Yok d vitaminidecavit bir multivitamın hapı canım senin içtiğin demir için bi damla sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok d vitaminidecavit bir multivitamın hapı canım senin içtiğin demir için bi damla sanırım
Gözün aydın canım. Maşallah miniğineMerhaba kızlar. Bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Şafak bekler gibi bekledik sonunda geldi. :)
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş. Minik bir insan olmuş artık. İlk gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük sadece. Bugün duyduk da elhamdülillah.3 hafta sonrasına randevu verdi doktorum.
Mide ağrılarım için de şurup verdi. Bakalım inşallah faydası olur.
Benim çok bulantım olmadı ama olanlar da zamanla geçtiğini söylediler. İlk 3 ay bitince genelde normale dönülüyorMerhaba hanimlar nasilsiniz nasil geçiyor hamilelikleriniz.benim cok bulantili ve istah sifir ne zaman a kadar surer acaba istah acilmasi icin ne yapabilirim
Merhaba hanimlar nasilsiniz nasil geçiyor hamilelikleriniz.benim cok bulantili ve istah sifir ne zaman a kadar surer acaba istah acilmasi icin ne yapabilirim
Cok sukur iyi olması ne guzel ❣ mıde sırubu banada verdı daha almadım ama sanırım doguma kadar kullanılcak son aylar sankı daha kotu yanma oluyorMerhaba kızlar. Bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Şafak bekler gibi bekledik sonunda geldi. :)
Çok şükür bebeğim gayet iyiymiş. Minik bir insan olmuş artık. İlk gittiğimizde kalp atışlarını görmüştük sadece. Bugün duyduk da elhamdülillah.3 hafta sonrasına randevu verdi doktorum.
canım benim 12. haftanın sonralarında azaldı bir iki gündür rahatım şükürMerhaba hanimlar nasilsiniz nasil geçiyor hamilelikleriniz.benim cok bulantili ve istah sifir ne zaman a kadar surer acaba istah acilmasi icin ne yapabilirim
Merhaba kızlar. Bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Şafak bekler gibi bekledik sonunda geldi. :)
10.ncu haftamın dolduğu gün, o son gün zordu bende. Ertesi gün itibariyle normalleşmeye başladım. Hala halsizlik var ama . 1 ay daha da devam edermiş. Az kaldı sık dişini kuzumMerhaba hanimlar nasilsiniz nasil geçiyor hamilelikleriniz.benim cok bulantili ve istah sifir ne zaman a kadar surer acaba istah acilmasi icin ne yapabilirim
Başucuma küçük bir beşik alacağım Ama odasına çocuk odası takımı düşünüyorum . Bebek odaları çok kullanışlı gelmiyor bana . Vivense ürünleri güzel görünüyor. Ancak onları da inceleme imkanı yok. BakalımBu beşiğin tatlışlığı![]()
Benimki tup bebek canim 5.gun embriyosuydu5.haftada keseyi gördüm canım 5+5 te kalp atışı görüldü ama bu kişiden kişiye değişir geç döllenme vs gibi
bende chıcconun anne yanı hosuma gıdıyo ama gereksız pahalı geliyor banaBaşucuma küçük bir beşik alacağım Ama odasına çocuk odası takımı düşünüyorum . Bebek odaları çok kullanışlı gelmiyor bana . Vivense ürünleri güzel görünüyor. Ancak onları da inceleme imkanı yok. Bakalım![]()
Koca acılan karyoladan uzak durun bence gereksız yer kaplıyor agır kocaman tasınması zor ( park yatak aldık bıde kolay tasınsın dıye ) ınsaAllah bu cocugum azcık yatsın ondan sonra kendı ellerımle parcalıcam onubende chıcconun anne yanı hosuma gıdıyo ama gereksız pahalı geliyor banasepet beşik falan dansa daha az yer kaplıcak daha sade ve kaldırdıgımda da yer kaplamıcak olan bırsey tercıh etmeyı dusunuyorum şuanlık bu favorı lıstemde kolayca katlanıp da tasınıyor Annemler uzak oldugunda kalmaya gıtsem bıle cok rahat götürülebilir
ve uygunnn
![]()
bende karsıyım valla buyuyen besıklere olabıldıgınce gereksız yer kaplayan birşey park beşik bende düşündüm ilk önce ama renklerı falan bazılarının hosuma gıtmedı esımde ılerde rahat edersın dıyo hem oyun parkı olarak kullanırsın koyarsın ıcıne ama bılemedım oda yapmak ıstıyorum güzelce de bakalım :)Koca acılan karyoladan uzak durun bence gereksız yer kaplıyor agır kocaman tasınması zor ( park yatak aldık bıde kolay tasınsın dıye ) ınsaAllah bu cocugum azcık yatsın ondan sonra kendı ellerımle parcalıcam onu
Canım park yatak gıbı tasıman besıkler cıkmış cok hoş onlara bak istersen :) ama parl yatak ılerleryen yaslar ıçin daha ıygun kendı kapıdan cıkıyorbende karsıyım valla buyuyen besıklere olabıldıgınce gereksız yer kaplayan birşey park beşik bende düşündüm ilk önce ama renklerı falan bazılarının hosuma gıtmedı esımde ılerde rahat edersın dıyo hem oyun parkı olarak kullanırsın koyarsın ıcıne ama bılemedım oda yapmak ıstıyorum güzelce de bakalım :)
Bebek odası şeklinde bakıyorum bende evimiz 2+1 ama evlenirken küçük odasına eşya almadık ıvır zıvır koyduk şimdi de gardıropu oraya aldık yatak odamız ferahlasın diye, halbuki orası bebek odası olacaktı şimdi gardırop, ütü masası çamaşır askısı patates soğan kaplarıyla dolu bileBaşucuma küçük bir beşik alacağım Ama odasına çocuk odası takımı düşünüyorum . Bebek odaları çok kullanışlı gelmiyor bana . Vivense ürünleri güzel görünüyor. Ancak onları da inceleme imkanı yok. Bakalım![]()
benimde işte aklıma o geliyor ama şuan asırı kararsızımCanım park yatak gıbı tasıman besıkler cıkmış cok hoş onlara bak istersen :) ama parl yatak ılerleryen yaslar ıçin daha ıygun kendı kapıdan cıkıyor
Benım kuzım karyoladan yere yapıstı ınmek ısterken 1yas gıbı ondan sonra aldık kapıya alıstırdık
Secenekler cok sanırım gonlune gore bulursun :)benimde işte aklıma o geliyor ama şuan asırı kararsızım![]()