatlışlığı :KK68:

Eklentiler

• IMG_7155.webp
    IMG_7155.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 77
canım benim 12. haftanın sonralarında azaldı bir iki gündür rahatım şükür
darısı sana olsun

canım benim maşallah miniğine her gittiğimizde biraz daha büyüyorlar maşallah

10.ncu haftamın dolduğu gün, o son gün zordu bende. Ertesi gün itibariyle normalleşmeye başladım. Hala halsizlik var ama . 1 ay daha da devam edermiş. Az kaldı sık dişini kuzum

Başucuma küçük bir beşik alacağım Ama odasına çocuk odası takımı düşünüyorum . Bebek odaları çok kullanışlı gelmiyor bana . Vivense ürünleri güzel görünüyor. Ancak onları da inceleme imkanı yok. Bakalım:işsiz:
bende chıcconun anne yanı hosuma gıdıyo ama gereksız pahalı geliyor bana :KK70: sepet beşik falan dansa daha az yer kaplıcak daha sade ve kaldırdıgımda da yer kaplamıcak olan bırsey tercıh etmeyı dusunuyorum şuanlık bu favorı lıstemde kolayca katlanıp da tasınıyor Annemler uzak oldugunda kalmaya gıtsem bıle cok rahat götürülebilir :KK70:ve uygunnn :D

Eklentiler

• Adsız3.webp
    Adsız3.webp
    16 KB · Görüntüleme: 76
  • Adsız1.webp
    Adsız1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 65
bende chıcconun anne yanı hosuma gıdıyo ama gereksız pahalı geliyor bana :KK70: sepet beşik falan dansa daha az yer kaplıcak daha sade ve kaldırdıgımda da yer kaplamıcak olan bırsey tercıh etmeyı dusunuyorum şuanlık bu favorı lıstemde kolayca katlanıp da tasınıyor Annemler uzak oldugunda kalmaya gıtsem bıle cok rahat götürülebilir :KK70:ve uygunnn :KK70:
Koca acılan karyoladan uzak durun bence gereksız yer kaplıyor agır kocaman tasınması zor ( park yatak aldık bıde kolay tasınsın dıye ) ınsaAllah bu cocugum azcık yatsın ondan sonra kendı ellerımle parcalıcam onu

Koca acılan karyoladan uzak durun bence gereksız yer kaplıyor agır kocaman tasınması zor ( park yatak aldık bıde kolay tasınsın dıye ) ınsaAllah bu cocugum azcık yatsın ondan sonra kendı ellerımle parcalıcam onu
bende karsıyım valla buyuyen besıklere olabıldıgınce gereksız yer kaplayan birşey park beşik bende düşündüm ilk önce ama renklerı falan bazılarının hosuma gıtmedı esımde ılerde rahat edersın dıyo hem oyun parkı olarak kullanırsın koyarsın ıcıne ama bılemedım oda yapmak ıstıyorum güzelce de bakalım :)

bende karsıyım valla buyuyen besıklere olabıldıgınce gereksız yer kaplayan birşey park beşik bende düşündüm ilk önce ama renklerı falan bazılarının hosuma gıtmedı esımde ılerde rahat edersın dıyo hem oyun parkı olarak kullanırsın koyarsın ıcıne ama bılemedım oda yapmak ıstıyorum güzelce de bakalım :)
Canım park yatak gıbı tasıman besıkler cıkmış cok hoş onlara bak istersen :) ama parl yatak ılerleryen yaslar ıçin daha ıygun kendı kapıdan cıkıyor
Benım kuzım karyoladan yere yapıstı ınmek ısterken 1yas gıbı ondan sonra aldık kapıya alıstırdık

Başucuma küçük bir beşik alacağım Ama odasına çocuk odası takımı düşünüyorum . Bebek odaları çok kullanışlı gelmiyor bana . Vivense ürünleri güzel görünüyor. Ancak onları da inceleme imkanı yok. Bakalım:işsiz:
Bebek odası şeklinde bakıyorum bende evimiz 2+1 ama evlenirken küçük odasına eşya almadık ıvır zıvır koyduk şimdi de gardıropu oraya aldık yatak odamız ferahlasın diye, halbuki orası bebek odası olacaktı şimdi gardırop, ütü masası çamaşır askısı patates soğan kaplarıyla dolu bile :( yatak odam geniş anne baba koltuğu falan var onları kaldırıp 6-7 ay kadar aynı odada yatacağız bebişle ama sonra küçük odama bebek odası yapacağım

Canım park yatak gıbı tasıman besıkler cıkmış cok hoş onlara bak istersen :) ama parl yatak ılerleryen yaslar ıçin daha ıygun kendı kapıdan cıkıyor
Benım kuzım karyoladan yere yapıstı ınmek ısterken 1yas gıbı ondan sonra aldık kapıya alıstırdık
benimde işte aklıma o geliyor ama şuan asırı kararsızım :D

Back
X