bu ürün karbonat ve oksit formda, emilimi düşük olduğu için biraz yüksek doz içeriyor. günde 3 kere de bana çok fazla geldi. muhakkak doktor daha iyi bilir ama eşimin migren sorunundan kaynaklı magnezyum konusunu biraz okumuştum. önerilen sitrat form, gece yatarken ve 200-400 mg şeklinde. biz ikimiz de bu şekilde kullanıyoruz, hem çok güzel uyutuyor hem kramp ve ağrıları engelliyor.
12. Haftada özeldeki doktorum kıza benziyor dedi ama hemen cümlesini değiştirdi sonra bu haftalarda hepsi kıza benziyor zaten falan dedi çok kaale almadım desem de kız diye çıktı ya bi kere ağzından şimdi erkek dese hayır ya erkek değildir bi daha bakın derim :)))
Acikcasi bukadar erken beklemiyordum ilk gebelikte 7den sonra baslamisti sanirim .. 1 ay omce dr gaviscon yazmisti ama almamistim birdaha yazdircam artik belki ise yarar
Arkadaşım ben hamileliğimin en başından beri bu dertten muzdaribim hiçbir şey bana fayda etmedi umarım sana eder. Gastroenterelojiye yönlendirdi beni doktorum belki onlar etkili bişey verebilir diye henüz gidemedim
Arkadaşım ben hamileliğimin en başından beri bu dertten muzdaribim hiçbir şey bana fayda etmedi umarım sana eder. Gastroenterelojiye yönlendirdi beni doktorum belki onlar etkili bişey verebilir diye henüz gidemedim
Yani benim zaten çok kabızlıkla ilgili bi problemim yoktu, hiçbi zaman da olmadı. Hamilelik dönemimde sadece bazen 2 günde tuvalete çıktığım olurdu bi kaç kere oldu o da. Şimdi daha da çok çalıştırdı
Bulantım dün migrenim tutmuştu ondan sanırım, bi daha bulanmadı çünkü.
Evet, benim de kramplarıma iyi geldi. Ben yatmadan önce de değil; günde 3 tane içiyorum düşün!
Bulantın migren kaynaklı olabilir o zaman canım tabi 3 tane içtiğin için seninki ishal boyutuna gelmişama o ilacı içtiğin sürece oluyor ben sabah akşam suda eritilenden içiyordum eğer tablet kullanıyorsan Dr una sor birde onu dene istersen belki daha rahat olursun