2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bende yedıklerımı en azından bebege faydalı seyler olarak secmeye calısyorum ama bakalım yanıen azından ara oğunlerde yedıklerımı

Arkadaşlar merhaba. Bugün doktorumun asistanına da yazdım doktor beye sorup döneyim dedi..
Endişem şu; sabahları uyandığımda göbeğimin sağı ya da solu şiş oluyor. Ve o şiş olan yerde sertlik oluyor. Hani bebek büyük desem orada toplanıyo derdim ama bu kadarcık bebek nasıl toplansın orada? Yataktan kalkınca düzeliyor. Aranızda hiç böyle bi şey yaşayan var mı? Şu an 15+5 hamileyim. Nedense korktum

Öyle kuzum derdi veren allah dermaninida verir. doktorun dedigi gibi olmaz insallah da rahat bi hamilelik geçirirsin allah yar ve yardimcin olsun su gibi geçsin zamanlarimiz allahm kucamiza sagsalim sagliklica alacagimiz günleri nasip etsin

amın arkadasım amın hepımızın ınsallah

Hadi yaaa... çok merak ediyorım cidden:) eşim bilmek istemiyormuşta ben dayanamam valla söylerim ögrenince
Perş günü devlete gideceğim 14+1 olacağım Perş gunu bakalım söylecek mi söylemezse 10 Ağustos’taki özeldeki randevuya inşaallah

Selam kızlar
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Ben de ara ara var dün 1 saat yürüyünce çok ağrıdı birde hapşırınca sancı giriyor.

Selam kızlar
Kasık ağrılarınız devam ediyor mu?
Ben de ara ara var dün 1 saat yürüyünce çok ağrıdı birde hapşırınca sancı giriyor.
Benim de devam ediyor canım özellikle ani kalktığımda hapşırdığımda wc de zorlandığımda falan oluyor bazen korkuyorum ama bazende ya şimdide hapşırdım neden acımadı kasığım falan diye kafama taktığım da oluyor

İnşallah kötü birşey yoktur kuzum bende öyle bir sıkıntı yok ama
Bu arada deniZli merkezden mi hangi doktora gidiyorsun

haklısın o vakit...

İnşallah kötü birşey yoktur kuzum bende öyle bir sıkıntı yok ama
Bu arada deniZli merkezden mi hangi doktora gidiyorsun

Sağlık hast.de Yunus Aydın'a gidiyorum.
Magnezyum eksikliğinden dedi. İlaç verdi ve günde 4-5 sade maden suyu içmemi söyledi.. Sen de mi Denizli'desin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…