Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vallahi özleniyor benimde 28 gün olacak arada düştüm diye gittim ama dr öyle ayrıntılı bakmadı bir kalp atışı var korma dedi 2-3 dk sürdü çünkü araya sıkıştırmıştı bizi
Hayırlı uğurlu olsun canım kızın aramızda 1 gün var bayada büyüdüler artık keain diyor drlar sağlıkla gelsin prensesiniz Papatyalardaguzel
canım hayırlı olsun kızın
Hayırlı uğurlu olsun canım kızın aramızda 1 gün var bayada büyüdüler artık keain diyor drlar sağlıkla gelsin prensesiniz Papatyalardaguzel
canım hayırlı olsun kızın
Hayırlı olsun kız olmasını istiyordunuz sanırım bir oğlunuz vardı öyle hatırlıyorum. Gönlünüzce olur inşallah ben 15. haftada gittiğimde net göstermişti sizin de 16+ larda şuan sanırım . Eğer bacak arasını net gördüyse değişmez sanırım.
Hayırlı olsun kız olmasını istiyordunuz sanırım bir oğlunuz vardı öyle hatırlıyorum. Gönlünüzce olur inşallah ben 15. haftada gittiğimde net göstermişti sizin de 16+ larda şuan sanırım . Eğer bacak arasını net gördüyse değişmez sanırım.
Çok teşekkür ederim. Bir oğlum vardı hep bir kızım olsun istemiştim. Pazartesi gittiğimde göstermedi doktor kıza benziyor dedi. Bugün ise kız dedi. İnşallah net görmüştür. :)