2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah kuzuma:nazar:
darisi bana ve benim gibi bkleyelere inşa))))
Cnim düne göre daha iyi ama kan değerleri düşmüyor.ve tekrar bu akşam üstü filmleri cekilecekti karin sisligide inmeye başlamış cok şükür.Cnim güzel dostluğun içinde ayiriyetten çok teşekkür ederim Arkadasim:KK74:Tabi burda yegenime dua eden ve güzel dileklerinde bulunan tüm arkadaslarada teşekkür ediyorum iyiki varsiniz:KK36::KK200:

Rabbim annesine ve babasına bağışlasın saglikla
Bende raporu aldım ayrıntılı ultrasonun ona balkiyirum tıbbi terimleri arastiriyorum nelere bakılmış diye

Ne demek epeyidir tanışıyoruz ve meleklerimiz birer mucize bizler için şükürler olsun nasipte donemdasta olmak varmış

Canım bana gece kramp girdi. Eşim bağırtıma uyandı ne kötüydü ya geçmedi bide o kadar uzun sürdü ki resmen alt baldırımdaki kas gerildi dokunamadık bile... 3-4 gün yürümekte zorlandım. Hani spor yaparsın her yerin ağrır ya o bacağım öyle oldu . Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden. Bol yoğurt ve süt tüket. O geceden sonra hemen hemen her akşam eşim muzlu ballı süt içiriyor bana çok şükür olmadı bi daha..

Offf çok fena yaa aklım çıktı. Bi de ben bakamıyorum kramp görüntüsüne kötü oluyorum. Bi süredir süt içmeyi kesmiştim. Tekrar başlayayım canım çok sağol

Ben ilçede görev yapıyorum canım, il merkezinde değilim. 1 saat gidiyorum, 1 saat dönüyorum, merkeze uzak malesef okulum. O yüzden bütün derslerimi 3 güne falan toplattıracağım, yarım gün yapmam yani. Yaparsam her gün gitmek zorunda kalırım. Annem bakarsa da 3 gün bakacak işte, o yüzden çok yük de olmaz anneme diye düşünüyorum :)
Mantikli kuzum erken bile ciksan okadar yolda kiymeti kalmicak

Ya canım ben de baby plus göğüs pompası alacaktım. Elektronik olduğu için servis garantisi bitmesin diye doğuma yakın alırım dedim. 150 tlydi 250 tl olmuş! Dolar zammı gelir anlarımda bunun bedeli her zaman tüketiciden çıkmamalı. Bazı firmalar var fiyatlarını yükseltmek yerine kâr marjlarından kıstılar fiyat değişikliğine gitmeyen yerler var. Krizi fırsata çevirmek lazım. Tüketicileri başka markalara başka mağazalara yönlendirmekten başka bir şey değil bu.. sen mutlaka n11 de beşik bak canım mağazalara bakma. Keşke baby plus e bebek markası olmasaydı da onu da N11den falan alırdım
Haklisin kuzum daha önce hiç böyle degildi fiyatlar neyse ooo gittikce fiyat düşerdi daha üst modelleri çiktigi için maşallah şimdi yarışıyorlar fiyatta bir gecede 200tl yAzik gunah ayni besik hepsi buradada 730tl guvene biliriz dimi ayni urun gelir gorunurde markasi goruntusu ayni ama

Canım sen tahterevalli dışında marka alma benim beşiğimde tahterevalli. Hepsiburada yı ben hiç sevmiyorum bana N11 daha güvenli geliyor
Valla internetten hiç alisveris yapmadik magazada gorup begenmeyle yaptik onlarda en fazla 100tl lik ürün insan sanalada pek guvenemiyor ama. Bunlar bilindik site olunca korkmuyorsun ama
Yinede bi tereddut olusuyor

