2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Triko tuniklerim var pantolon almistim zaten gecen sene uzun parke almistim onunh vurmayi pek sevmem atarim omzuma cizmemde var ayaklar cok sismiyo b3nde kis icin uzun triko kazaklar tjnikler kurtarici esnedigi icin sorun olmuyo 2. Sefer kis annesi oluyorum
Kızlar bebeğin ilk hareketlerini çok net ve hemen elimin altında hissediyordum. Ama şimdi çok içte hissediyorum yani o ilk zamanlar gibi değil. Sizde de bu şekilde oluyor mu
ayni bennn icte cok hissediyorum artik distan cok belli masallah

Kizlar bana sorabilirsiniz 2. Kez kis annesi oluyorum oglumda subat annesiydim

İnşallah sorun olmaz canım ya sıkma kendini testin yarın normal çıkar umarım da çıkmazsa da ona göre tedavi uygularlar , en azından teşhis edilmiş olur

Hamile kiyafetleri gereksiz pahalli...bide guzel degil acikcasi.. 1 tane hamile pant aldim.bol kazaklarim var onlarla giyerim :) bikacta bol normal elbise siparis ettim..int aldim henuz gelmedi..en azindan dogum seneye filanda giyerim.

1 hamile kotu aldım. 1 kot, 2 yazlık pantolon, 2 tane de yazlık elbise geçen hamileliğimden vardı onları giyiyorum. üstüne de bol tshirtler şimdilik idare ediyorum.
son aylarda ayaklar şişiyor crocs terlik kurtarıcım olmuştu bakalım kış için nasıl çözüm bulacağız ayakkabı ve botlara.

Kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ben 2 litre kesin içiyorum çoğu zaman geçiyor bile ama çok isteyerek değil maksat içeyim bebiş susuz kalmasın falan diyerek zoraki ama 20 dk da bir wc ye gitmek beni mahvediyor bi markete çıksam geri dönüşte eve doğru koşturuyorum gittiğim her yerde önce wc neredeydi diye bakınıyorum

işimde tayt ve elbise giyemiyorum. şantiye ortamı rahat olmuyor. haftasonunun kurtarıcısı tayt ve tunikler olacak

Hamilelikten öncede bunlar düşükse normal canım hiç moralini bozma. B12 ve kanın düşüklüğüyle şekerin ne alakası var acaba ilk defa duyuyorum. Benim b12 hep düşük öyle hapla da düzelecek gibi değil her hafta iğnesini yapıyorum anca düzeliyor. Kendi Doğum druna git bence o ne diyor önemli olan o

B12 yle alakalı yok canım. Onlarda düşük çıktı o yüzden yazdım. Moralim o kadar bozuk ki ani bebek ölümleri vs neler yazıyor Allahım korusun.

B12 yle alakalı yok canım. Onlarda düşük çıktı o yüzden yazdım. Moralim o kadar bozuk ki ani bebek ölümleri vs neler yazıyor Allahım korusun.
Yakın bir arkadasım diyabetti günde 3 kez insülin yapardı. Hamile kaldı sıkıntısız bir hamilelik geçirdi çocuğuda sağlıklı doğdu. Düşün o bile sıkıntı yaşamadıysa sen niye en kötüsünü düşünüyorsun. Diyetine dikkat ederek atlatırsın gerçekten öyle bir sıkıntı varsa. Canım bozma miniğinde moralini internete de aldırma herkes bilip bilmeden bir yorumda bulunuyor

Canım sen rahat ol kardeşim de gebelik şekeri çıktı diyete dikkat etti çok sağlıklı bir evladı doğum oldu
Kaldı ki kesin değil daha şeker sen diyete dikkat edersen birşey olmaz stres şekeri yükseltir olumlu düşün

Vlla ben malesef o kadar fazla su ıcemıyorum 1 bucuk lıtreyı gecmıyordur gu sonuna kadar herhalde kıs gelcek hepten untcam su ıcmeyı bu gıdısle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…