2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ne güzel açıklama yapmışsın Valla ağzına sağlık :)
Doktorumu arayacağım artık, olmadı dozu düşürelim dediğin gibi

Bana da 11+5 de kıza benziyor dedi aynı seyi söyledi bu haftalar çok yanıltıcı diye bakalım nolcak

Kızlar oğlum olacak yazın bize de bir erkek şükür sağlıklı çok korkmuştum bi kaç gündür sürekli aynı yerde duruyordu herşey yolunda

Acikcasi bukadar erken beklemiyordum ilk gebelikte 7den sonra baslamisti sanirim .. 1 ay omce dr gaviscon yazmisti ama almamistim birdaha yazdircam artik belki ise yarar
Arkadaşım ben hamileliğimin en başından beri bu dertten muzdaribim hiçbir şey bana fayda etmedi umarım sana eder. Gastroenterelojiye yönlendirdi beni doktorum belki onlar etkili bişey verebilir diye henüz gidemedim

Arkadaşım ben hamileliğimin en başından beri bu dertten muzdaribim hiçbir şey bana fayda etmedi umarım sana eder. Gastroenterelojiye yönlendirdi beni doktorum belki onlar etkili bişey verebilir diye henüz gidemedim
Ilk olarak gaviscon veriyolar doktorun vermedi mi

Bulantın migren kaynaklı olabilir o zaman canım tabi 3 tane içtiğin için seninki ishal boyutuna gelmişama o ilacı içtiğin sürece oluyor ben sabah akşam suda eritilenden içiyordum eğer tablet kullanıyorsan Dr una sor birde onu dene istersen belki daha rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…