İyi düşün canım. Anne karnı kapalı bir kutu %100 belli olmayabiliyor. Böbreği geçtim doktor normal usg de ayrıntılı usgde bile cinsiyette hata yapabiliyor düşün artık. Sen doktorunla görüş eğer imkanın varsa başka bir yerde yine ayrıntılıya gir. Muhtemelen genişleme varsa da doğumdan hemen sonra takibi yapılır ve sorunların önüne geçilir. Doktor biraz olumsuz konuşmuş ama bu nadir rastlanan bir şey değil ki zaten.
Sağol canım olumlu yorumların için yarın kendi doktoruma gidicem sabahtan daha net birşey der belki. Ona göre birseyler dusuncem. Benim halam böbrek yetmezliği yasadi sıkıntılarini yakından gördüğüm ve genetik yatkınlık olduğu için ürktüm doğrusu ama herşey nasip bir yerde de yanılma payı da olabilir olan hastalık gecedebilir tabi. Sağlık konusunda sinanmayiz inşallah bebislerimiz sağlıkla gelsin bize.

İ
bendede cikti toksoplazma en basta tekrar test yapildi bi sorun cikmadi sukur onceden gecirmissin hamilelik sirasinda degil dedi sendede cikmaz insallah ferah tut kalbini
insallah canım yarın belli olcak bakalım enfeksiyon kaynaklı mı. Hamileliğin basında yapılmıştı test sorun yoktu

Valla internetten hiç alisveris yapmadik magazada gorup begenmeyle yaptik onlarda en fazla 100tl lik ürün insan sanalada pek guvenemiyor ama. Bunlar bilindik site olunca korkmuyorsun ama
Yinede bi tereddut olusuyor
Canım ben n11den aldım bir çok ürünümü beşiğimi de ordan aldım. Dört dörtlük gönderdiler. N11 ilkebebeden aldım ben tavsiye ederim. Hatta e bebek mağazasından bebek arabamızı almaya gittik ellerinde kalmamıştı ürünü göremedik ve onlar bile adresimize gönderdiler bebek arabasını :))) Prensesmila instagram sayfama bak benim aldığım eşyaların %90ı internetten ama çok araştırıp alıyorum o yüzden hiç bir sorun yaşamadım.

Haklisin kuzum daha önce hiç böyle degildi fiyatlar neyse ooo gittikce fiyat düşerdi daha üst modelleri çiktigi için maşallah şimdi yarışıyorlar fiyatta bir gecede 200tl yAzik gunah ayni besik hepsi buradada 730tl guvene biliriz dimi ayni urun gelir gorunurde markasi goruntusu ayni ama
Canım valla dediğim gibi ben satıcıyı da ürünü de çok düşünüp çok araştırıp aldım. O yüzden kendi aldığım yerler dışında bir tavsiyede bulunamıyorum :/ hepsiburada dan hiç alışveriş yapmadım çünkü çok şikayet var ilgisiz olduklarıyla alakalı..

benım gıdecegım hastane 23 haftadan sonra almıyoruz dedı 24 e kadar yapılıyor da dıyorlar degısıyor en guzeli 22 hafta ama , devlette sıra bulmakta da zor ama evet eslerı genelde hıcbı hastane almıyor.Bende rastgeke bursada bı hastane buldum 175 tl yapıyormus. Yanı a dan z ye herseyıne bakıyorlar.Tüm organlarına tek tek ıncelenıyor beyın kalp bobrek mıde el ayak ıce donuk mu sıkıntı varmı parmaklar beyın lobları kıst vs sıkıntı varmı bobreklerde buyume var mı bagırsaklar kalp odacıkları delık vs var mı yuz bulguları yarık dudak vs herhangı bır anomalı bulgusu var mı yokmu pşesanta durumu su durumu .. bende henuz gırmedım cuma gırıcem ama bunlar genel olarak bakılıyormus canım o yuzden bunun onemlı oldgunu dusunuyorum. İkili ve uclu test yaptırmadık.Tedavı olasılıgı olmadıgı ıcın ama bunda bır skıntı varsa onlem alınabılıyor inşallah bebişelerimiz sağlıklan buyuyorlardır ıcımızde AMın :)
Kuzum merhaba ben senden tavsiye istemiştim sonra bir daha yazamadım ben bugün doruk Yıldırım’da ayrıntılıya girdim Emine yetgin di doktorum 175 tl idi acaba sende mi oraya gidecektin inegöldesin gerçi bilmiyorum ama ben doktora cd veriyorsunuz değil mi diye sorduğumda siz sadece cd için geldiniz herhalde deyip beni tersledi ve 10 dk baktı sadece bebiş iyiydi şükür ama doktorun despot ve kibirli tavrı hiç hoşuma gitmedi soru soruyorum ama cevap verecek mi meçhul gibi eğer doruk Yıldırım’a gideceksen Emine yetgin i tavsiye etmem kuzum haberin olsun mimiksiz ve zoraki iş yapan doktorları hiç sevmiyorum

