2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 12. haftada doktor bebeğime erkek demişti. Pazartesi gittim göstermedi bir türlü bugün yine gittim kız dedi:KK71::KK71:
Değişmez artık değil mi :KK53:
Yaaa gercektenmi ne demistim ama son yolladigin fotoda bu kız gibi diye inşallah yanlış görmemiştir canım kendim gibi sevindim :KK36:

vallahi özleniyor benimde 28 gün olacak arada düştüm diye gittim ama dr öyle ayrıntılı bakmadı bir kalp atışı var korma dedi 2-3 dk sürdü çünkü araya sıkıştırmıştı bizi
olsun canım 1 dk bile olsa gözlerimizle sağlıklı sıhhatli olmalarını görmek duymak yetiyor valla :KK200:

Kızlar 12. haftada doktor bebeğime erkek demişti. Pazartesi gittim göstermedi bir türlü bugün yine gittim kız dedi:KK71::KK71:
Değişmez artık değil mi :KK53:
Hayırlı olsun kız olmasını istiyordunuz sanırım bir oğlunuz vardı öyle hatırlıyorum. Gönlünüzce olur inşallah ben 15. haftada gittiğimde net göstermişti sizin de 16+ larda şuan sanırım . Eğer bacak arasını net gördüyse değişmez sanırım.

Kızlar sayfalar çok birikmiş okuyamadım hepsini herkes iyidir umarım.

Dünkü kontrolde bizim zibidi kitlemiş bacakları açmadı :KK70: 20dk uğraştık ama inat etti göstermedi. Haftaya şanşımızı tekrar deneyeceğiz bakalım :)))
canım bende senden haber bekliyordum demek göstermedi haaa haftaya bekliyoruz güzel haberlerini

Hayırlı olsun kız olmasını istiyordunuz sanırım bir oğlunuz vardı öyle hatırlıyorum. Gönlünüzce olur inşallah ben 15. haftada gittiğimde net göstermişti sizin de 16+ larda şuan sanırım . Eğer bacak arasını net gördüyse değişmez sanırım.
Çok teşekkür ederim. Bir oğlum vardı hep bir kızım olsun istemiştim. Pazartesi gittiğimde göstermedi doktor kıza benziyor dedi. Bugün ise kız dedi. İnşallah net görmüştür. :)

Back
X