Kızlar dün öğleden sonra tetanoz aşımın ilk dozunu oldum. Akşam yatmadan midem kötüydü afedersiniz hep çıkardım. Gece de 3 defa mide bulantısı yaşayıp uyandım ve çıkardım. Midemde 1 damla su durmuyor. Çok susadım ve halsizim. Acaba üşüttüm mü yoksa aşı yüzünden mi bilmiyorum. Sabah etken olduğu için de doktoruma yazamadım.

Kızlar dün öğleden sonra tetanoz aşımın ilk dozunu oldum. Akşam yatmadan midem kötüydü afedersiniz hep çıkardım. Gece de 3 defa mide bulantısı yaşayıp uyandım ve çıkardım. Midemde 1 damla su durmuyor. Çok susadım ve halsizim. Acaba üşüttüm mü yoksa aşı yüzünden mi bilmiyorum. Sabah etken olduğu için de doktoruma yazamadım.

Günaydın aşının etkileri olabiliyor bende aşıdan bir gün sonra grip oldum boğaz ağrısı burun akıntısı halsizlik hafif ateş hatta geçmiş olsun.Meyve yiyin bol bol ve su için.

Buarada 21+3 de kilomuz 434 gr boy 25 cm. Sanki biraz geride mi bilemedim :KK43: sizin bu haftalarda ölçümler nasıldı kızlar ?
Gunaydin canim❤ geride degil bence ve kiyas yapmak da dogru degil hepimizin kilo va genetik yapimiz farkli :) ben 21+5te gittigimde boyunu soylemedi kilomuz 525gdi

Günaydın: ) kızlar Konya'da ayrıntılı ultrason icin önerebileceğiniz hastane ve dr var mı ? Oldugum ilde malesef yok dr Konyaya yonlendirdi daha görüşmedim belki hastane adi verecek ama icinizde yaptiran varsa tavsiye alabilirim ve fiyatı ne kadardı?

Kuzum merhaba ben senden tavsiye istemiştim sonra bir daha yazamadım ben bugün doruk Yıldırım’da ayrıntılıya girdim Emine yetgin di doktorum 175 tl idi acaba sende mi oraya gidecektin inegöldesin gerçi bilmiyorum ama ben doktora cd veriyorsunuz değil mi diye sorduğumda siz sadece cd için geldiniz herhalde deyip beni tersledi ve 10 dk baktı sadece bebiş iyiydi şükür ama doktorun despot ve kibirli tavrı hiç hoşuma gitmedi soru soruyorum ama cevap verecek mi meçhul gibi eğer doruk Yıldırım’a gideceksen Emine yetgin i tavsiye etmem kuzum haberin olsun mimiksiz ve zoraki iş yapan doktorları hiç sevmiyorum
Aaa nasi doktormus o insan parasinla rezil oluyor aslinca cıngar bi insan olacaksin orda agzina geleni sayacan

Back
X